Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Hjemmeside hosting
Sådan kommer du i gang!

Har du netop udviklet en ny hjemmeside eller måske købt en webshop som blot mangler at blive lagt online, ja så er du sikkert på udkig efter et godt webhotel.

Denne guide vil hjælpe dig til at finde et webhotel, som passer til netop dine behov. Inden du begynder at lede efter webhotel, så er det vigtigt at sætte sig ind i, hvad det egentlig er du har brug for. Hvad skal webhotellet kunne? Hvor meget plads skal det have? Hvor højt skal trafikloftet være? Har du evt. brug for plads til mere end ét domæne?

Dette er blot nogle få af de spørgsmål du bør stille dig selv, når du skal finde det rette webhotel.

Hvis du allerede nu ved hvad du skal bruge, og blot leder efter det billigste webhotel på markedet, så kan vi anbefale vores artikler om billige webhoteller.

Vælg hosting ud fra hvordan din hjemmeside er lavet

Det er vigtigt at vælge et webhotel, hvor du er sikker på at din hjemmeside vil fungere. Alle hjemmesider er ikke opbygget på samme måde, og det svinger meget hvilke teknologier, systemer og programmeringssprog en hjemmeside anvender. Det er i denne forbindelse vigtigt at vælge et webhotel, som rent faktisk kan køre og håndtere netop din hjemmeside.

Det første du skal kigge på, er om din hjemmeside anvender PHP eller ASP.NET. De fleste hosting-udbydere tilbyder webhoteller til begge teknologier, men det er vigtigt, at du så vælger det rigtige når du endelig bestiller.

Anvender du CMS´er som f.eks. WordPress, Joomla!, Magento, Prestashop eller Opencart, så kan det være en god ide at vælge et webhotel som har en 1-click-install til disse. Dette sikre, at wehotellet rent faktisk kan køre disse systemer, og samtidig gør det også livet lettere for dig, når du skal hen og oprette selve hjemmesiden. Til CMS´er anbefaler vi nordicway (67% rabat lige nu!), da de tilbyder gode og billige webhoteller samt 1-click-installs til langt de fleste CMS´er. De er desuden blevet kåret til et af de bedste webhoteller på Trustpilot flere år i træk.

Er din hjemmeside kodet i hånden vil den sandsynligvis virke hos de fleste webhosting-udbydere. Husk dog altid at vælge den rette teknologi til webhotellet.

Hvor stort et webhotel har du brug for?

De fleste webhoteller tilbyder hosting på forskellige niveauer til forskellige behov. Det er op til dig selv at vurdere, hvor meget du har brug for, men som tommelfingerregel så kan du ofte med små og mellemstore hjemmesider / webshops nøjes med de billigste løsninger. Det er typisk kun store erhvervs hjemmesider, som har brug for meget plads og høje trafikgrænser. DanDomain er en af de udbydere, som tilbyder mange forskellige størrelser på webhoteller, og her kan du nemt finde et niveau der passer til dine behov og ambitioner.

Vi anbefaler dog, at du starter ud med det billigste webhotel hos den udbyder du vælger, idet du altid efterfølgende kan opgradere, hvis det viser sig, at pladsen er for trang eller du har brug for en højere trafikgrænse.

I vores artikel om billig webhosting sammenligner vi en lang række webhoteller og forklarer meget mere om trafik, plads, support osv.

Har du planer om flere hjemmesider i fremtiden?

Hvis du har planer om flere hjemmesider eller webshops i fremtiden, så er det vigtigt at vælge et webhotel der tilbyder mere end ét eller ubegrænsede domæner. Du kan nemlig sagtens hoste din hjemmeside på et og samme webhotel, og derfor kan man lige så godt købe et webhotel med plads til flere domæner i stedet for at købe flere webhoteller med plads til kun ét.

Selvom nogle webhoteller skriver, at der kun er plads til ét domæne på den hosting-løsning du vælger, så betyder det dog ikke, at flere domæner på samme server er udelukket. Du kan sagtens få koblet flere domæner på, men du vil sandsynligvis kommet til at betale for det. Det ville du ikke, hvis antallet af domæner f.eks. var sat til ”ubegrænset” på forhånd.

Vi håber at denne artikel vil kunne hjælpe dig til, at vælge den hosting-løsning som passer til netop dine behov.

Webhotel nyheder

Prisen stiger igen – denne gang hos one.com

Duelhost | Anmeldelse, priser og alternativer

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Hosting guiden 2024

Vores komplette guide til hosting markedet 2024 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...

Kategorier

Alternativer

Diverse

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

nyheder

Plugins

SSL

WordPress