Webhotel Priser 2020
Vi giver dig det fulde overblik

Senest opdateret:

I denne artikel vil vi give dig et pris-overblik over alle de største udbydere af hosting i Danmark. Vi har valgt at finde den billigste og dyreste pris på hosting til private hos hver af udbydere. På denne måde vil du kunne vurdere, hvor det er billigst, hvis du blot skal have et simpelt webhotel, og hvor det er dyrere, hvis du skal have et lidt mere avanceret webhotel.

Webhotel Pris / md.
Billigste
Pris / md.
Dyreste
Få et tilbud
Simply.com webhotel 19 DKK 186 DKK SE TILBUD
nordicway webhotel 9 DKK 116 DKK SE TILBUD
One.com webhotel 19 DKK 69 DKK SE TILBUD
DanDomain webhotel 49 DKK 199 DKK SE TILBUD
cHosting webhotel 22 DKK 67 DKK SE TILBUD
Scannet webhotel 149 DKK 379 DKK SE TILBUD
Azehosting webhotel 39 DKK 79 DKK SE TILBUD
Data senest opdateret: 25.09.2020

Den månedlige pris hos udbyderne i tabellen ovenfor er den pris, der er gældende det første år. Der tages således ikke højde for eventuelle rabatter eller prisstiginger efter det første år.

Webhotel priser | Hvem har den laveste pris?

Tabellen foroven kan for nogen virke en smule uoverskuelig og derfor har vi lavet nedenstående liste, som giver en simpelt overblik over webhotel priserne på markedet lige nu. Listen er, i modsætning til tabellen ovenfor, sorteret, så det er det billigste webhotel, der ligger øverst. Du kan derved bruge listen til at finde det billigste webhotel, hvis prisen er vigtig for dig.

  • nordicway pris: 9 kr. / md.
  • Simply.com pris: 19 kr. / md.
  • One.com pris: 19 kr. / md.
  • cHosting pris: 22 kr. / md.
  • Azehosting pris: 39 kr. / md.
  • DanDomain pris: 49 kr. / md.
  • Scannet pris: 149 kr. / md.

Listen er senest opdateret 25.09.2020

I listen tages der udgangspunkt i det webhotel med den laveste pris hos de enkelte udbydere. Alle priser er inklusiv moms.

Dette bør du læse inden du vælger webhotel...

Denne oversigt viser de forskellige webhotel-udbydere i vilkårlig rækkefølge. Hvis du gerne vil have et overblik over webhotellerne sorteret efter den billigste pris per måned og størrelsen på oprettelsesgebyret, så se vores artikel om billige webhoteller.

Det er vigtigt at pointere, at man aldrig må vælge webhotel udelukkende på baggrund af prisen. Et eksempel på dette kunne være Cliche. Cliche tilbyder pt. Danmarks billigste hosting-løsning til kun 1 kr, - per mdr.

Denne løsning er rigtig fin, hvis du har en meget simpel hjemmeside, som udelukkende er bygget med HTML og CSS og samtidig ikke fylder ret meget. Har du ambitioner om at benytte CMS´er som f.eks. WordPress eller ønsker at have funktionalitet som kontaktformular, kommentarområder og afstemninger, så vil du dog ikke kunne køre dette på webhotellet til 1 kr,- per mdr. hos Cliche, da det er den helt skrabede version af et webhotel du får her.

Som du nok kan høre er det vigtigt at sætte sig ind i, hvilke behov man egentlig har, og hvilke teknologier og systemer ens hjemmeside anvender, inden man vælger et webhotel. Dette skriver vi meget mere om på vores forside samt i artiklen om hjemmeside hosting.

Et webhotel, som både er billigt og som har alle de nødvendige specifikation til at kunne køre langt de fleste teknologier er nordicway (67% rabat lige nu!). De er mange år i træk blevet kåret til et af de bedste webhoteller i Danmark på Trustpilot, og det er også dem vi her på siden anbefaler, hvis du har en lille eller mellemstor hjemmeside eller webshop.

Noget andet som er værd at notere er, at priserne som du ser i tabellen ovenfor ofte kun er for det første år, og at den i mange tilfælde vil stige herefter. Vi anbefaler derfor altid, at kontakte udbyderen inden du gør dit køb for at få afklaret 100 %, hvordan prissætningen fungerer.

Derudover kan det typisk ikke betale sig, at købe de helt dyre hosting-løsninger første gang du køber et webhotel. Grunden til dette er, at de billigste løsninger opfylder de fleste behov når man netop er startet op med sin hjemmeside eller webshop. Skulle man med tiden få brug for mere plads eller højere trafikgrænse, kan man altid helt gratis eller for et mindre gebyr opgradere sit webhotel. Så et god råd er at starte med den billigste løsning hos den udbyder du finder bedst til dine behov, og så opgradere med tiden hvis det bliver nødvendigt.

Et andet punkt som knytter sig til prisen på webhotellet er binding og fortrydelsesret. Dette er to ting du skal være meget opmærksom på, når du køber webhotel. Nogle steder binder du dig nemlig op til et år hos udbyderen, og derfor kan det være svært at komme ud af igen, når du først har gjort dit køb. Forhør dig derfor altid om binding inden du vælger hosting-løsning.

Webhotel nyheder

dns_probe_finished_nxdomain | Hvad betyder det og hvordan løser du fejlen?

DNS Service guiden

Hvad er SSL?

Simply.com hæver priserne

DK-hostmaster webhotel | Hvilke muligheder findes der?

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Hosting guiden 2020

Vores komplette guide til hosting markedet 2020 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...

Kategorier

Alternativer

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

WordPress