Duelhost | Anmeldelse, priser og alternativer

Duelhost | Anmeldelse, priser og alternativer

Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Duelhost er en relativt ny udbyder (fra 2020),  men som fra starten har haft stor succes på det danske marked. Herunder følger en opsummering af Duelhost. Du kan læse mere om dem længere nede i anmeldelsen.

Duelhost opsummering

webhotel fra Duelhost Score:6/10
Pris:38 kr./md. (billigste pakke)
Fordele:

'God Alt-inklusiv løsning'
Masser af funktioner
Gode muligheder for mere plads

Ulemper:

Begrænset support-sektion(få guides)
Ingen angivelse af harddisk type
Høj pris per GB
99 kr. for flytning af .dk domæne
Hjemmeside, der ikke virker?

Kan man få rabat hos Duelhost? Herunder finder du en rabatkode til Duelhost (hvis der findes en)...

Udbyder Rabatten Rabatkode
Duelhost webhotel Halv pris på hele ordren rabat-DuelhostDin rabatkode VIS RABATKODEN!

Lyder Duelhost som et webhotel for dig? Du kan allerede nu besøge dem og læse mere om deres produkter herunder:

Besøg Duelhost

Duelhost udmærker sig ved at have en “alt inkluderet” løsning, hvor du kun skal tænke på, hvor meget plads du har brug for. Alt andet er inkluderet, og det er altså noget vi er fan af, nemlig at du ikke skal hen og have pengepungen frem igen og igen, når man f.eks. vil hemte en backup, installere WordPress eller have en cron-job sat op. Her er alt inkluderet, og det er til at forstå. Derudover er der rig mulighed for at opgradere til mere plads, hvilket altid er rart, da man typisk render ind i at få brug for mere plads, når man arbejder med hjemmesider.

Duelhost bruger DirectAdmin som kontrolpanel, hvilket vi ikke har den store erfaring med, men hvad vi kan læse os til, så ligner det meget cPanel, hvilket må betyde, at det er fyldt med funktioner og muligheder.

Når man bestiller hos Duelhost mangler vi dog en del informationer, som kan give et billede af, hvilket webhotel man får. F.eks. er der ingen angivelse af CPU og RAM, samt hvilken type hardiske de bruger. I princippet kunne man få en sløv SATA-disk med 100 MB ram til rådighed (meget lidt). Det tror vi dog ikke er tilfælde, men skulle vi købe noget hos Duelhost, så ville det klart være en information, vi ville spørge ind til.

Generelt virker deres hjemmeside mangelfuld, og vi kunne faktisk ikke gennemføre en ordre, fordi vi ikke kunne få lov at tilføje et domæne til kurven. Vi kunne også se +40 konsolfejl på siden, så enten er var Duelhost i gang med selv at opdatere deres egen side, da vi besøgte dem, eller også bør de få kigget grundigt på deres eget setup.

Kigger man i deres support-sektion, virker det også meget mangelfuldt / ikke gennemarbejdet. Vi kunne f.eks. kun finde 10-15 support artikler, og dem vi kunne finde, manglede billeder (broken images).

Alt i alt synes vi egentlig Duelhost har et fornuftigt produkt, men de små ting såsom en hjemmeside, der ikke virker, en meget tynd support-database, manglende info om deres webhotels hardware og performance og en generel fornemmelse af at de måske sover lidt? gør, at vi ikke kan give dem en højere score, end hvad vi har givet her.

Priser hos DuelHost

Duelhost webhotel
Pris 38 kr. / md.normalpris
Intropris 38 kr. / md.første år
Oprettelse 0 kr.
Plads 10 GB
Trafik Ubegrænset
Domæner Ubegrænset
1-click-install Ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.4/5 ★
Få rabat! Halv pris på hele ordren
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 05.04.2024

Rent prismæssigt ligger Duelhost i et midterfelt, for 10 GB til 39 kr./md. er ikke ligefrem billigt, men stadig billigere end de dyrest på markedet. Taget i betragtning, at man får alt inkluderet og kan køre flere hjemmeside/mails på samme webhotel er det ok, dog ved vi at man f.eks. får det samme hos nordicway.dk til kun 29 kr./md.

Domænepriserne er ok konkurrencedygtige, men vi blev lidt forbavset over deres pris på flytning af .dk domæner, som de tager 99 for. At flytte et .dk domæne koster nemlig ikke noget for Duelhost, så de 99 kr. er 100% penge ned i deres egen lomme, og du får som kunde ikke noget for de 99.

Alt i alt er priserne hos Duelhost ok, men leder man efter noget billigere, kan det godt findes der ude.

Er du udkig efter en ekstra god pris på Duelhost, kan du med fordel se vores rabatkode til DuelHost.

Hvem er DuelHost

I 2020 så DuelHost dagens lys, da de unge iværksættere Andreas Christian Skalborg, Martin Lunden Rasmussen, Daniel Bøllingtoft og Johannes Nord Jørgensen satte sig for at lave en kvalitetsstærk webhotelløsning. Firmaet har hovedsæde på den jyske side af Lillebælt, nemlig i Fredericia, og det er stadig de fire stiftere, der står for den daglige drift. Det er primært det danske marked, selskabet har fokus på, og ejerne kalder sig selv for Danmarks p.t. bedste udbyder af webhoteller.

Det gør de, fordi du får nøjagtigt den samme høje service, uanset hvilket produkt du køber hos dem. Hos mange andre udbydere kan du kun opleve fuld service og kapacitet, hvis du lægger en vis mængde penge og køber en hostingpakke af en vis størrelse. Sådan er det ikke hos DuelHost.

Her bliver du serviceret med den samme høje standard, uanset hvilket af de tre produkter du køber. De tre pakker, der er tale om, er begynderpakken, normalpakken og propakken. Er du ny webshop- eller hjemmesideejer, vil begynderpakken nok være stedet at starte. Her kan du via webhotellet oprette dine egne domæner og komme godt fra start. Er du mere erfaren på området og måske endda har et eller flere domæner, vil normalpakken være for dig.

Propakken er særlig relevant til større virksomheder eller organisationer, hvor behovet for mere eller meget lagerplads er tilsvarende større sammenlignet med eksempelvis en startupvirksomhed. Men som sagt kan du, uanset valg af pakke, se frem til en meget høj service, der blandt andet indebærer et ubegrænset antal webdomæner, webmailkontoer samt databaser. Du lejer dig blot ind på DuelHosts server, og når du har registreret dit domæne, er du i gang.

Duelhost bruger LiteSpeed Enterprise-serveren, som sikrer dig en ekstremt hurtig forbindelse med praktisk talt ingen nedetid.

Tilstedeværelsen på Trustpilot er stadig ganske begrænset, og i skrivende stund er der blot 10 kunder, der har tilkendegivet deres oplevelser med DuelHost. Skal man tage de 10 tilkendegivelser for gode varer, peger tendensen kun i én retning – kommende kunder kan godt glæde sig! Alle anmeldelser er nemlig positive og har faktisk kun afleveret 5 ud af 5 mulige stjerner. I Trustpilots algoritme giver det 4,4 stjerner, men mon ikke den samlede score hæver sig, efterhånden som stadig flere stifter bekendtskab med virksomheden?

Blandt de tilfredse anmeldelser på Trustpilot finder vi blandt andre Nick, som skriver: ”Duelhost er uden tvivl den bedste udbyder, når det kommer til webhosting i Danmark … Udover at have et supergodt produkt til en utrolig god pris, så er deres support også den absolut bedste på markedet …”. Nogenlunde samme oplevelse ser Søren ud til at have haft. Han skriver: ”Suveræn service og fantastiske produkter. Bedste udbyder på markedet!” Det ser altså ud til, at DuelHost holder, hvad de lover, og at du med dem som webhoteludbyder er i trygge hænder.

Alternativer til DuelHost

Er man fan af DirectAdmin og “alt inkluderet” er DuelHost et oplagt valg, men synes man også prisen er lidt i den høje ende, kan man med fordel se på et af følgende to alternativer:

nordicway.dk

nordicway webhotel
Pris 29 kr. / md.normalpris
Intropris 9 kr. / md.første år
Oprettelse 110 kr.
Plads 10 GB
Trafik Ubegrænset
Domæner Ubegrænset
1-click-install Ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.9/5 ★
Få rabat! 67% rabat
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 05.04.2024

Nordicway er et oplagt alternativ, hvis man er fan af “alt inklusiv” modellen og godt kan lide mange funktioner og muligheder på sit webhotel.

nordicway tilbyder dog ikke DirectAdmin kontrolpanel, men derimod cPanel, som ligner det på mange områder – der er ihvertfald alle de samme funktioner og måske mere til i cPanel.

Rent prismæssigt ligger nordicway lige under Duelhost, så der er altså også lidt at spare ved at vælge dem. Hos nordicway får du også 10 GB som standard, hvilket er det samme som hos Duelhost.

Hos nordicway.dk får du også en dansk udbyder i Skanderborg/Aarhus, med dansk support og rigtig gode og mange anmeldelser på f.eks. Trustpilot.

Besøg nordicway her: nordicway.dk

 

 

 

 

 

Simply.com

Simply.com webhotel
Pris 66 kr. / md.normalpris
Intropris 5 kr. / md.første år
Oprettelse 0 kr.
Plads 10 GB
Trafik Ubegrænset
Domæner 1
1-click-install Ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.8/5 ★
Få rabat! 3 mdr. gratis webhotel
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 05.04.2024

Simply er et navn man sjældent kan komme udenom, når man taler hosting i Danmark.

Hos Simply får du et velafprøvet webhotel, med en support, der roses de fleste steder.

Simply koster lidt mere end Duelhost og du har ikke helt de samme muligheder for ubegrænset mail, som du har hos DuelHost.

Har du dog en enkelt hjemmeside og gerne vil betale lidt ekstra for en udbyder med mange års erfaring, så er Simply et oplagt valg.

Besøg Simply.com her: Simply.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere populære artikler

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...

Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...


Hosting guiden 2024

Vores komplette guide til hosting markedet 2024 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...

Nyheder

Prisen stiger igen – denne gang hos one.com

Det er ikke længe siden at Simply.com hævede deres priser og nu har deres største konkurrent i Danmark gjort det samme. One.com hæver nemlig prisen på blandt andet deres begynder pakker, så den fremover koster 59 kroner om måneden i stedet for de 49 kroner om måneden den hidtil har kostet. Vi har fået meldinger […]

... Læs nyhed

2024-05-30

Duelhost | Anmeldelse, priser og alternativer

Ovejer du Duelhost som dit nye webhotel? Læs vores anmeldelse af Duelhost og bliv klogere på dem inden du køber.... Læs nyhed

2024-01-15

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

Det er kun et år siden, at vi sidst kunne berette om, at Danmarks største udbyder af webhoteller Simply, hævede priserne. Nu er det dog sket igen, og Simply har hævet priserne på henholdsvis deres Basic og Standard suite. Prisstigningerne ser således ud: Basic suite: 56 kr/md, hæves til 66 kr/md Standard suite: 93 kr/md, […]

... Læs nyhed

2024-04-03

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

E-studio er et populært dansk webhotel. Læs vores anmeldelse af e-studio og bliv klogere på deres priser, alternativer og meget mere.... Læs nyhed

2024-05-15

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

Overvejer du at bruge Hostinger som dit nye webhotel? Læs vores anmeldelse, inden du køber og blive klogere på b.la. priser & alternativer... Læs nyhed

2023-09-22

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

Er du en af de uheldig hos Azerocloud/CloudNordic, som har mistet sin hjemmeside, emails og alt data. Se her, hvordan du kommer videre.... Læs nyhed

2024-04-03