Bedste webhotel
En sammenligning af og guide til de bedste danske webhoteller!


I denne artikel vil vi give dig et hurtigt overblik over de bedste webhoteller danske i 2020.

Når man skal vurdere, hvilket webhotel der er det bedste, kommer det an på rigtig mange faktorer. Dette kunne for eksempel være pris, kvalitet, support og brug af moderne teknologi. Det kan derfor være utrolig svært at sammenholde webhoteller på tværs af disse faktorer, for hvordan kvantificerer man, hvor moderne én webhotel-udbyders teknologi er i forhold til en andens?

Den bedste måde man reelt kan sammenligne webhoteller og dermed finde frem til, hvilken et der er det bedste, er ved at kigge på deres kundetilfredshed. Et sted hvor kundetilfredshed måles er hos Trustpilot.dk, og derfor anvender vi nedenfor de forskellige webhotellers trustpilot-score (opdateres løbende) til at vurdere, hvilket et af dem der et det bedste.

swipe webhotelSwipe for at se fuld tabel

Udbyder Score
Simply.com webhotel 4.8 ★ LÆS MERE OM Simply.com
nordicway webhotel 4.7 ★ LÆS MERE OM nordicway
One.com webhotel 3.9 ★ LÆS MERE OM One.com
DanDomain webhotel 4.7 ★ LÆS MERE OM DanDomain
cHosting webhotel 4.8 ★ LÆS MERE OM cHosting
Scannet webhotel 4.8 ★ LÆS MERE OM Scannet
Azehosting webhotel 4.5 ★ LÆS MERE OM Azehosting
WPhosting webhotel 4.4 ★ LÆS MERE OM WPhosting
Data senest opdateret: 30.03.2020

Hvad fortæller tabellen os?

Tabellen viser os, hvilken karakter de forskellige webhoteludbyder i snit har fået af deres egne brugere. Den hosting-udbyder med de bedste anmeldelser vurderer vi til at være det bedste webhotel på markedet lige nu, fordi brugerne af produktet for det meste giver en first-hand og fair vurdering, som typisk også indebærer overvejelser om både kvalitet, pris, support.

Det webhotel i 2020 der pt. er det bedste, er altså ifølge vores sammenligning: Simply.com

Brugerne skriver blandt andet følgende om et par af de bedste placerede udbydere:

Alt gik super nemt og hurtigt mht. oprettelsen og opsættelsen, alt var i luften indenfor et par timer. Og det ser ud til at virke fint, uden problemer. Kan varmt anbefales :)

En bruger hos Simply.com

Nordicway gav total god mening for os der skulle starte webshop op. Økonomien er overskuelig og supporten gik hurtig da vi stod og med nogle spørgsmål. Kan klart anbefale.

En bruger hos nordicway

Har tidligere været hos 4 andre kendte danske hostingselskaber, som der løbende har været problemer med. Hos cHosting har vi endnu ikke oplevet noget. Stabil up-time og vanvittig hurtige til at svare på supporten. 5 stjerner herfra!

En bruger hos cHosting

Jeres indstilling og måden I udøver service på overfor jeres kunder er ganske enkelt fremragende. Min primære kontaktfalde med Dandomain er jeres IT-support, og her blive selv de mest banale spørgsmål håndteret med konduite og løsning på ens udfordring. Jeres event håndtering agerer med nøjagtig samme imødekommenhed - ja, rosende ord, men det er velfortjent.

En bruger hos Dandomain

Har flere sites hosted hos one.com og har gennem mange år været meget tilfreds med servicenivauet. Deres LiveChat virker fantastisk - hurtig og effektivt.

En bruger hos One.com

Top webhotel Super hjælpsom support, hurtig support og med en god tone i dialogen. Top webhotel betjeningspanel. Har prøvet en del webhoteller i de sidste 10 år og kan klar anbefale AzeHositing!

En bruger hos Azehosting

En anmeldelse af vores farvorit Simply.com

Anmeldelse af Simply.com

Her på Billig-Webhosting.dk har vi egentlig to farvoritter.

Vi er helt vildt med den nye dreng i klassen, danske nordicway, men samtidig kan vi heller ikke helt få armene ned, når det kommer til Simply.com, som igennem mange år på det danske marked virkelig har bevist sit værd

Simply.com er det som du måske tidligere har kendt som UnoEuro. I starten af 2020 skiftede UnoEuro nemlig navn til Simply.com, da de ikke helt følte at UnoEuro var det rigtig for dem længere. Skiftet til Simply.com var udelukkende et navneskift, og produktet og virsomheden bag navnet er stadig det samme.

Simply.com tilbyder et solidt webhotel, der har bevist sit værd igennem mange år. Prisen er bestemt ikke i den højde ende, og du får masser af plads og performance for dine penge.

Vi har selv et par hjemmesider liggende hos Simply.com, og vi har nærmest aldrig oplevet nedetid eller andre problemer. Det fungerer bare, og hvis der skulle opstå problermer, så er de lynhurtige på supporten.

Hvis man skulle sige noget negativt om Simply.com, så er det den måde de har indrettet deres email-system på. Det er nemlig mulighed at have flere hjemmesider på ét webhotel hos Simply.com, men vil du have email-adresser på samtlige domæner, så er dette ikke en mulighed. Her skal man over til en udbyder som nordicway.dk, hvis man vil have 100% ubegrænset email-konti på alle sine domæner.

Vi kan godt lide Simply.com, fordi de stadig har en stærk tilstedeværelse på det danske marked. Det betyder, at du ikke møder en engelsktalende supporter eller en elendig support-bot, når du forsøger at få hjælp - Nejm du får en dansk supporter af kød og blod, når du har brug for hjælp.

Derudover er deres kontrolpanel også meget intuitivt, og man behøver ikke være it-guru for at få opsat sin hjemmeside hos dem.

Alt i alt vil vi klart anbefale Simply.com, og giver dem med denne anmeldelse 5/5 stjerner.

Skrevet af Thomas Mørch, Redaktør på Billig-Webhosting.dk

Hvad synes du om Simply.com?

Bedste webhotel listen sorteret

Herunder har vi lavet en simple liste, hvor tabellen ovenfor er blevet sorteret i henhold til udbydernes trustpiot-score. Listen giver et hurtigt overblik over, hvem der ligger i toppen og kæmper om at være det bedste webhotel lige nu.

 1. Simply.com | 4.8 ★
 2. cHosting | 4.8 ★
 3. Scannet | 4.8 ★
 4. DanDomain | 4.7 ★
 5. nordicway | 4.7 ★
 6. Webhosting.dk | 4.6 ★
 7. Azehosting | 4.5 ★
 8. Webdomain | 4.5 ★
 9. Netsite | 4.5 ★
 10. WPhosting | 4.4 ★
 11. Netgiganten | 4.4 ★
 12. Wannafind | 4.4 ★
 13. One.com | 3.9 ★
 14. Team Internet | 3 ★
 15. Gigahost | 2.6 ★
 16. Cliche | 2.1 ★
 17. WebDock | 0 ★

Data i listen er senest opdateret: 30.03.2020

Lær at vælge det bedste webhotel på under 7 minutter!

bedste webhotel

Hvad gør et webhotel til det bedste webhotel for dig?

Det er vidt forskelligt, hvad man finder vigtigt hos et webhotel. Nogle har ikke brug for det helt store og vil bare gerne have en lav pris, mens det måske for andre er vigtigt at have meget plads, flere domæner på samme webhotel eller måske mulighed for telefonisk support.

Det er næsten umuligt at lave en samlet sammenlignings-tabel, der dækker alles behov, og derfor har vi lavet nedenstående funktion, hvor du kan vælge de sammenligningsparamtre, der er vigtigst for dig. Herefter kan du så vælge at prioritere de to vigtigste parametre, så tabellen sorteres i henhold til disse.

Prøv funktionen herunder, og se om du kan bruge den til at finde det webhotel der er bedst for dig.

Hvad ønsker du at sammenligne hos webhotel-udbyderne?
Vælg hvad resultaterne skal sorteres efter (du kan vælge maks. 2):

swipe webhotelSwipe for at se fuld tabel

Hvis du er i tvivl om, hvilke parametre der er vigtigt for dig og din hjemmeside, så kan du med fordel bruge vores FAQ herunder, hvor vi beskriver en række forskellige begreber og funktioner, og hvad det betyder for dit webhotel.

Webhotel | Sådan vælger du det rigtige

En ting er at vælge et webhotel, som andre også synes er godt, noget andet er at vælge et, som også passer til ens egne behov. Nedenfor giver vi dig en kort tjekliste, så du kan kortlægge, hvad du har brug for i forhold til et webhotel.

Er din hjemmeside lavet med et CMS?

Hvis du har lavet din hjemmeside med et CMS system, så er det vigtigt at du vælger et webhotel, som understøtter det CMS og den teknologi det anvender. Har du eksempelvis valgt at lave din hjemmeside eller webshop i WordPress, Joomla eller Prestashop, så skal dit webhotel understøtte PHP og MySQL. Langt de fleste webhoteller understøtter dette, men husk altid at tjekke efter, inden du betaler endeligt. Når det kommer til CMS´er så er det også en god ting at vælge et webhotel, der har en 1-clicks installation til netop dit CMS. En sådan funktion gør det nemlig rigtig nemt selv for begyndere at få installeret deres CMS på webhotellet.

Kig efter "One-click toolbox" eller "1-click installations" hos din webhoteludbyder for at finde ud af om de tilbyder denne service.

Har du brug for flere domæner?

De fleste webhoteller lader dig have 1-2 domæner på dit webhotel. Skal du have flere, så skal du typisk betale ekstra for det. Ved du allerede nu at du kommer til at have mange domæner kørende på samme webhotel (det kan man nemlig godt), så kan det være en fordel at vælge et webhotel, som tilbyder at du gratis kan tilknytte så mange domæner du vil.

Hvor meget plads har du brug for?

Langt de fleste udbydere tilbyder dig mere plads end du nogenside for brug for. Du får tyipsk et antal gigabyte, hvilket i hjemmeside-verdenen er mere end rigeligt. Har du dog en stor hjemmeside eller en webshop med flere tusinde billeder i høj kvalitet, kan det være en god idé at prøve at regne samme, hvor meget disse billeder egentlig fylder og på den måde finde ud af, hvor meget plads man har brug for på webhotellet.

Hvor meget trafik har du brug for?

Trafikken måles i antal megabyte eller gigabyte og er et udtryk for, hvor meget data dine besøgende kan få lov at hente fra din hjemmeside. Hver gang en besøgende besøger din hjemmeside, vil de nemlig hente en eller flere filer fra dit webhotel for at se siden. Disse filer fylder x antal kilobyte, så jo flere besøgende (trafik), jo flere kilotbyte og i sidste ende megabyte vil der skulle hentes fra dit webhotel.

Mange webhoteller tilbyder ubegrænset trafik, mens andre har nogle øvre grænser på x antal gigabyte. Har du en lille til mellemstor hjemmeside, vil du sandsynligvis aldrig nå denne grænse, og vores anbefaling er derfor at at starte med den laveste mængde trafik du kan få, da du altid kan opgradere, hvis du skulle få brug for det - der er ikke grund til at betale for mere end du har brug for!

Vil du få brug for meget support?

Hvis du ikke er så teknisk anlagt, kan det meget vel være, at du på et tidspunkt vil få brug for support. Når den tid kommer er det for mange rart at have en dansk support, og derfor bør du overvejer at vælge et webhotel der tilbyder dette. Listen ovenfor indeholder udelukkende webhoteller, hvor du får support på dansk.

Har du brug for ekstra meget support, kan du evt. vælge en udbyder, som tilbyder telefonsupport. Telefonsuppor er dog ret dyrt i drift, og webhoteller der tilbyder dette koster derfor altid en del mere sammenlignet med dem hvor support foregår via chat og email.

Er et billigt webhotel lige så godt som et dyrere alternativ?

Det korte svar er ja, det vil det være for de fleste. De dyrere webhoteller koster for det meste lidt mere fordi de har telefonsupport eller fordi deres servere måske lige er en anelse hurtigere og nyere end de billigere webhoteller. For de fleste vil et billigt webhotel, som f.eks , kunne alt det man har brug for, hvis man driver en mindre eller mellemstor hjemmeside eller webshop.

Webhotel FAQ

Webhotel – hvad er det?

Er webhotel er en online hotel, hvor alle dine hjemmesidefiler kan opbevares. På et webhotel kan andre personer via nettet se dine filer og dermed se din hjemmeside. Et webhotel er dog ikke meget værd uden et domæne, som er din adresse på nettet.

Hvad er et domæne?

Et domæne er din adresse på nettet. Lige som en fysisk adresse er dit domæne det sted folk taster ind og besøger, når de vil se og bruge din hjemmeside. Der findes både international og nationale domæner. Danske domæner slutter f.eks. alle på .dk.

Hvad er en server?

Dit webhotel er i virkeligheden en hær af server. Det er på serveren, at dine hjemmeside-filer bliver opbevaret og gjort tilgængelige for hele verden online. Serveren kaldes en server, fordi den serverer indhold på dine sider til dine besøgende.

Hvad betyder trafik?

Trafik angiver den mængde besøgende dit webhotel tillader, at du kan få på din hjemmeside per måned. Trafik er opgivet i gigabyte, fordi der hver gang en besøgende vil se din side, bruges et antal kilobyte for at hente og vise siden online.

Hvor finder jeg det billigste webhotel?

Du kan selv besøge alle webhoteludbydere på markedet, og finde den der er billigst. Alternaivt kan du bruge vores oversigt, hvor vi har gjort det hårde arbejde for dig, og samlet priser og specifikationer for samtlige webhoteller på markedet.

Se vores oversigt over billige webhoteller her

Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Du skal vælge det webhotel som passer til dine behov og din pengepung. Med det sagt, så kan de fleste begyndere sagtens nøjes med et billigere webhotel i starten og evt. opgradere senere, hvis de får brug for det. Vi anbefaler f.eks. nordicway (67% rabat lige nu!), som et godt begynderwebhotel.

Hvilket webhotel er det bedste?

Herover finder du en god tabel, som viser, hvilket webhotel der er det bedste ifølge trustpilot. Trustpilot er en god indikator for, hvor godt webhotellet er, da det er webhotellers egne brugere, der skriver anmeldelserne.

Hvad koster et webhotel?

Et webhotel koster mellem 9 og 1000 kroner. Det afhænger af, hvad du har brug for og hvor stor din hjemmeside er. Langt de fleste kan nøjes med et billigt webhotel, men har du en stor side med mange tusinde besøgende hver dag, bør du overveje er professionel webhotel-løsning.

Hvor meget plads har jeg brug for?

Har du 4-5 GB plads så er du fint kørende. De fleste hjemmesider fylder ikke ret meget, og det er yderst sjældent at du får brug for adskillige gigabyte plads. Det er kun, hvis du har film og meget store billede på dit webhotel, at du kan få brug for mere plads end det.

Skal jeg vælge et dansk webhotel?

Er din hjemmeside dansk, så er det en god ide, at vælge et webhotel med servere i Danmark. Et dansk webhotel kan desuden give dig support på dansk, hvilket kan være en fordel når tingene brænder på og din hjemmeside ikke virker.

Læs mere om vigtigheden af serverens placering i forhold til f.eks SEO her.

Hvor længe binder jeg mig til et webhotel?

Du binder dig typisk 6 måneder til dit webhotel. Nogle steder kan du binde dig længere og få dit webhotel lidt billigere. Er du dog i tvivl om webhotellet er noget for dig og din hjemmeside, så anbefaler vi at du ikke binder dig længere end 6 måneder.

Skal jeg have SSL på mit webhotel?

Ja, det skal du. Ikke fordi det er en lov, men fordi alle moderne hjemmesider bør have det. SSL sikrer dine besøgende og gør det til en sikker oplevelse at bruge din hjemmeside. Mange webhoteller tilbyder gratis SSL, se hvem herunder.

Disse webhoteller tilbyder gratis SSL

Kan mit webhotel køre WordPress?

Hvis dit webhotel er et PHP webhotel og du har en MySQL database, så kan det køre WordPress. Sprøg gerne dit webhotel om dette er tilfældet inden du gør dit endelige køb.

Hvorfor har jeg brug for et webhotel?

Hvis du gerne vil have din hjemmeside online, så er du nød til at have et webhotel og dermed en server. Du kan også selv opsætte din egen server, men dette kræver en del teknisk viden.

Kan jeg få rabat på mit webhotel?

Ja det kan du. En stor del af webhoteludbyderne i Danmark tilbyder rabatkoder, som giver dig en vis rabat, når du køber webhotel hos dem. Herunder finder du et link til en oversigt over alle de rabatkoder der findes til webhoteller lige nu.

Webhotel rabatkoder

Denne side blev sidst opdateret:

Nyt fra bloggen

UnoEuro bliver til Simply.com

På disse kommunale hjemmesider, risikerer du at få stjålet dine personlige oplysninger

Email hosting i Danmark | Priser og muligheder

Webhotel Wiki | Alt hvad du skal vide om webhoteller

WebDomain, Cliche og Team Internet solgt og bliver til One.com

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...


Hosting guiden 2020

Vores komplette guide til hosting markedet 2020 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...

Kategorier

Alternativer

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

WordPress