Mest populære webhotel:
#1
billig webhosting

Find det bedste webhotel
En 2017 sammenligning af danske webhoteller!


I denne artikel vil vi give dig et hurtigt overblik over de bedste webhoteller i Danmark i 2017. Når man skal vurdere, hvilket webhotel der er det bedste, kommer det an på rigtig mange faktorer. Dette kunne for eksempel være pris, kvalitet, support og brug af moderne teknologi. Det kan derfor være utrolig svært at sammenholde webhoteller på tværs af disse faktorer, for hvordan kvantificerer man, hvor moderne én webhotel-udbyders teknologi er i forhold til en andens?

Den bedste måde man reelt kan sammenligne webhoteller og dermed finde frem til, hvilken et der er det bedst, er ved at kigge på deres kundetilfredshed. Et sted hvor kundetilfredshed måles er hos Trustpilot.dk, og derfor anvender vi nedenfor de forskellige webhotellers trustpilot-score (opdateres løbende) til at vurdere, hvilket et af dem der et det bedste.

Swipe til venstre for at se mere.
Nr Udbyder Trustpilot
score
1 cHosting webhotel LÆS MERE 9.6 ★
2 Azehosting webhotel LÆS MERE 9.5 ★
3 UnoEuro webhotel LÆS MERE 9.1 ★
4 Webdomain webhotel LÆS MERE 9 ★
5 Surftown webhotel LÆS MERE 8.6 ★
6 WPhosting webhotel LÆS MERE 8.1 ★
7 Cliche webhotel LÆS MERE 7.9 ★
8 One.com webhotel LÆS MERE 7.6 ★
9 Team Internet webhotel LÆS MERE 7.4 ★
10 Web10Ingen samarbejdsaftale
med Web10
6.6 ★
11 TordenboxIngen samarbejdsaftale
med Tordenbox
5.5 ★
12 NN Hosting webhotel LÆS MERE 0 ★
Data senest opdateret: 28.06.2017

Hvad fortæller tabellen os?

Tabellen viser os, hvilken karakter de forskellige webhoteludbyder i snit har fået af deres egne brugere. Den hosting-udbyder med de bedste anmeldelser vurderer vi til at være det bedste webhotel på markedet lige nu, fordi brugerne af produktet for det meste giver en first-hand og fair vurdering, som typisk også indebærer overvejelser om både kvalitet, pris, support.

Det webhotel i 2017 der pt. er det bedste, er altså ifølge vores sammenligning: cHosting

Brugerne skriver blandt andet følgende om et par af de bedste placerede udbydere:Alt gik super nemt og hurtigt mht. oprettelsen og opsættelsen, alt var i luften indenfor et par timer. Og det ser ud til at virke fint, uden problemer. Kan varmt anbefales :)

En bruger hos UnoEuro

Har tidligere været hos 4 andre kendte danske hostingselskaber, som der løbende har været problemer med. Hos cHosting har vi endnu ikke oplevet noget. Stabil up-time og vanvittig hurtige til at svare på supporten. 5 stjerner herfra!

En bruger hos cHosting

Surftown yder altid en god service, uanset hvem jeg får fat i via live chatten, så er de yderst kompetente. De besvare alle mine spørgsmål så jeg forstår, de er også super flinke til at hjælpe hvis tingene bliver for tekniske.

En bruger hos Surftown

Har flere sites hosted hos one.com og har gennem mange år været meget tilfreds med servicenivauet. Deres LiveChat virker fantastisk - hurtig og effektivt.

En bruger hos One.com

Lær at vælge det bedste webhotel på under 7 minutter!

Webhotel | Sådan vælger du det rigtige

En ting er at vælge et webhotel, som andre også synes er godt, noget andet er at vælge et, som også passer til ens egne behov. Nedenfor giver vi dig en kort tjekliste, så du kan kortlægge, hvad du har brug for i forhold til et webhotel.

Er din hjemmeside lavet med et CMS?
Hvis du har lavet din hjemmeside med et CMS system, så er det vigtigt at du vælger et webhotel, som understøtter det CMS og den teknologi det anvender. Har du eksempelvis valgt at lave din hjemmeside eller webshop i WordPress, Joomla eller Prestashop, så skal dit webhotel understøtte PHP og MySQL. Langt de fleste webhoteller understøtter dette, men husk altid at tjekke efter, inden du betaler endeligt. Når det kommer til CMS´er så er det også en god ting at vælge et webhotel, der har en 1-clicks installation til netop dit CMS. En sådan funktion gør det nemlig rigtig nemt selv for begyndere at få installeret deres CMS på webhotellet.

Kig efter "One-click toolbox" eller "1-click installations" hos din webhoteludbyder for at finde ud af om de tilbyder denne service.

Har du brug for flere domæner?
De fleste webhoteller lader dig have 1-2 domæner på dit webhotel. Skal du have flere, så skal du typisk betale ekstra for det. Ved du allerede nu at du kommer til at have mange domæner kørende på samme webhotel (det kan man nemlig godt), så kan det være en fordel at vælge et webhotel, som tilbyder at du gratis kan tilknytte så mange domæner du vil.

Hvor meget plads har du brug for?
Langt de fleste udbydere tilbyder dig mere plads end du nogenside for brug for. Du får tyipsk et antal gigabyte, hvilket i hjemmeside-verdenen er mere end rigeligt. Har du dog en stor hjemmeside eller en webshop med flere tusinde billeder i høj kvalitet, kan det være en god idé at prøve at regne samme, hvor meget disse billeder egentlig fylder og på den måde finde ud af, hvor meget plads man har brug for på webhotellet.

Hvor meget trafik har du brug for?
Trafikken måles i antal megabyte eller gigabyte og er et udtryk for, hvor meget data dine besøgende kan få lov at hente fra din hjemmeside. Hver gang en besøgende besøger din hjemmeside, vil de nemlig hente en eller flere filer fra dit webhotel for at se siden. Disse filer fylder x antal kilobyte, så jo flere besøgende (trafik), jo flere kilotbyte og i sidste ende megabyte vil der skulle hentes fra dit webhotel.

Mange webhoteller tilbyder ubegrænset trafik, mens andre har nogle øvre grænser på x antal gigabyte. Har du en lille til mellemstor hjemmeside, vil du sandsynligvis aldrig nå denne grænse, og vores anbefaling er derfor at at starte med den laveste mængde trafik du kan få, da du altid kan opgradere, hvis du skulle få brug for det - der er ikke grund til at betale for mere end du har brug for!

Vil du få brug for meget support?
Hvis du ikke er så teknisk anlagt, kan det meget vel være, at du på et tidspunkt vil få brug for support. Når den tid kommer er det for mange rart at have en dansk support, og derfor bør du overvejer at vælge et webhotel der tilbyder dette. Listen ovenfor indeholder udelukkende webhoteller, hvor du får support på dansk.

Har du brug for ekstra meget support, kan du evt. vælge en udbyder, som tilbyder telefonsupport. Telefonsuppor er dog ret dyrt i drift, og webhoteller der tilbyder dette koster derfor altid en del mere sammenlignet med dem hvor support foregår via chat og email.

Er et billigt webhotel lige så godt som et dyrere alternativ?
Det korte svar er ja, det vil det være for de fleste. De dyrere webhoteller koster for det meste lidt mere fordi de har telefonsupport eller fordi deres servere måske lige er en anelse hurtigere og nyere end de billigere webhoteller. For de fleste vil et billigt webhotel, som f.eks , kunne alt det man har brug for, hvis man driver en mindre eller mellemstor hjemmeside eller webshop.Nyt fra bloggen

Sådan finder du på et genialt hjemmesidenavn!

INFOGRAFIK: Shared, VPS, dedikeret og cloud hosting | Fordele og ulemper

INFOGRAFIK: 10 kriterier som dit webhotel bør opfylde!

Cookie og privatlivspolitik WordPress plugin til minecookies.org

PartnerAds trackingkode plugin til WooCommerce

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hvordan får jeg mit eget domæne?

Denne artikel fortæller dig, hvordan du får dit helt eget domæne. Vi beskriver blandt andet, hvordan du køber og registrerer dit helt eget domæne. Læs mere...

Kategorier

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

WordPress