Leder du efter et billigt webhotel?
Vi giver dig et samlet pris-overblik for 2019...

Leder du efter et billigt webhotel? Så er du kommet til den rette side!

Nedenfor har vi lavet en tabel, hvor vi har sorteret en række af Danmarks bedste og største webhosting-udbydere efter prisen per måned på deres billigste webhotel. Når du har fået et overblik over tabellen, anbefaler vi, at du også læser den korte beskrivelse, som knytter sig til tabellen nedenfor.

swipe webhotelSwipe for at se fuld tabel

Nr Udbyder Pris / mdr Oprettelse Få et tilbud!
1 Webdomain webhotel 9 DKK 99 DKK LÆS MERE OM Webdomain
2 UnoEuro webhotel 19 DKK 112 DKK LÆS MERE OM UnoEuro
3 Azehosting webhotel 19 DKK 0 DKK LÆS MERE OM Azehosting
4 One.com webhotel 19 DKK 90 DKK LÆS MERE OM One.com
5 Cliche webhotel 19 DKK 139 DKK LÆS MERE OM Cliche
6 WPhosting webhotel 19 DKK 99 DKK LÆS MERE OM WPhosting
7 cHosting webhotel 22 DKK 0 DKK LÆS MERE OM cHosting
8 Team Internet webhotel 29 DKK 120 DKK LÆS MERE OM Team Internet
9 DanDomain webhotel 49 DKK 99 DKK LÆS MERE OM DanDomain
10 Scannet webhotel 149 DKK 0 DKK LÆS MERE OM Scannet
Data senest opdateret: 11.04.2019

Lær at vælge det rigtige webhotel på under 7 minutter!

video

Hvad fortæller tabellen os?

Det er vigtigt at pointere, at man aldrig må vælge et webhotel kun på baggrund af prisen. Alt afhængig af, hvordan du skal bruge webhotellet, og hvilken hjemmeside eller webshop du vil lave, så er der forskellige faktorer du skal tage højde for i dit valg. Derfor anbefaler vi også, at du læser vores overordnede guide om billig webhosting, som kommer ind på meget mere end blot prisen.

Men lad os tage et kig på tabellen. I toppen har vi Webdomain, skarpt forfulgt af UnoEuro og Azehosting. Man skal her være opmærksom på, hvad man egentlig får hos Webdomain. Deres billigste webhotel til 9 DKK / mdr, kan nemlig udelukkende bruges til hjemmesider, som kun anvender HTML. Så hvis du ønsker at anvende PHP, MySQLi eller måske et CMS som F.eks. WordPress, så vil dette webhotel ikke kunne bruges.

Hos f.eks. UnoEuro (Få de første 3 mdr. gratis med koden '3GRATIS' via linket) i toppen, får du tværtimod et webhotel, der faktisk kan det hele, og hvor du ikke er begrænset til sider der udelukkende kører på HTML. Selvom UnoEuro tilbyder webhoteller som er i den rigtig billige ende, betyder det derfor ikke, at du får et dårligere webhotel. Faktisk får du hos UnoEuro et virkelig godt webhotel samt en god service. Dette understreges også af, at UnoEuro som webhosting-udbyder scorer rigtigt højt blandt brugerne på f.eks. Trustpilot. Du kan se en sammenligning af trustpilot-scores på en række webhoteludbydere i Danmark her: Webhotel anmeldelser på Trustpilot.

I midtergruppen har vi One.com, Cliche og WPhosting. Vi vil ikke komme ind på dem alle i detaljen, da deres billigste løsninger ligner hinanden meget på specifikationerne. I praksis betyder dette, at hvis du blot har en simpel hjemmeside til hobbybrug, så ville du ikke mærke en forskel i den daglig drift af hjemmesiden, om du så valgte den ene eller den anden. Alle tre er dog gode webhoteller, som opfylder de flestes behov. Du kan læse mere om, hvordan du fastlægger dine behov til et webhotel i vores artikel om hjemmeside hosting.

Sidst på listen har vi cHosting,Team Internet, DanDomain, Scannet og . cHosting som også findese på listen, er lidt dyrere end de andre per måned, men til gengæld koster oprettelsen ikke noget. Regner man derfor lidt på det, vil man hurtigt kunne se, at de faktisk vil være billigere end de fleste andre udbydere det første år, da du ikke har en engangsudgift på oprettelsen.

Dertil skal det også nævnes, at nogle webhosting-udbydere sætter prisen op på deres webhoteller efter det første år. Derfor er det altid en god idé, at undersøge hos de enkelte udbydere om prisen per mdr. vil stige efter det første år, inden du tager det endelige valg.

Der findes selvfølgelig også mange andre webhostingudbydere i udlandet, og nogle af dem kan sandsynligvis også tilbyde priser, der er lavere end dem du ser ovenfor. Vi anbefaler dog ikke at vælge et udenlandsk webhotel, hvis du er nybegynder, og sandsynligvis får brug for support (på dansk). Er du mere erfaren og har arbejde med webhoteller og servere før, jamen så kan det sagtens være en god idé, at kigge til udlandet for at finde de helt lave webhotel priser.

Hvad er et webhotel?

Men hvad er et webhotel egentlig? Hvis du er i tvivl, og egentlig gerne vil vide det, inden du køber et, så læs med her.

Et webhotel er det sted på nettet, hvor dine hjemmesidefiler opbevares, således at de er tilgængelige for andre på nettet. Man kan se på et webhotel som et hus. Husets adresse er dit domæne, altså det sted på nettet hvor man finder dig og din hjemmeside. Huset i sig selv er så dit webhotel, som fremviser dine ting (hjemmeside filer), hvis nogen skulle komme på besøg.

Jo større dit hus er, jo flere ting kan du have. Det er det samme med webhoteller. Jo større dit webhotel er, jo større hjemmeside kan du have liggende. Med større menes der flere og større filer.

Webhotellet er et "hotel", og derfor betaler du for det på abonnementsbasis. Det er altså ikke noget du ejer, men blot lejer dig ind på, så i virkeligheden ville en analogi med en lejlighed i stedet for et hus måske passe bedre. Kun hvis du selv vælger at købe en server og hoste din hjemmeside, så ejer du dit eget webhotel, men det er en helt anden snak.

Du kan læse mere om, hvad et webhotel er her: Hvad er et webhotel?

Er domæne inkluderet, når man køber et billigt webhotel?

Både ja og nej.

Hos de fleste billige webhoteller får du oprettelsen af domænet med gratis, men du skal selv betale for det første års registrering af domænet. At oprettelsen er gratis, er dog ikke noget at råbe hurra for, for det koster generelt ikke noget at registere et domæne.

Vælger du et .dk domæne koster det ikke mere end 50 kr. for det første år, så du skal lige lægge 3,75 kr. oveni prisen per måned for webhotellet, hvis du køber et domæne samtidig. Faktisk køber man typisk domæne og webhotel samtidig, men hvis du ikke gør, så er det langt de fleste steder helt gratis, at flytte et domæne til det webhotel du køber.

Vil du gerne tjekke om det domæne, som du godt kunne tænke dig, er ledigt, så kan du med fordel bruge vores domæne søger nedenfor:


Nyt fra bloggen

Sådan flytter du manuelt en hjemmeside fra et webhotel til et andet

Sådan verficerer du din hjemmeside i Google Search Console

Sådan uploader du filer til dit webhotel

Test af server-loadtid hos UnoEuro, Surftown, one.com og cHosting | Se hvem der er hurtigst!

Firma bag UnoEuro overtager Surftown

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hvordan får jeg mit eget domæne?

Denne artikel fortæller dig, hvordan du får dit helt eget domæne. Vi beskriver blandt andet, hvordan du køber og registrerer dit helt eget domæne. Læs mere...

Kategorier

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

WordPress