Netsite webhotel | Anmeldelse, priser og alternativer

Netsite webhotel | Anmeldelse, priser og alternativer

Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Netsite er en populær webhotel-udbyder i Danmark. Her er vores opsummering af Netsite:

Netsite opsummering

webhotel fra Netsite Score:7/10
Pris:60 kr./md. (billigste pakke)
Fordele:

Gennemsigtigt
Erfaren udbyder
Danske servere
Mulighed for halvårlig betaling

Ulemper:

Dyrt
Kun 1 database med max 50 MB
Begrænset mail-adresser

Kan man få rabat hos Netsite? Herunder finder du en rabatkode til Netsite (hvis der findes en)...

Udbyder Rabatten Rabatkode
Netsite webhotel Gratis oprettelse rabat-NetsiteDin rabatkode VIS RABATKODEN!

Lyder Netsite som et webhotel for dig? Du kan allerede nu besøge dem og læse mere om deres produkter herunder:

Besøg Netsite

Hvem er Netsite?

Netsite webhotel
Pris 60 kr. / md.normalpris
Intropris 60 kr. / md.første år
Oprettelse 0 kr.
Plads 2 GB
Trafik Ubegrænset
Domæner 1
1-click-install ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.1/5 ★
Få rabat! Gratis oprettelse
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 05.04.2024

Netsite er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i og tilbyder webhotel-løsninger til virksomheder og private. Selskabet blev grundlagt i København i 1998, hvor de stadig er beliggende i dag. Siden da har de været førende inden for deres branche i Danmark. De udvikler selv deres hostingplatform og kan hjælpe med alt fra e-mailkommunikation til webhosting.

Derudover er der optimal sikkerhed hos Netsites datacenter, der ligger i Ballerup. Det gælder både i forhold til adgang til servere, backupsystemer og meget mere. Så her behøver du ikke være bekymret, når du får hostet din hjemmeside.

Netsite tilbyder en række forskellige webhotel-pakker, der passer til enhver virksomheds eller persons behov. Deres grundpakke inkluderer en gratis domæneregistrering, flere e-mailadresser, sikkerhedscertifikater samt adgang til et brugervenligt og enkelt kontrolpanel. Derudover tilbyder Netsite også avancerede pakker med ekstra plads, ydeevne, e-mailkonti og andre funktioner.

For virksomheder, der har brug for ekstra plads og mulighed for at være online 24/7, tilbyder Netsite også VPS-løsninger (Virtual Private Server). Med en VPS får man sin egen dedikerede server, der giver en hurtigere og mere sikker løsning end traditionelle webhoteller.

Netsite er kendt for deres høje kvalitet, pålidelige tjenester og gode kundesupport. Deres mål er at gøre det nemt for alle at have en professionel webside, uanset om man er en lille virksomhed eller privatperson.

Ovejer du om Netsite, skal være din nye webhoteludbyder, så kan du evt. bruge vores netsite rabatkode, når du bestiller, og spare penge.

Hvad synes kunderne om Netsite?

Netsite er generelt en ret populær udbyder, og kigger man på Trustpilot, findes der mange gode anmeldelser.

En kunde skriver f.eks.:

Jeg vil anbefale Netsite til alle der skal bruge en personlig e-mail adresse.
Kundeservicen er noget som man ikke oplever andre steder, tålmodig og kompetent.
Hele familien har nu fået deres egen e-mail adresse på vores domæne opsat på deres telefoner og computere. Mange tak til jer!

Generelt er de fleste anmeldelser positive, men enkelte er også af negativ karakter:

Det er ikke det værd.
Lang binding, og når du reagerer inden faktura skal betales, så er faktura sjovt nok sendt ud så du er bundet en periode mere (6 måneder).
Find en udbyder med højere og mere flexibel service, der findes MASSER
Jeg bruger selv forskellige udbydere og der er ikke samme problemer.

Selvom Netsite har enkelte dårlige anmeldelser, så er deres overordnede score på Trustpilot ret høj, som det også kan ses af oversigten ovenfor.

Hvilke webhotel-pakker tilbyder Netsite?

Lige meget om du er en privatperson, der gerne vil starte din egen hjemmeside, eller om du er en større virksomhed, der leder efter webhotel-løsninger i høj kvalitet, finder du det hele hos Netsite. Virksomheden tilbyder nemlig flere løsninger, så du kan få lige præcis det, der bedst matcher dine behov og ønsker.

Netsite tilbyder som udgangspunkt deres kunder tre forskellige webhotel-pakker. En til mindre virksomheder, en til lidt større virksomheder og en løsning til de helt store virksomheder.

Den første løsning til de mindre virksomheder egner sig perfekt til dig, der udelukkende har brug for en simpel hjemmeside og samtidig kan sende mails som hjemmesideejeren af dit helt eget domæne. Her får du to GB SSD til hjemmesiden, hvilket er rigelig plads til en hjemmeside, der ikke skal være alt for stor. Derudover har du også 10 GB plads til alle dine e-mails. Hastigheden vil naturligvis også være mindre end de andre løsninger, men det kan du hurtig ændre på, hvis du på et tidspunkt skal have lidt mere power på din hjemmeside.

Til dig, der gerne vil have en lidt større pakkeløsning, kan du gå med deres medium løsning. Her får du i stedet 10 GB SSD til hjemmesiden samt 50 GB lagerplads til e-mails. Du får derudover også 20 e-mailadresser, så alle dine ansatte også kan sende mails. Ydeevnen for hjemmesiden er doblet op i forhold til den mindre pakke, og du får derudover en smart hjemmesidebackup, så du altid har en sikkerhedskopi af din hjemmeside, hvis noget skulle gå galt.

Den sidste løsning er den største og dyreste hos Netsite. Her får du 50 GB SSD til hjemmesiden og 200 GB til alle dine e-mails. Herudover får du hele 50 forskellige e-mails, ligesom hastigheden i forhold til den medium pakke femdobles. Du får desuden også prioritet på de hurtigste servere og den smarte backup. Det er derfor den perfekte løsning, hvis du skal have en stor hjemmeside op at køre.

Alle løsninger er inkluderet en nem installation på dit WordPress, og derudover får du forskellige sikkerhedspakker som blandt andet et SSL-certifikat, der giver din hjemmeside et HTTPS-mærkat, som viser alle dine besøgende, at hjemmesiden er sikker at færdes på.

Kan Netsite konkurrere på prisen?

Når man skal vurdere et webhotel på prisen, er det vigtigt at man kigger på, hvad der er inkluderet i prisen.

I tilfældet med Netsite er et vigtigt parameter, at der er inkluderet telefon-support i prisen.

Det betyder, at man skal sammenligne prisen hos Netsite med andre webhotel-udbydere, hvor du også får det, som f.eks. DanDomain og Scannet, og der må man sige, at netsite i den grad kan konkurrere på prisen.

Med andre ord, så er Netsite muligvis den billigste løsning, hvis det er vigtigt for dig at få telefonsupport.

Er telefonsupport dog ikke et must-have for dig, er der ingen tvivl om, at der findes andre billigere alternativer, hvilket leder os videre til næste sektion om alternativer til netsite

Alternativer til Netsite

Der finde rigtig mange forskellige webhoteller på markedet, og det er derfor ikke svært at finde et godt alternativ.

nordicway webhotel
Pris 29 kr. / md.normalpris
Intropris 9 kr. / md.første år
Oprettelse 110 kr.
Plads 10 GB
Trafik Ubegrænset
Domæner Ubegrænset
1-click-install Ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.9/5 ★
Få rabat! 67% rabat
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 05.04.2024

Her på siden er vi specielt glade for danske nordicway , som tilbyder en all-inklusive pakke til en meget konkurrencedygtige pris.

Hos nordicway får du dog ikke telefonsupport, men kan du leve med det, får du blandt andet:

  • Ubegrænset domæner
  • Ubegrænset mail-adresser
  • Ubegrænset trafik
  • Verdensklasse support (på mail/chat)
  • Dansk virksomhed
  • Masser af plads til både domæner og web

Skal du have telefonsupport, så er et alternativ DanDomain, men her skal du igen forbedede dig på at betaler mere for både dine domæner og selve webhotellet.

Du kan læse mere om DanDomain her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere populære artikler

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...

Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...


Hosting guiden 2024

Vores komplette guide til hosting markedet 2024 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...

Nyheder

Prisen stiger igen – denne gang hos one.com

Det er ikke længe siden at Simply.com hævede deres priser og nu har deres største konkurrent i Danmark gjort det samme. One.com hæver nemlig prisen på blandt andet deres begynder pakker, så den fremover koster 59 kroner om måneden i stedet for de 49 kroner om måneden den hidtil har kostet. Vi har fået meldinger […]

... Læs nyhed

2024-05-30

Duelhost | Anmeldelse, priser og alternativer

Ovejer du Duelhost som dit nye webhotel? Læs vores anmeldelse af Duelhost og bliv klogere på dem inden du køber.... Læs nyhed

2024-01-15

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

Det er kun et år siden, at vi sidst kunne berette om, at Danmarks største udbyder af webhoteller Simply, hævede priserne. Nu er det dog sket igen, og Simply har hævet priserne på henholdsvis deres Basic og Standard suite. Prisstigningerne ser således ud: Basic suite: 56 kr/md, hæves til 66 kr/md Standard suite: 93 kr/md, […]

... Læs nyhed

2024-04-03

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

E-studio er et populært dansk webhotel. Læs vores anmeldelse af e-studio og bliv klogere på deres priser, alternativer og meget mere.... Læs nyhed

2024-05-15

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

Overvejer du at bruge Hostinger som dit nye webhotel? Læs vores anmeldelse, inden du køber og blive klogere på b.la. priser & alternativer... Læs nyhed

2023-09-22

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

Er du en af de uheldig hos Azerocloud/CloudNordic, som har mistet sin hjemmeside, emails og alt data. Se her, hvordan du kommer videre.... Læs nyhed

2024-04-03