Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Duelhost rabatkode
Spar penge på dit webhotel med denne Duelhost rabatkode!


Med denne rabatkode får du: Halv pris på hele ordren

Alt hvad du skal gøre er at trykke på "VIS RABATKODEN!", og når du kommer til kassen hos Duelhost, så indtaster du rabatkoden, som vil blive vist i feltet nedenfor.

VIS RABATKODEN!

Om Duelhost og deres rabatkode

Duelhost webhotel
Pris 38 kr. / md.Første år
Oprettelse 0 kr.
Plads 10 GB
Trafik Ubegrænset
Domæner Ubegrænset
1-click-install Ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.3/5 ★
Få rabat! Halv pris på hele ordren
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 01.12.2023

Hvis du leder efter et prisvenligt webhotel, er Duelhost et oplagt valg. Her finder du nemlig gode løsninger til både større og mindre hjemmesider, som både kan bruges af privatpersoner og virksomheder. Du kan få en skræddersyet løsning, som passer til lige præcis dine behov og ønsker til den hjemmeside, du ønsker at skabe.

Priserne er konkurrencedygtige, og det er, selvom du får adgang til en ydeevne, der er helt i top. Hos Duelhost starter de mindste webhoteller helt nede i 38 kr/md. Forbindelsen er stabil og lynhurtig, så du aldrig skal bekymre dig om nedbrud på din hjemmeside, hvor du kan risikere at miste nye besøgende eller potentielle kunder. Derudover kan du bruge en række smarte funktioner, som både giver dig en nem start på din rejse med dit nye webhotel samt en brugervenlig oplevelse gennem hele processen.

Alt dette får du sammen med en stærk dansksproget support, som sidder klar til at hjælpe dig med større og mindre problemer. Virksomheden har rødder i Danmark, og du kan derfor regne med at få professionel hjælp på dansk fra medarbejdere med den nødvendige tekniske ekspertise.

Hvem står bag Duelhost?

Duelhost blev stiftet i 2020 og er derfor en relativt ny spiller på det danske marked for webhoteller. Virksomheden har sit hovedsæde i Fredericia og drives stadig af de stiftende personer. Det er altså en pæredansk virksomhed med danske ejere, som står for både den overordnede styring og daglige drift.

Selvom det er en relativt ny virksomhed, har de allerede opnået relativt stor succes i Danmark. De har skabt sig en solid kundebase af tilfredse kunder og har skabt flere professionelle løsninger til mange forskellige målgrupper. Ambitionsniveauet er højt for den lille virksomhed, som er på jagt efter at vokse sig større på det danske marked.

Disse løsninger kan du vælge hos Duelhost

Overordnet set har Duelhost tre forskellige pakkeløsninger. Du kan vælge enten begynder-, normal- eller pro-pakken. Begynderpakken passer perfekt til dig, der lige er startet op og gerne vil oprette dine egne domæner via et webhotel. Normalpakken er oplagt, hvis du har lidt mere erfaring og måske allerede har et eller flere domæner. Endelig anbefales pro-pakken til virksomheder og organisationer, hvor der er behov for mere lagerplads.

Med alle pakkeløsningerne får du ubegrænset plads på webhotellet med et ubegrænset antal domæner, databaser og webmailkonti. Du lejer blot en plads på deres server, og derefter er du kørende, når du har registreret dit domæne.

Duelhost bruger LiteSpeed Enterprise-serveren, som sikrer en lynhurtig og stabil forbindelse. Så skal du ikke bekymre dig om hjemmesider, der er lang tid om at indlæse, og som bryder ned. Du kan også få adgang til Redis caching, som kan gøre din hjemmeside endnu hurtigere. Alle kunder får desuden adgang til en høj grad af sikkerhed, da der regelmæssigt scannes efter malware hos kunderne.

Hvad siger kunderne om Duelhost?

På trods af at Duelhost er en relativt ung virksomhed med blot få år på bagen, har de allerede opbygget et stærkt brand med et godt omdømme. Virksomhedens kunder roser webhotellet til skyerne og giver en samlet score på 4.3 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Kunderne roser især virksomheden for at levere skarpe løsninger til en konkurrencedygtig pris og fremhæver også, at kundeservicen er helt i top. Der er altid hjælp at hente fra medarbejdere med den nødvendige indsigt og viden om alt det tekniske bag webhosting. Der skrives altså mange positive ord om Duelhost som udbyder af webhotel.

Hvorfor bruge en rabatkode hos Duelhost?

Med en rabatkode hos Duelhost kan du få adgang til de skarpeste priser på webhotel til dine domæner. Det inkluderer bl.a. mulighed for en ekstra skarp pris, når du opretter dig som ny kunde. I introduktionsperioden kan du således spare penge på dit webhotel og få en god start på dit nye eventyr.

Hvorfor anvende rabatkoder i det hele taget, når man køber hosting?

At finde hosting til en skarp pris er ikke altid den nemmeste og mest overskuelige opgave, da der er så mange udbydere på markedet. Inden du vælger din udbyder, er det altid værd at kigge efter en rabatkode. Det kan nemlig give dig adgang til en ekstra nedsat pris på hosting eller måske en særlig kampagnepris i en periode.

Webhotel nyheder

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

503 fejl & 508 fejl (Resource limit / Service Unavailable) hos Simply

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Hosting guiden 2023

Vores komplette guide til hosting markedet 2023 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...

Kategorier

Alternativer

Diverse

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

WordPress