Webhoteller | Her er den ultimative oversigt!

Leder du efter webhotel til din nye hjemmeside eller webshop, så har du måske allerede opdaget, at der findes så mange webhoteller på det danske markedet, at det er nærmest umuligt at få det fulde overblik over sine muligheder.

Denne webhotel-jungle har vi forsøgt at gøre mere overskuelig og samlet priserne på en lang række af de webhoteller der findes på markedet lige nu ét sted. Tabellen nedenfor viser den dyreste og den billigste webhotel-løsningen, som hver enkelt udbyder tilbyder.

Du kan via den grønne knap til højre gå til udbyderens hjemmeside og læse mere om, hvad de forskellige webhoteller indeholder. Alternativt kan du gå til vores forside, hvor vi har lavet et samlet webhotel overblik over de fem mest poplære udbydere lige nu.

swipe webhotelSwipe for at se fuld tabel

Udbyder Pris / mdr
Billigste
Pris / mdr
Dyreste
Få et tilbud
UnoEuro webhotel 19 DKK 186 DKK SE TILBUD
Azehosting webhotel 19 DKK 299 DKK SE TILBUD
Surftown 29 DKK 199 DKK Inaktiv udbyder
One.com webhotel 19 DKK 55 DKK SE TILBUD
cHosting webhotel 22 DKK 67 DKK SE TILBUD
Cliche webhotel 19 DKK 49 DKK SE TILBUD
Webdomain webhotel 9 DKK 29 DKK SE TILBUD
Team Internet webhotel 29 DKK 79 DKK SE TILBUD
WPhosting webhotel 19 DKK 100 DKK SE TILBUD
DanDomain webhotel 49 DKK 114 DKK SE TILBUD
Data senest opdateret: 27.11.2018

Når du ser på webhotellerne i tabellen ovenfor, så er det vigtigt at du ikke kun vurderer dem ud for fra prisen. En anden ting som er vigtig at tage med i sine overvejelser er kundetilfredsheden hos den enkelte udbyder – for hvem gider have et super billigt webhotel, hvis det ikke virker ordentligt og deres support ikke er til at komme i kontakt med? Nej vel, det er de færreste der vil det, og derfor opfordrer vi også til, at du anvender trustpilot til at tjekke op på din favorit udbyder inden du gør et køb hos dem.

Det kan dog være svært at få det fulde overblik over alle webhotellers trustpilot scores, og derfor har vi lavet oversigten nedenfor, hvor alle scores for webhoteludbyderne i tabellen ovenfor er vist. Som du sikkert kan se, så er der stor forskel på, hvor tilfredse kunderne er med det produkt og den service de har fået hos de forskellige udbydere. Vælg derfor den du føler dig mest tryk ved at handle med.

swipe webhotelSwipe for at se fuld tabel

Udbyder Trustpilot
score
UnoEuro webhotel 9.2 ★ LÆS MERE OM UnoEuro
Azehosting webhotel 9.8 ★ LÆS MERE OM Azehosting
Surftown 9.2 ★ Inaktiv udbyder
One.com webhotel 7.1 ★ LÆS MERE OM One.com
cHosting webhotel 9.5 ★ LÆS MERE OM cHosting
Cliche webhotel 8.8 ★ LÆS MERE OM Cliche
Webdomain webhotel 9.1 ★ LÆS MERE OM Webdomain
Team Internet webhotel 7.4 ★ LÆS MERE OM Team Internet
WPhosting webhotel 8.6 ★ LÆS MERE OM WPhosting
DanDomain webhotel 7.6 ★ LÆS MERE OM DanDomain
Data senest opdateret: 27.11.2018

Nu har du både styr på hvilket webhotel der er billigst og hvilket der scorer højest på trustpilot, så måske du er klar til at tage det endelige valg?

Inden du gør dette, så tjek dog lige vores oversigt med rabatkoder ud. Her finder du nemlig rabatkoder til en lang række danske webhotel-firmaer, og hvis den udbyderne som du synes bedst om måske findes på vores liste med rabatkoder, så ville da være ærgerligt ikke at spare de penge! Tjek derfor siden med rabatkoder ud her: Rabatkoder.

En sidste ting du også kan kigge på inden du tager dit endelige valg er om webhotellet nu også passer til din hjemmeside eller webshop. Er din hjemmeside f.eks. lavet i et open source system som for eksempel WordPress, så er det vigtigt, at dit webhotel understøtter PHP og MySQL.

Vores bedste råd i denne sammenhæng er at kontakte den udbyder du synes bedst om, og spørg om de understøtter den type hjemmeside eller webshop du har. Hvis det gør, så er der 100% grønt lys for at du vælger dem i stedet for en af de mange andre webhoteller.


Har du spørgsmål til valg af webhotel, så skriv til os via Facebook herunder!

Andre indlæg fra hosting-bloggen

Er billig hosting altid godt?

Er billig hosting altid godt?

Overvejer du at købe rigtig billig hosting? Så læse lige denne guide inden du tager den endelige beslutning!

Domæne hosting | Overblik over muligheder for hosting af domæne

Domæne hosting | Overblik over muligheder for hosting af domæne

Med denne guide giver vi dig det komplette overblik over alle muligheder indenfor domæne hosting. Brug vores guide til at vælge din hostingleverandør.

Nyt fra bloggen

Sådan verficerer du din hjemmeside i Google Search Console

Sådan uploader du filer til dit webhotel

Test af server-loadtid hos UnoEuro, Surftown, one.com og cHosting | Se hvem der er hurtigst!

Firma bag UnoEuro overtager Surftown

4 ting du skal tænke over, før du laver en webshop

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hvordan får jeg mit eget domæne?

Denne artikel fortæller dig, hvordan du får dit helt eget domæne. Vi beskriver blandt andet, hvordan du køber og registrerer dit helt eget domæne. Læs mere...

Kategorier

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

WordPress