Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Er et regnskabsprogram nødvendigt for en hjemmeside?

Disclaimer: Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Dinero.dk

Har du en hjemmeside, webshop eller måske en blog? Og tjener du penge på den? Så har du højst sandsynligt brug for et regnskabsprogram. I indlægget bher kan du læse om de fordele, du kan få ved at bruge et regnskabsprogram, og om, hvordan det kan lette din hverdag og dit arbejde med din hjemmeside og/eller webshop.

Hvorfor et regnskabsprogram?

Årsagen til, at du bør anskaffe et regnskabsprogram, er, at du på grund af dine indtægter og udgifter får behov for at stifte en virksomhed. Det kan være, at du blbareot har en hobbyvirksomhed, som ikke er underlagt lige så store krav som fx enkeltmandsvirksomheder og ApS. Men har du en af de to typer virksomheder, får kommer du ikke uden om et regnskabsprogram.

Med det rette regnskabsprogram er du langt bedre stillet til at overholde de gældende danske regnskabs-, moms-, bogførings- og skatteregler.
Bruger du eksempelvis i stedet Excel til at føre dit regnskab, skal du selv kende diverse regnskabsregler og bogføringsloven, ligesom du selv skal kunne bygge dit eget Excel-ark fra bunden med forskellige posteringer, bilag og transaktioner. Har du ikke allerede en stor forudgående viden om Excel, bogføringslove og regnskabsregler, bliver det højst sandsynligt en besværlig omgang uden et godt overblik. Samtidig står du med en markant større risiko for bøder ved fejlagtigt eller forsinket regnskabsarbejde. Av!

Vælger du i stedet det rette regnskabsprogram, kan du se frem til automatiserede funktioner, indbyggede regnskabsregler og en lettere hverdag som virksomhedsejer og hjemmesideekspert. Du behøver med andre ord ikke en forudgående viden om debet, kredit, moms, fradragsregler og andre besværlige dele af regnskabet. Er du eksempelvis blogger, skal du være opmærksom på de specifikke skatteregler, der huserer, når det kommer til honorarer og reklamegaver. Her kan et regnskabsprogram som Dinero give dig overblikket, så du fx bedre kan leve op til kravene fra Skattestyrelsen.

Hvilke konkrete fordele er der så at hente?

Fordelene stopper dog ikke ved et godt overblik. Med det rette regnskabsprogram kan du nemlig få mere tid til din hjemmeside, fordi du blandt andet kan bruge regnskabsprogrammet via mobilen og fakturere, når du er på farten. Du kan altså løbende følge med i økonomien og regnskabet selv, uanset om du sidder på kontoret, står på en færge eller i en forhave. Du kan også uploade dine kvitteringer via mobilen på farten ved at tage et billede af kvitteringen, som så helt automatisk uploades til dit regnskab og sparer dig for krøllede fysiske kvitteringer i lommen eller i et herligt ringbind.

Derudover kan du få hjælp af en digital bogføringsassistent, som guider dig i at bogføre bilag korrekt, så du får de rette fradrag.

Ekstra fordele for webshops

Som webshop vil du opleve en god portion fordele ved et regnskabsprogram. Rigtige mange udbydere har nemlig udviklet en integration til de mest gængse regnskabsprogrammer, hvilket med andre ord betyder, at din webshop snakker sammen med dit regnskabsprogram. Med mange af integrationerne kan du helt automatisk få overført dine informationer, såsom salg og gebyrer, til dit regnskab hver dag. Det giver en langt nemmere bogføring og sparer dig for store mængder tid. For de fleste gælder det også, at betalingsløsninger som Apple Pay, Google Pay MobilePay m.m. har samme fordele ved at blive overført til regnskabet hver dag.

Udover ovenstående integrationsmuligheder kan du også integrere dit regnskabsprogram med et lagerstyringssystem og spare endnu mere tid på dit regnskab. Du kan blandt opleve, at dit antal af produkter bliver opdateret på dit lager, når du sender en faktura og kreditnota med produkter oprettet i Dinero.

Udover integrationer til lagerstyring og webshops har du eksempelvis adgang til over 160 integrationer hos Dinero. Integrationerne er fordelt på over 12 kategorier, og der er med andre ord ingen begrænsninger på, hvordan de kan gøre din hverdag markant lettere.

Summa Summarum: Hvis du ønsker at få mere tid til det, der egentlig tæller for dig og din hjemmeside, er det altså svært at komme uden om et regnskabsprogram. Dette indlæg nævner kun en række af de fordele, du vil opleve ved et regnskabsprogram som Dinero. Det er let som en leg (selv for dig, der ikke er en haj til regnskab). Og er du i tvivl om noget, skal vi måske lige nævne, at du også har adgang til vores support, der kan fanges alle årets dage fra kl. 8 til 23.

Dinero er et regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomheder, webshops, bloggere, butikker og meget mere. Du kan læse endnu mere om alle fordelene ved Dinero og se, hvilke muligheder du har for at lette din hverdag, ved at besøge deres hjemmeside.

  Skrevet af: Redaktionen     27-11-2020     Skrevet i: Diverse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Webhotel nyheder

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

503 fejl & 508 fejl (Resource limit / Service Unavailable) hos Simply

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Hosting guiden 2023

Vores komplette guide til hosting markedet 2023 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...

Kategorier

Alternativer

Diverse

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

WordPress