Hosting
Den store 2021-guide til de bedste hosting-udbydere!


Leder du efter hosting til din hjemmeside eller webshop, og har du svært ved at beslutte dig for, hvad du skal vælge?

Så er du kommet til de rette sted! I denne artikel har vi nemlig lavet en komplet hosting-guide, til dig der står og skal købe hosting.

Vi vil blandt andet komme ind på:

Hvem er den bedste hosting-udbyder lige nu?

Lad os først taget et kig på vores sammenligning af hosting-udbyderne. Vi knytter et par ord til tabellen efterfølgende.

Webhotel Score
nordicway webhotel 4.8/5 LÆS MERE
Simply.com webhotel 4.8/5 LÆS MERE
DanDomain webhotel 4.6/5 LÆS MERE
cHosting webhotel 4.8/5 LÆS MERE
Scannet webhotel 4.4/5 LÆS MERE
Data senest opdateret: 02.07.2021

Hvad er god hosting egentlig? Det kommer meget an på hvem man er, og hvad man har brug for. F.eks. er god hosting for en professionel udvikler en hostingløsning, som kører på de nyeste teknologier, og hvor serverne kan konfigureres efter individuelle behov. For en person, som ikke er specielt it-kyndig, og som ikke ved ret meget om hjemmesider og servere, er god hosting en løsning, som er nem at bruge, og hvor det er til at få hjælp, når man ikke selv kan klare de tekniske problemstillinger.

Det er selvsagt svært at pege på den bedste hosting, da det det afhænger af kundens personlige behov. En af de parametre der dog er ens for alle kundegrupper, er tilgængeligheden for support og god kundeservice. Ligegyldigt hvilke behov du har, så er det de færreste, der ikke mener at kundetilfredshed er en vigtig faktor for god hosting. Derfor har vi lavet tabellen ovenfor, som er en sammenligning af en lang række danske hostingudbydere, hvor vi ser på, hvem der egentlig scorer højest på Trustpilot. På Trustpilot er det kunderne selv, der laver anmeldelserne, og derfor får du her et reelt billede af, hvor tilfredse kunderne er med den service og det produkt, de har fået hos den givne udbyder.

Desværre er det sådan, at når man vælger hosting, så er det typisk først efter man har købt varen, at man finder du af, om det fungerer eller ej, fordi hosting er noget det skal prøves, og som sådan ikke kan testes eller prøves af inden. Heldigvis kan du bruge Trustpilot og kundernes anmeldelser til at få en fornemmelse af, om de er tilfredse, og om der evt. er ting, som ikke helt lever op til forventningerne. Vælg derfor en udbyder der har en højere Trustpilotscore end gennemsnittet.

Skulle du have været så uheldig at have valgt en hosting-udbyder, hvor du er nød til at flytte til en anden, fordi udbyderen ikke opfylder dine krav, så kan du med fordel bruge vores guides herunder til flytning af hjemmeside og domæne til ny hosting:

Her får du rabat på hosting lige nu

Hos Billig-Webhosting.dk holder vi konstant øje med hosting-markedet og hvis vi finder et sted hvor du kan bruge en rabatkode eller få en anden form for rabat, så skriver vi det på vores rabatliste, som du finder herunder. Listen opdateres løbende, så du er sikker på, at de rabatter du finder, altid er aktuelle og kan indfries.

Udbyder Rabatten Rabatkode
nordicway webhotel 67% rabat rabat-nordicwayDin rabatkode VIS RABATKODEN!
Simply.com webhotel 3 mdr. gratis webhotel rabat-Simply.comDin rabatkode VIS RABATKODEN!
One.com webhotel 60% rabat rabat-One.comDin rabatkode VIS RABATKODEN!
DanDomain webhotel Halv pris 1. år rabat-DanDomainDin rabatkode VIS RABATKODEN!
cHosting webhotel 20% rabat rabat-cHostingDin rabatkode VIS RABATKODEN!
Azehosting webhotel 30% rabat rabat-AzehostingDin rabatkode VIS RABATKODEN!
WPhosting webhotel 25% rabat på webhotel rabat-WPhostingDin rabatkode VIS RABATKODEN!
Data senest opdateret: 02.07.2021

Pris og kvalitet hænger sammen

Når du skal finde den bedste hosting, så er det vigtigt, at du ikke kun går efter prisen. Du finder rigtig mange billige hostingløsninger på markedet, men det er altså ikke altid, at de billige er lige så gode som de mindre billige. Grunden til at vi skriver "mindre billige" er, at der typisk kun er nogle ganske få kroners forskel på de billigste hostingløsninger og de dyrest.

Derfor er det vigtigt, at du ikke bliver forblændet af prisen, men i stedet tager et overordnet kig på de forskellige muligheder. Synes du f.eks. ikke at det er værd få en god service og et hurtigere webhotel, hvis det kun skal koste dig 3-5 kr. ekstra om måneden? Du finder en samlet prisoversigt for en lang række udbydere på det danske her: Hosting priser

.

Udover prisen findes der en lang række faktorer, som man kan sammenligne hosting-udbyderne på. Her kan vi eksempelvis nævne:

  • Hvor meget trafik du får
  • Hvor meget plads der er inkluderet
  • Hvor mange hjemmesider/domæner, du kan have på det samme webhotel
  • Om der er telefonsupport
  • Hvor ofte der tages backup
  • Osv...

Det er vidt forskelligt, hvad man har brug for. Nogle har brug for meget plads, fordi de har mange billeder på deres hjemmeside, mens andre har brug for mange domænepladser, fordi de har flere små hjemmesider, som de gerne vil have kørende på samme webhotel.

Netop fordi der er så mange forskellige faktorer at sammenligne webhoteller på, og fordi man som kunde har forskellige prioriteringer, har vi lavet en sammenligningsfunktion, hvor du kan vælge, hvilke faktorer du ønsker at sammenligne webhotellerne på, samt efter hvilket faktorer sammenligningen skal sorteres.

Du kan bruge funktionen herunder, og selv prøve at sammenligne på de faktorer der er vigtige for dig:

Hvad ønsker du at sammenligne hos webhotel-udbyderne?
Vælg hvad resultaterne skal sorteres efter (du kan vælge maks. 2):

swipe webhotelSwipe for at se fuld tabel

Hvilke hosting-typer findes der?

Den type hosting, som de fleste vælger er det man kalder for "shared hosting", hvor du deler pladsen på serveren med andre hjemmesider. Dette er en god og billig løsning, hvis man ikke vil investere alt for store beløb i mere avanceret hosting. Men der findes også en række andre typer hosting, som du kan vælge, hvis du har brug for mere fleksibilitet, kontrol og performance.

Herunder har vi lavet en infografik, der beskriver følgende hosting-typer:hosting typer

Videoguide til valg af hosting

For nogle kan det være uoverskueligt at læse lange tekniske guides for at vælge den rigtige hosting til sine behov. Derfor har vi lavet en video, hvor vi på under 7 minutter forklarer dig, hvad du skal være opmærksom på, når du køber hosting, og hvordan du vælger den rigtige løsning.

hosting video

Alt i alt kan det konkluderes, at hvad der betragtes som den bedste hosting afhænger af kunden og hans behov. Dog er der fælles kvaliteter i en hostingløsning, som langt de fleste finder vigtigt. Dette er eksempelvis support og service, og her kan man bruge Trustpilot til at finde den udbyder, der performer bedst. Derudover skal man huske på, at den bedste hosting sjældent er den billigste. Vælg derfor en udbyder, som har en høj trustpilotscore, men som nødvendigvis ikke ligger i den helt billige ende.

Webhotel nyheder

Nordicway anmeldelse | Alt du skal vide om danske nordicway

Start en blog | Den komplette guide

WordPress sikkerhed

Ny hjemmeside | Danmarks største guide til din nye hjemmeside

Magento hosting

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Hosting guiden 2021

Vores komplette guide til hosting markedet 2021 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...

Kategorier

Alternativer

Diverse

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

WordPress