cHosting | Anmeldelser og priser

cHosting | Anmeldelser og priser

Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

cHosting har været på det danske hosting-marked i rigtig mange år, og man kan derfor ikke komme udenom også at kigge på dem, når man vælger webhotel. I denne guide kigger vi nærmere på cHosting. Vi skal blandt andet kigge på priser, anmeldelser og alternativer.

cHosting anmeldelse: Opsummering

webhotel fra cHosting Score:8/10
Pris:22 kr./md. (billigste pakke)
Fordele:

Gode bruger-anmeldelser
Fair pris
cPanel kontrolpanel

Ulemper:

Kun 5GB plads
Begrænsning på antal domæner

Kan man få rabat hos cHosting? Herunder finder du en rabatkode til cHosting (hvis der findes en)...

Udbyder Rabatten Rabatkode
cHosting webhotel 20% rabat rabat-cHostingDin rabatkode VIS RABATKODEN!

Lyder cHosting som et webhotel for dig? Du kan allerede nu besøge dem og læse mere om deres produkter herunder:

Besøg cHosting

Det var en lille opsummering af, hvad vi kommer din på i det komme sektioner. Lad os starte med at kigge nærmere på priser og pakker hos cHosting.

cHosting priser, pakker og rabat

cHosting er en af de få udbydere på markedet, som ikke ændre deres priser som vinden blæser. Det synes vi egentlig er ret fedt, da det giver et indtryk af en selvsikker virksomhed, der har sat en skarp pris fra start.

I oversigten herunder har vi fundet frem til en række specifikationer på  deres mindste pakke. Som du også kan se har vi været så heldige at få udleveret en rabatkode til cHosting, så hvis du har tænkt dig at købe webhotel hos dem, så brug da lige den, og få lidt ekstra rabat med på vejen.

cHosting webhotel
Pris 22 kr. / md.normalpris
Intropris 22 kr. / md.første år
Oprettelse 0 kr.
Plads 5 GB
Trafik 50 GB
Domæner 2
1-click-install Ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.9/5 ★
Få rabat! 20% rabat
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 05.04.2024

Hos cHosting har de en del forskellige pakker, så man kan få den størrelse på sit webhotel, som man ønsker. For nogle kan det dog virke uoverskueligt med så mange pakker, vi kan f.eks. tække 6 forskellige standard webhotel-pakker og 6 forskellige professionelt webhotelpakker.

cHosting har de ikke én pris første år, og en anden året efter, hvilket også gør deres pris-struktur nemt at gennemskue. Hos andre udbydere på markedet, f.eks. Dandomain kan man f.eks. opleve at prisen stiger 400-500% efter første år, hvilket virker voldsomt – det undgår heldigvis hos cHosting.

Vores anbefaling her er at starte med deres mindste pakke, som beskrevet i tabellen her, og opgradere, hvis du får brug for mere plads, performance eller domænepladser – der er ingen grund til at købte et stort webhotel fra start, når man ikke ved om man egentlig har brug for det.

cHosting anmeldelser

Generelt får cHosting rigtig gode anmeldelser med på vejen, og de har i skrivende stund over 700 af dem på Trustpilot.

En glad bruger af cHosing skriver f.eks.

Skiftede for nylig til denne webhost og jeg kan allerede nu sige at jeg har meget gladere for det. Meget større transparens og hurtig support – også i weekenderne. Og prisen er god.

Man skal lede længe efter de knap så positive anmeldelser, men en bruger skriver f.eks.

Det er utrolig svært at komme i gang med og supporten er venlig men ikke særlig rådgivende.
Videndatabasen er mangelfuld og der skal søges andre vejledninger for at komme igang specielt med creation af hjemmeside. Disse vejledninger stemmer dog ikke helt med cHostings opsætning og kan derfor skabe problemer.
Min umiddelbare opfattelse er at cHosting er for superbrugere og bestemt ikke nybegyndere.

Denne bruger har på en måde lidt ret, da cHosting bruger cPanel, som vi kommer ind på senere, hvilket ikke er verdens mest simple kontrolpanel.

Selvom man godt kan finde enkelte utilfredse kunder, så har cHosting generelt rigtig mange gode anmeldelser, og vores indtryk, den gang vi havde et webhotel hos dem var også, at supporten var hurtig og kompetent, og at produktet fungerede rigtig fint, når man lige fandt ud af at brude det.

Kontrolpanelet hos cHosting

kontrolpanelet hos cHosting er, ja du gættede det cPanel.

cPanel er et af de mest udbedte kontrolpaneler der ude, og det er både på godt og ondt.

cPanel er nemlig fuld af funktioner og muligheder, og har man ikke arbejdet med webhoteller før, kan det virke meget overvældende, når man første gang logger ind. Når man først lærer cPanel at kende, er det dog ret nemt at finde rundt i, og man kommer hurtigt til at værdsætte de mange muligheder man har for at tilpasse sit webhotel præcis til sine behov.

Nedenfor kan du se et billede af cPanel, når man logger ind. Billedet er ikke fra cHosting, men eftersom de bruger cPanel, vil du opleve nogenlunde det samme hos dem.

Som du kan se, er der ret mange menupunkter, og bag ved dem, gemmer der sig endnu flere muligheder.

 

cHosting alternativer

Der findes rigtig mange gode webhotel-udbydere på det danske marked, og har man fundet ud af at chosting ikke er det rigtige for en, kan man hurtigt skifte til noget andet.

nordicway webhotel
Pris 29 kr. / md.normalpris
Intropris 9 kr. / md.første år
Oprettelse 110 kr.
Plads 10 GB
Trafik Ubegrænset
Domæner Ubegrænset
1-click-install Ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.9/5 ★
Få rabat! 67% rabat
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 05.04.2024

En af vores favoritter, som også anvender cPanel er dansk nordicway .

Hos nordicway får du meget det samme som hos cHosting men med den ene store forskel, at du hos nordicway ikke er begrænset på antal domæner/hjemmesider på samme webhotel, samt at du som standard får mere plads og ubegrænset trafik som standard. Derudover er nordicway nok det bedste WordPress webhotel på markedet, så hvis du bruger WordPress, så er nordicway ideelt.

nordicway har hovedkontor ved Aarhus, og derfor får du også her en dansk udbyder med dansk support 27/7, også i weekenderne.

Er nordicway heller ikke det rigtige for dig, kan du bruge vores sammenligningsværktøj herunder, hvor du kan vælge de parametre der er vigtigt for dig, og sammenligne danske webhoteller på baggrund af dette.

Er det f.eks. vigtigt for sig, at der er meget plads og en lav pris, så kan du vælge dette som sammenligninsparametre og sortere efter én af dem. På den måde får du et overblik over webhotellerne baseret på det der er vigtigst for dig.

Hvad ønsker du at sammenligne hos webhotel-udbyderne?
Vælg hvad resultaterne skal sorteres efter (du kan vælge maks. 2):

swipe webhotelSwipe for at se fuld tabel

Hvem er cHosting og hvor er deres servere placeret?

cHosting er et dansk selskab med base i Odense. Slår man selskabet op på cvr.dk ladet det til at være en del af et andet selskab kaldet Fionia IT ApS, som også har adresse samme sted som cHosting.

cHosting blev grundlagt i 2011 og har altså en del år på bagen på det dansk hostingmarked.

Serveren hos cPanel er placeret på danske datacentre. Hvor ved vi ikke, men i Danmark er det typisk Curanet, som hostingudbyderne benytter. Curanet er ejet af team.blue som også står bag DanDomain,  Scannet og Simply.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere populære artikler

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...

Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...


Hosting guiden 2024

Vores komplette guide til hosting markedet 2024 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...

Nyheder

Prisen stiger igen – denne gang hos one.com

Det er ikke længe siden at Simply.com hævede deres priser og nu har deres største konkurrent i Danmark gjort det samme. One.com hæver nemlig prisen på blandt andet deres begynder pakker, så den fremover koster 59 kroner om måneden i stedet for de 49 kroner om måneden den hidtil har kostet. Vi har fået meldinger […]

... Læs nyhed

2024-05-30

Duelhost | Anmeldelse, priser og alternativer

Ovejer du Duelhost som dit nye webhotel? Læs vores anmeldelse af Duelhost og bliv klogere på dem inden du køber.... Læs nyhed

2024-01-15

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

Det er kun et år siden, at vi sidst kunne berette om, at Danmarks største udbyder af webhoteller Simply, hævede priserne. Nu er det dog sket igen, og Simply har hævet priserne på henholdsvis deres Basic og Standard suite. Prisstigningerne ser således ud: Basic suite: 56 kr/md, hæves til 66 kr/md Standard suite: 93 kr/md, […]

... Læs nyhed

2024-04-03

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

E-studio er et populært dansk webhotel. Læs vores anmeldelse af e-studio og bliv klogere på deres priser, alternativer og meget mere.... Læs nyhed

2024-05-15

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

Overvejer du at bruge Hostinger som dit nye webhotel? Læs vores anmeldelse, inden du køber og blive klogere på b.la. priser & alternativer... Læs nyhed

2023-09-22

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

Er du en af de uheldig hos Azerocloud/CloudNordic, som har mistet sin hjemmeside, emails og alt data. Se her, hvordan du kommer videre.... Læs nyhed

2024-04-03