WebDomain, Cliche og Team Internet solgt og bliver til One.com

WebDomain, Cliche og Team Internet bliver til One.com

De danske hostingudbydere WebDomain, Cliche og Team Internet (som er ejet af den samme virksomhed) er blevet solgt til internationale One.com. Kunder fra de 3 udbydere vil de kommende måneder automatisk bliver flyttet til one.com, medmindre de vælger at flytte til en anden udbyder.

Webdomain har siden 2004 leveret stabil webhosting til private samt små og mellemstore virksomgeder, mens Cliche har haft fokus på de helt billige løsninger til private, hvor kunder i fem forskellige lande har kunne købe webhotel-pakker til kun 1 krone om måneden. Team Internet er desuden ældre spiller på markedet og ligner WebDomain meget på produkterne.

Køberen One.com er en af de største hosting-udbydere på det europæiske marked med mere end 1.500.000 kunder i 149 lande. One.com blevet oprindeligt stiftet i Danmark, men har siden flyttet hovedkontoret til Sverige under navnet One.com Group AB.

One.com er en populær webhoteludbyder, men deres webhoteller har visse begrænsninger, som gør, at nogle kunderne hos WebDomain, Cliche og Team Internet måske ikke ønsker at flytte deres webhoteller til dem.

Hos Webdomain har kunderne f.eks. nydt godt af:

 • Telefonsupport på dansk
 • Gratis backup
 • Flere hjemmesider på samme webhotel
 • WordPress installation med et enkelt klik
 • Ubegrænset email-konti

Alt sammen ting, som de fleste ikke vil kunne få hos one.com, medmindre de opgraderer til en større pakke eller tilkøber funktionalitet.

Alternativer til dem der ikke vil flytte til one.com

Heldigvis findes der en række muligheder, hvis man ikke ønsker at flytte fra WebDomain, Cliche eller Team Internet til One.com. Her kan vi blandet andet nævne danske nordicway, hvor man får mange af de ovennævnte ting, til en af markeds laveste priser. Derudover er UnoEuro også et populært alternativ.

Du kan læse mere om alternativer til one.com her, hvis du har en eller flere hjemmesider hos WebDomain, Cliche eller Team Internet, som du ikke ønsker at flytte til One.com.

Er du kunde hos WebDomain, Cliche eller Team Internet?

Vi hører gerne din mening om opkøbet samt den mulige flytning af dine hjemmesider!

 

  Skrevet af: Redaktionen     17-12-2019     Skrevet i: Hosting

6 Kommentarer

 • Ib siger:

  Er kunde hos Cliche med to domæner (Alfa: enkelt Notepad-programmeret og Gamma: PHP/MySQL – tidligere ASP-opsætning måtte omprogrammeres, da Cliche droppede sine ASP-servere).
  På sidstnævnte er bl.a. en PHP-programmeret reminderservice, der sender (cron-job styrede) mails iht. indhold af MySQL-databasen. Her giver (formentlig) manglen på SSL (eller TSL) problemer for flere – især Gmail.
  Desuden understøtter Cliche kun POP3, hvilket er lidt bøvlet med mailtilgang fra flere enheder.
  Så jeg gik i forvejen med tanker om at flyttet til et hotel med SSL og IMAP. SubDomains er også ønskeligt.
  Har lidt kik på de billigere muligheder hos f.eks. UnoEuro, Webhosting.
  Nogen anbefalinger, hvortil det skal være let at flytte?
  Tak for kommentarer … og god jul ☺

  • Redaktionen siger:

   Hej Ib,

   Tak for din kommentar!
   Jeg tror de fleste udbydere kan håndtere dine to sider og de burde let kunne flyttes. Hos de fleste er det dog noget du selv skal stå for, medmindre udbyderen gør det gratis for dig eller tilbyder at gøre det mod betaling (hvilket en del gør)

   Hvornår skal du senest være ude hos Cliche, hvis du vil flytte?

   Følgende ser jeg som oplagte muligheder:

   – nordicway
   – UnoEuro
   – Azehosting

   Jeg har udvalgt disse tre, fordi du har flere sider, og derfor lige så godt kan vælge en udbyder, hvor du kan have begge dine sider på samme webhotel.

   Hos webhosting.dk, kan du kun have én hjemmeside per webhotel, så her skal du betale for to webhoteller til dine to sider.

   Mvh.

   • Ib siger:

    Tak for svar.

    NordicWay kendte jeg ikke. Det ser besnærende ud, men jeg tør ikke benytte så ungt et firma. Deres URL er oprettet i august i år, og to yngre person står for det. Jeg går efter en ISP, der med stor sandsynlighed også er der om fem år. Dermed ikke sagt, at NordicWay er væk om fem år, men jeg kender andre, der benytter (og er tilfredse med) UnoEuro, så det bliver nok der, jeg skal hen.

    Min abonnementer hos Cliche udløber til sommer, så der er tid nok til at skifte.

    Skal jeg gøre noget specielt ifm. oprettelse hos ny ISP, så jeres websted får nogen credit ud af det?

    mvh Ib

    • Michael Storm siger:

     Hej Ib

     Michael fra nordicway her!

     Det er helt korrekt, at vi er et ungt firma hos nordicway. Men vi har alle intentioner om at være på markedet om 5 år også. Med den fine tilgang af kunder vi har haft siden opstarten, så jeg har ingen grund til at tro andet 😉

     I forhold til vores alder, så er vi begge i midt tredverne, med rigtig meget erfaring inden for online verdenen. Så vi tør roligt byde dig velkommen, hvis du stadig kan overtales.

     I forhold til referencer, så kan vi henvise til Trustpilot. De kunder vi har på nuværende tidspunkt, har været tilfredse med produktet. Vi kan jo selv rose nok så meget, men andres meninger er jo altid vigtigst.

     Men tak for interessen under alle omstændigheder!.

     Mvh. Michael Storm, nordicway

 • Hans siger:

  Hej med jer!

  Jeg har fået at vide, at mine sider skal flyttes til one.com ved udgangen af året. Jeg ønsker dog ikke at blive flyttet – hvilke alternativer anbefaler i?

  Mvh.

  • Redaktionen siger:

   Hej Hans,

   Som vi skriver ovenfor, så findes der mange gode alternativer til one.com, hvis man f.eks. har flere hjemmesider og gerne vil have dem alle på samme webhotel. Hos Nordicway og Azehosting kan du eksempelvis have alle de hjemmesider du vil på samme webhotel. Det samme gælder UnoEuro, men her har du enkelte begrænsninger på din mail-konti, hvor du ikke kan have dedikerede mail-adresser på alle domæner.

   Mvh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Nyt fra bloggen

WebDomain, Cliche og Team Internet solgt og bliver til One.com

Her får du flere domæner på samme webhotel

Webhoteller med cPanel | Overblik over danske cPanel hosting-udbydere

Ledige domæner | Sådan finder og køber du dem, så snart de er ledige!

Server guiden | Den store guide til køb af rack- og towerservere

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...


Hosting guiden 2020

Vores komplette guide til hosting markedet 2020 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...

Kategorier

Alternativer

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

WordPress