Dandomain webhotel | Anmeldelse, priser og funktioner

Dandomain webhotel | Anmeldelse, priser og funktioner

Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Skal DanDomain være dit nye webhotel til enten en webshop eller hjemmeside? Så læs med her, hvor vi både ser på anmeldelser, priser og funktioner

Opsummering af Dandomain

webhotel fra DanDomain Score:9/10
Pris:161 kr./md. (billigste pakke)
Fordele:

Telefonsupport
Eget hjemmeside system
Fint med plads
Danske servere

Ulemper:

Dyrt
Begrænset antal mailkonti

Kan man få rabat hos DanDomain? Herunder finder du en rabatkode til DanDomain (hvis der findes en)...

Udbyder Rabatten Rabatkode
DanDomain webhotel Halv pris 1. år rabat-DanDomainDin rabatkode VIS RABATKODEN!

Lyder DanDomain som et webhotel for dig? Du kan allerede nu besøge dem og læse mere om deres produkter herunder:

Besøg DanDomain

Lad os starte med at se på hvad vi generelt tænker om DanDomain samt hvad deres egne kunder mener om det produkt de har købt hos DanDomain.

DanDomain anmeldelse

DanDomain er en af de få webhotel-udbydere, som tilbyder telefon-support på deres mindste webhotel-pakker.

DanDomain webhotel
Pris 16 kr. / md.Første år
Oprettelse 99 kr.
Plads 10 GB
Trafik Ubegrænset
Domæner 1
1-click-install Ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.2/5 ★
Få rabat! Halv pris 1. år
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 01.12.2023

Det er i sig selv lidt unikt, og noget mange efterspørger. Det afspejles dog selvfølgelig i prisen, som vi også skal kigge nærmere på senere.

DanDomain er en del af team.blue familien, som f.eks. også tæller Simply.com og Scannet. Disse brands er kendt for en høj kundetilfredshed og en rigtig god support-afdeling.

Det er også tilfældet hos DanDomain, hvor man hurtigt får svar på selv de sværeste spørgsmål.

Hos DanDomain møder du ikke en bot, når du skriver til dem på supporten (som det desværre er blevet det man gøre hos mange andre udbydere), men i stedet en supporter af kød og blod, som stort set svarer lige så hurtigt.

Denne gode support kommer også til udtryk i anmeldelserne af DanDomain på Trustpilot, hvor en meget stor procentdel af deres snart 1.500 anmeldelser er 5 stjernet.

Her er et par eksempler på kunder, som har anmeldt DanDomain:

Beste Webhotel service:
Mellem jul og nytår forsøgte jeg at opsætte DNS konfigurering. Men lavede et par små fejl som de både reagere på når jeg skrev om aftenen og en weekend. De fulgte derefter op med råd og vejledning i hverdagen igen. TUSIND TAK FOR HJÆLPEN

En anden kunde anmelder DanDomain således:

Jeg fik den bedste rådgivning med alt jeg behøvede og mere til. Stort tak til alle hos dandomain og især til Patrick, som fik mig hele vejen igennem, med gode råd og vejledning, man ikke lige tænker over som nyopstartet.
Jeg gik fra at pangle for meget ved min tidligere udbyder, til en proffesionel rådgivning, der giver sig tid og det gør at jeg føler mig klædt på til endelig at få min drøm opfyldt 🙂

Generelt går anmeldelserne på en super support og rådgivning, hvilket er også det man betaler for hos DanDomain.

Sammenligner man dog selve produktet hos DanDomain, kan man dog ikke komme udenom, at der er visse begrænsninger i forhold til andre udbydere. Begrænsninger, som man måske ville forvente ikke var der, prisen taget i betragtning.

Et springende punkt er muligheden for flere hjemmesider på samme webhotel samt muligheden for mere end 3 mailadresser, som er det de kører med på deres mindste pakke.

Hos mange af deres konkurrenter er det nemlig typisk muligt at have flere hjemmesider på samme webhotel samt et ubegrænset antal mailadresser. Dette er smart, da du på den måde ikke behøver mere end ét webhotel, hvis du har flere sider, og derved kan spare penge på hosting.

Kigger man på, hvad den mindste pakke koster, så er det ingen tvivl om, at du kan få ubegrænset hjemmesider og e-mail langt billigere andre steder.

Derudover er der også begrænsninger på Cron jobs og SSH, men det er det alligevel de færreste der bruger eller kender til.

Vores generelle indtryk af DanDomain er, at det er en solid webhotel-udbyder og deres produkt og support bare spiller 100%. Der er dog visse begrænsninger hos dem, og tager man prisen med ind i denne ligning, kan det for nogen være oplagt at finde et andet alternativ til dandomain.

Det bringer os videre til næste punkt, nemlig priserne hos Dandomain.

DanDomain priser

Når man køber webhotel hos Dandomain, skal man være opmærksom på, at priserne er opgivet ekskl. moms.

Grunden til dette er nok, at DanDomain primært henvender sig til virksomheder, og derfor må de opgive priser ekskl. moms.

Er man privat, skal man blot have dette med, når man sammenligner priser, da mange andre udbydere opgiver deres priser inkl. moms. Så husk at tilføje 25% til priserne hos DanDomain, hvis du handler som privat, eller hvis du handler som erhverv fratrække momsen hos de udbydere du sammenligner DanDomain med.

DanDomain har (lige som mange andre webhoteller på det danske marked) en pris det første år, og en anden pris de efterfølgende år.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på dette, når du bestiller, så du ikke får en dyr overraskelse, når webhotellet skal fornyes efter første år.

Herunder har vi samlet priser fra en række webhotel-udbydere, hvor du kan se priserne første år samt de efterfølgende. DanDomain er også at finde på listen med priser:

Webhotel Priser
nordicway webhotel 9 kr./md.Første år 29 kr./md.Efterfølgende år 110 kr.Oprettelse 914 kr.Over 3 år LÆS MERE OM nordicway
Netsite webhotel 60 kr./md.Første år 60 kr./md.Efterfølgende år 0 kr.Oprettelse 2160 kr.Over 3 år LÆS MERE OM Netsite
Simply.com webhotel 5 kr./md.Første år 66 kr./md.Efterfølgende år 0 kr.Oprettelse 1644 kr.Over 3 år LÆS MERE OM Simply.com
DanDomain webhotel 16 kr./md.Første år 161 kr./md.Efterfølgende år 99 kr.Oprettelse 4155 kr.Over 3 år LÆS MERE OM DanDomain
Scannet webhotel 99 kr./md.Første år 199 kr./md.Efterfølgende år 99 kr.Oprettelse 6063 kr.Over 3 år LÆS MERE OM Scannet
Data senest opdateret: 01.12.2023

Udover den årlige pris, betaler man typisk også et mindre oprettelsesgebyr hos DanDomain, samt det det koster at forny sit domæne.

Så når du kigger på priser hos DanDomain, skal være opmærksom på:

 • Prisen første år
 • Prisen efterfølgende år
 • Priser er ekskl. moms
 • Der kan være et oprettelsesgebyr
 • Du betaler også for domæne fornyelse og måske DNS

Hos nogle udbydere kan der også være meromkostninger, hvis man f.eks. vil have adgang til backup eller specielle WordPress funktioner – det er ikke vore opfattelse, at det er tilfældet hos DanDomain.

Funktioner & muligheder hos DanDomain

Dandomain er en af de webhotel-udbydere med flest ekstra funktioner og muligheder. Nogle koster ekstra, mens andre er inkluderet i dit webhotel.

webmail hos DanDomain

Webmailen hos DanDomain er drevet af et 3. parts system kaldet Roundcube. Dette system bruges også af webhoteller der anvender cPanel kontrolpanel.

Roundecube er en robust webmail, som har en masse grundlæggende funktionaliteter:

 • Mulighed for signatur
 • Mulighed for autosvar
 • Adressebog

De fleste vælger dog at sætte deres mailadresse op i deres egne mailklienter, hvilket selvfølgelig også er muligt hos DanDomain.

SEO hos DanDomain

SEO er typisk noget man selv skal arbejde med og som man ikke kan forvente at ens webhotel hjælper med eller har viden om.

Hos DanDomain er det det samme, og vil du booste din SEO på din webshop eller hjemmeside hos DanDomain, skal du typisk ud og gøre det selv eller hyre et ekstern bureau eller freelancer.

DanDomain har dog en række SEO-artikler, som kan hjælpe dig i gang med SEO-arbejdet. Vil du vide endnu mere, kan du tage et SEO-kursus for begyndere, hvor du lærer en masse om de grundlæggende SEO-funktioner og teknikker.

DanDomain hjemmeside

DanDomain har deres egen hjemmesidebygger, som de rigtig gerne vil have dig til at lave din hjemmeside med.

Du skal dog være opmærksom på en række ting, hvis du vælger at bygge din side mede deres egen builder:

 • Hvis du på et tidspunkt vil skifte webhotel, kan du ikke få din side med, da den kun vil fungere hos DanDomain
 • Hjemmesidebyggeren koster typisk en del mere end et standard webhotel.
 • Du vil være begrænset af de muligheder der er en hjemmesidebyggeren, hvor du f.eks. med WordPress kan udvide din side/webshop ubegrænset med flere tusinde plugins og temaer.

En fordel ved en integreret hjemmesidebygger er, at den er fuld supporteret af DanDomain, og har du brug for hjælp, så ved de alt om, hvordan den virker.

Vi har ikke prøvet deres builder, og kan derfor ikke udtale os om, hvor godt det rent faktisk fungerer.

Du kan læse mere om DanDomains hjemmesiderbygger her.

DanDomain webshop

Lige som med hjemmesider, så tilbyder DanDomain deres egen webshop-builder, hvor du får et alt-i-en løsning til at starte en webshop.

Dette har både sine fordele og ulemper.

En af fordelene er, at du får en samlet pakker, hvor der blandt andet indgår en betalingsløsning, som allerede er integreret i selve webshop-systemet, og du kan begynde at modtage betalinger på din shop næsten med det samme. Derudover får du den telefon-support, og du kan derfor hurtigt ringe til DanDomain, hvis der er noget galt med din webshop eller hvis du ikke kan finde ud af at bruge deres system

Blandt ulemperne er selvfølgelig at du vil være låst til DanDomain, og hvis du en dag vil have et andet shop system eller DanDomain bare bliver for dyrt, kan du ikke bare eksportere produkter og design til en ny udbyder.

Prisen er også et minus, da selv de mindste webshop-løsninger hos DanDomain koster en del mere end hvad man ellers kan lave en webshop til andre steder.

DanDomain er dog en nem måde at komme i gang på, og er prisen ikke det vigtigste, er DanDomain et rigtig fint valg.

Du kan læse mere om deres webshop-bygger her.

DanDomain som mailhotel

DanDomain tilbyder også en såkaldt mailhotel-løsning for dig, som ikke behøver hjemmeside eller webshop, men som bare skal have en mail med dit eget domæne.

Det man skal være opmærksom på her er, at du hos DanDomain betaler per mail-adresse. Så har du et domæne, som du gerne vil have flere mail-adresser på, f.eks. jens@hansen.dk og peter@hansen.dk, så skal du betale for hver af disse e-mailadresser.

Har du flere mailadresser, som du gerne vil have, så kan det derfor i nogle tilfælde betale sig at vælg en udbyder, hvor du får ubegrænset domæner og email-adresser på det sammen mailhotel.

Herunder har du et overblik over nogle alternativer:

Mailhotel Pris Plads Domæner
nordicway webhotel 9,-/md. første år 29,-/md. efterfølgende år 10 GBTil emails Ubegrænsetdomæner SE MERE HOS nordicway
DanDomain webhotel 16,-/md. første år 161,-/md. efterfølgende år 15 GBTil emails 1domæne SE MERE HOS DanDomain
cHosting webhotel 22,-/md. første år 22,-/md. efterfølgende år 5 GBTil emails 2domæner SE MERE HOS cHosting
Simply.com webhotel 5,-/md. første år 66,-/md. efterfølgende år 2 GBTil emails 1domæne SE MERE HOS Simply.com
Scannet webhotel 99,-/md. første år 199,-/md. efterfølgende år 2 GBTil emails 1domæne SE MERE HOS Scannet
Netsite webhotel 60,-/md. første år 60,-/md. efterfølgende år 10 GBTil emails 1domæne SE MERE HOS Netsite

Data senest opdateret: 01.12.2023

Konklusion

Den generelle konklusion af denne anmeldelse og gennemgang af DanDomain er, at DanDomain er en webhotel-udbyder i “premium” klassen. Deres løsninger er relativt dyre og henvendt til virksomheder (priser ekskl. moms) men til gengæld så får du også nogle solide produkter god support, endda per telefon.

Ønsker du at blive kunde hos DanDomain, kan du med fordel bruge vores rabatkode til DanDomain, når du handler.

Vil du bare have en køreklar løsning til din webshop eller hjemmeside, og er du ikke så prisfølsom, så er DanDomain et rigtig fint valg. Bruger du deres egne systemer til webshop eller hjemmeside, skal du dog være opmærksom på, at du vil være låst til dem, og ikke bare kan flytte uden videre.

Vi håber at denne anmeldelse har været brugbar – du skal være velkommen til at stille spørgsmål i kommentarfeltet herunder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere populære artikler

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...

Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...


Hosting guiden 2023

Vores komplette guide til hosting markedet 2023 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...

Nyheder

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

Det er kun et år siden, at vi sidst kunne berette om, at Danmarks største udbyder af webhoteller Simply, hævede priserne. Nu er det dog sket igen, og Simply har hævet priserne på henholdsvis deres Basic og Standard suite. Prisstigningerne ser således ud: Basic suite: 56 kr/md, hæves til 66 kr/md Standard suite: 93 kr/md, […]

... Læs nyhed

2023-12-01

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

E-studio er et populært dansk webhotel. Læs vores anmeldelse af e-studio og bliv klogere på deres priser, alternativer og meget mere.... Læs nyhed

2023-10-26

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

Overvejer du at bruge Hostinger som dit nye webhotel? Læs vores anmeldelse, inden du køber og blive klogere på b.la. priser & alternativer... Læs nyhed

2023-09-22

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

Er du en af de uheldig hos Azerocloud/CloudNordic, som har mistet sin hjemmeside, emails og alt data. Se her, hvordan du kommer videre.... Læs nyhed

2023-08-24

503 fejl & 508 fejl (Resource limit / Service Unavailable) hos Simply

Oplever du også 503 fejl eller 508 fejl Resource limit reached hos Simply? Læs med her og find ud af, hvad du kan gøre for at løse det.... Læs nyhed

2023-10-25

Woocommerce vs Shopify

Læs mere om fordele og ulemper ved WooCommerce og Shopify og bliv klogere på, hvad du bør vælge til din webshop.... Læs nyhed

2023-08-08