nordicway anmeldelse

Nordicway anmeldelse | Alt du skal vide om danske nordicway

Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Nordicway er en ny og spændende webhotel-udbyder på det danske marked, som har taget udfordringen op med det etablerede hosting-virksomheder. Vi tager her et nærmere kig på nordicway, og hvad du kan forvente af et webhotel hos dem.

Hosting-markedet i Danmark har længe manglet en udfordrere til de store, som stille og roligt, har hævet deres priser, fordi der ikke var mange alternativer der ude. Heldigvis indtrådte nordicway på markedet i 2019, og siden da har der været et godt og dansk alternativ til de klassiske webhotel-valg herhjemme.

nordicway anmeldelse: Opsummering

webhotel fra nordicway Score:10/10
Pris:29 kr./md. (billigste pakke)
Fordele:

Alt inkluderet
Mulighed for flere domæner/hjemmesider
Skarp pris
Hurtig og god support
Ubegrænset mail

Ulemper:

For mange muligheder i kontrolpanel (kan virker uoverskueligt)

Kan man få rabat hos nordicway? Herunder finder du en rabatkode til nordicway (hvis der findes en)...

Udbyder Rabatten Rabatkode
nordicway webhotel 67% rabat rabat-nordicwayDin rabatkode VIS RABATKODEN!

Lyder nordicway som et webhotel for dig? Du kan allerede nu besøge dem og læse mere om deres produkter herunder:

Besøg nordicway

Lad os starte med at kigge nærmere på, hvem nordicway egentlig er.

Hvem er nordicway

Nordicway er en dansk hosting-virksomheden startet af et par gutter fra Aarhus. De har hovedsæde i det central Århus, og det er også her deres support-afdeling sidder. Nordicway blev som sagt stiftet i 2019, og har siden starten været en af vores favoritter.

Løsninger hos nordicway

nordicway webhotel
Pris 9 kr. / md.Første år
Oprettelse 110 kr.
Plads 10 GB
Trafik Ubegrænset
Domæner Ubegrænset
1-click-install Ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.9/5 ★
Få rabat! 67% rabat
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 01.12.2023

Nordicway gør det ret simpelt for dig som kunde at vælge en løsning hos dem, de har nemlig kun én. Ifølge dem selv er det en alt-i-en løsning, og du får alt hvad du behøver i den ene løsning. I tabellen kan du set et udsnit af indholdet i denne alt-i-en pakke.

Helt generelt kan man om løsningen Plus+ hos nordicway sige, at alt mere eller mindre er ubegrænset. Du får ubegrænset domæner og dermed hjemmesider på samme webhotel, som faktisk er en sjældenhed efterhånden.

Du får selvfølgelig også ubegrænset trafik, og så får du ubegrænset mailadresser. Når det kommer til “ubegrænset” mail, skal man lige holde tungen lige i munden, for mange udbydere skilter nemlig med, at du kan få alle de mailadresser og indbakker du vil, men når det så kommer til, at du skal have en mail på domæne X.dk og domæne Y.dk, så kan det pludselig kun lade sig gøre at få en mail på X.dk og Y.dk skal f.eks. oprettes som et alias. Sådan er det ikke hos nordicway, og du kan faktisk få mailadresser på alle dine domæner, også selvom du har 10 af dem på samme webhotel.

Nordicway tilbyder kun support via mail, men det er meget normalt, når man tænker på, hvad det koster. Hvis man vil have telefon-support, skal man typisk betale 3-4 gange mere end hvad nordicway koster. Vi har prøvet at skrive til deres support på lidt forskellige tidspunkter af dagen, og der går sjældent mere end 20 min. før man har et svar – det er ret sejt.

Nordicway egner sig specielt godt til WordPress, som er utrolig nemt at komme i gang med hos dem. Nordicway har sågar lavet en række video-guides til netop WordPress hos dem, som hjælper dig godt på vej. Generelt har de lavet rigtig mange videoguides, hvilket er dejligt for personer, som hellere vil se en kort og visuel video end at læse en lang skreven guide.

Tidligere har nordicway kun tilbudt 5 GB plads i deres standard pakke, hvilket vi så som en minus. Dette har de dog lavet om på nu, så du får 10 GB i den mindste pakke – og dette vel og mærke helt uden at hæve prisen.

Flere anmeldelser af nordicway

Kigger man på andre anmeldelser på nettet samt på Trustpilot, er der ingen tvivl om at folk er vilde med dem. De får både ros for hastigheden på deres servere, deres support og ikke mindst den fordelagtige pris.

På Trustpilot skriver en kunde hos nordicway f.eks.:

Til pengene får du simpelthen den bedste support og de fineste webhoteller. Jeg har anvendt Nordicway til mange hjemmesider og webshops, og hver gang bliver jeg imponereret over den service de tilbyder og kvaliteten af deres produkter. Jeg kan helt klart anbefale Nordicway til alle der leder efter god support og billigt webhotel. Jeg vil i hvert fald forblive kunde i mange år, når de formår at levere så godt gang på gang. Mange tak til jer hos Nordicway for den gode hjælp ifm. med mine opgaver!

Anmeldelsen taler for sig selv, og det er også det billede vi har af nordicway.

Nordicway vs konkurrenter

Kigger man på nordicway´s nærmeste konkurenter, så ligger de prismæssigt i den lave ende. De er typisk omkring 5-10 kr. billigere om måneden, hvilket alligevel er en del, når webhoteller typisk ikke koster mere end 30-50 kr./md. Prisen for nordicway første år, ligner den pris, som mange andre udbydere tilbyder, men kigger man over en længere periode, så er nordicway et af de billigste webhoteller på markedet.

Vores generelle indtryk er at nordicway matcher de andre udbydere på webhotel-specifikationerne, så vil du gerne i gang hos en solid og billig host, så er nordicway et fremragende valg.

Vores mening om nordicway

Vi synes helt klart at nordicway er et af de bedste webhoteller på markedet. Deres pris er ikke til at tage fejl af, og de virker meget gennemsigtige i forhold til hvad man får og ikke får. Der er ingen skjulte overraskelser eller gebyrer, som man ellers kan opleve andre steder. Du får et stabilt webhotel, med alt det du skal bruge, til en pris du ikke finder billigere ret mange andre steder.

Vi har skrevet meget mere om nordicway og en god håndfuld andre udbydere i vores store guide: Bedste webhotel 2023

Har du besluttet dig for, at nordicway skal være din webhoteludbyder, kan du med fordel bruge denne nordicway rabatkode, når du handler hos dem.

2 Kommentarer

 • Finn Poulsen siger:

  Det er jo fint at i er begejstret for Nordicway, jeg er selv ved at skifte fra Simply som jeg ufrivilligt er havnet hos fordi det webhotel jeg brugte blev solgt. Hvad er sikkerheden for at det samme ikke sker her?
  I skriver at Nordicway er lavet af et par “gutter fra Aarhus”. Jeg var kunde hos meebox som også var lavet af et par unge ildsjæle. Når Nordicway ligger i den billige ende så er risikoen for at det samme sker her vel rimelig stor.

  • Redaktionen siger:

   Hej Finn

   Du har helt ret – der har været mange opkøb på det seneste. Det er derfor umuligt at vide, om de også vil blive opkøbt på et tidspunkt, men sådan er det vel uanset hvilken udbyder man vælger. Nordicway bruger cPanel, som er et system mange bruger, så hvis du skifter til dem og derved lærer cPanel, kan du altid hurtigt skifte til en anden udbyder, som også bruger det og derved ikke skulle sætte dig ind i et helt ny system igen.

   Mvh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere populære artikler

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...

Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...


Hosting guiden 2023

Vores komplette guide til hosting markedet 2023 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...

Nyheder

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

Det er kun et år siden, at vi sidst kunne berette om, at Danmarks største udbyder af webhoteller Simply, hævede priserne. Nu er det dog sket igen, og Simply har hævet priserne på henholdsvis deres Basic og Standard suite. Prisstigningerne ser således ud: Basic suite: 56 kr/md, hæves til 66 kr/md Standard suite: 93 kr/md, […]

... Læs nyhed

2023-12-01

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

E-studio er et populært dansk webhotel. Læs vores anmeldelse af e-studio og bliv klogere på deres priser, alternativer og meget mere.... Læs nyhed

2023-10-26

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

Overvejer du at bruge Hostinger som dit nye webhotel? Læs vores anmeldelse, inden du køber og blive klogere på b.la. priser & alternativer... Læs nyhed

2023-09-22

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

Er du en af de uheldig hos Azerocloud/CloudNordic, som har mistet sin hjemmeside, emails og alt data. Se her, hvordan du kommer videre.... Læs nyhed

2023-08-24

503 fejl & 508 fejl (Resource limit / Service Unavailable) hos Simply

Oplever du også 503 fejl eller 508 fejl Resource limit reached hos Simply? Læs med her og find ud af, hvad du kan gøre for at løse det.... Læs nyhed

2023-10-25

Woocommerce vs Shopify

Læs mere om fordele og ulemper ved WooCommerce og Shopify og bliv klogere på, hvad du bør vælge til din webshop.... Læs nyhed

2023-08-08