Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Simply.com hæver priserne

Simply.com hævner priserne

Kun få måneder efter at UnoEuro skiftede navn til Simply.com stiger priserne nu per 1/9-2020. Eksempelvis har “Basic” webhotellet hos Simply.com tidligere haft en fast pris på 19 kr. / md., men per 1/9-2020 stiger dette til ca. 37 kr. / md.

De nye priser for alle pakker hos Simply.com vil komme til at se således ud:

 • Basic Suite: 37,3 DKK / md. (Tidligere 18,68 DKK /md.)
 • Standard Suite: 74,6 DKK / md. (Tidligere 37,37 DKK /md.)
 • Pro Suite: 111,75 DKK / md. (Tidligere 93,41 DKK / md.)
 • Enterprise Suite: 195,5 DKK / md. (Tidligere 186,83 DKK / md.)

OPDATERING 2022 – Simply hæver priserne igen

For Basic og Standard Suits svarer de nye priser til en fordobling i forhold til de tidligere priser. For dem der har flere webhoteller hos Simply.com, vil denne prisstigning selvfølgelig ramme betydeligt hårdere end for dem, som kun har ét.

Lidt mere webhotel til prisen

Pristigningen hos Simply.com står dog ikke alene, og du får til den nye pris en række nye muligheder og fordele.

Tidligere har mailalias f.eks. kostet 7 kr. / md. hos Simply.com, men på Standard, Pro og Enterprise pakkerne bliver dette nu gratis. På Basic, altså den mindste pakke, vil mailalias stadig koste ekstra.

Eksisterende kunder kan stadig nå at forny til den gamle pris, hvis de gør det inden 1/9-2020. Derudover har vi fået informationer om, at Simply.com vil give 50% rabat første år på samtlige pakker til alle nye kunder.

Selve produkt-specifikationerne ændres der også lidt ved, og du får blandt andet mere CPU samt mulighed for selv at vælge PHP-version. I forhold til driften af dine sider vil du ikke opleve ændringer med denne nyhed, og dine hjemmesider og email-konti vil fungere som de altid har gjort.

Som allerede beskrevet vil Simply.com til nye kunder tilbyde en intropris det første år, således at Basic Suite f.eks. vil koste 19 kr. / md. det første år og derefter 37 kr. / md.

Strategien med at tilbyde en intro-pris første år, og derefter en normalpris er ikke ny, og Simply.com har faktisk være gode til at holde en fast lav pris på f.eks. deres Basic Suite i mange år. Dette er dog forbi, og Simply.com kører nu den samme pris-struktur som f.eks. One.com gør det.

Pris-ændringerne er annonceret nederst i denne artikel.

Priser hos andre udbydere

Her kan du se, hvordan priserne for første og andet år for de mindste pakker hos nogle af de største webhotel-udbydere på det danske marked kommer til at se ud per 1/9-2020 (vi har afrundet priserne lidt, da mange kører med nogle lidt skæve decimal-priser):

 • Simply.com
  • Første år: 19 kr. / md.
  • Andet år og frem: 37 kr. / md.
 • One.com
  • Første år: 19 kr. / md.
  • Andet år og frem: 39 kr. / md.
 • nordicway
  • Første år: 9 kr. / md.
  • Andet år og frem: 29 kr. / md.

Overvejer du at skifte webhotel på grund de nye prisstigninger, kan du med fordel brug vores værktøj herunder til at finde det bedste webhotel på baggrund af de faktorer, der er vigtige for dig (husk at priserne for Simply.com først ændres i vores tabeller per 1/9-2020):

Hvad ønsker du at sammenligne hos webhotel-udbyderne?
Vælg hvad resultaterne skal sorteres efter (du kan vælge maks. 2):

swipe webhotelSwipe for at se fuld tabel

  Skrevet af: Redaktionen     07-08-2020     Skrevet i: Hosting

3 Kommentarer

 • Jens siger:

  Jeg er fuldstændig enig i den tidligere kommentar. Prisen for min webhosting er næsten tredobblet, men den ydelse jeg får har ikke en tilsvarende værdi. Det er alt for let for mig at hoste det selv næsten gratis. Og jeg vil fra i morgen opsige mine abonnementer hos simply.com.

 • Peter siger:

  Jeg købte et basic webhotel og domæne for 3-4 år siden, det har hele tiden været muligt at videresende e-mails, hvad skal man lige med email alias??

  Priserne i 2019 for et basic webhotel var ca. 14 kr. ikke 18 kr., der er derfor tale om næsten en 3-dobling af prisen….

  Priserne i 2018 var ca. 9kr. og dermed er det mere end en 4-dobling af prisen på KUN 2 ÅR, det er jo sindsygt..

  Der er ikke mere CPU som hjemmesiden her påstår, der er stadig det samme antal…

  Simply.com lyver når de påstår at der er ubegrænset bredbånd til din hjemmeside, bruger du mere end de kan lide, så lukker de din hjemmeside ned indtil at du har haft en samtale med dem!

  Der er mange langt billigere udbydere af webhoteller.

  • Redaktionen siger:

   Hej Peter,

   Tak for din kommentar.

   Du har ret i, at priserne er blevet hævet en del på det sidste, men det gælder faktisk ikke kun Simply.com – det er hele markedet. One.com, en anden stor spiller på det danske marked, har faktisk gjort præcis det samme. Derudover er der sket mange opkøb og kendte webhoteller som Surftown, GratisDNS, Cliche mf. er blevet solgt til henholdsvis team.blue (Simply.com) og One.com.

   Du har muligvis ret i i forhold til antallet af CPU´er. Vi tog blot udgangspunkt i følgende fra Simply´s hjemmeside:

   “Vi har investeret betydeligt i en helt ny hardware-platform bestående af de hurtigste Intel-CPU’er. Alle vores 700+ servere har fået ny hardware.

   Alene som følge af opgraderingen af serverne har vi set helt op til 150 % forbedret PHP-performance i nogle af de indledende tests, vi har lavet.”

   Det er naturligvis ikke ensbetydende med mere CPU til den enkelte kunde.

   Simply.com kigger af og til med på vores blog, så det kan være, at du er heldig, at de også giver dig et svar her 🙂

   Mvh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Webhotel nyheder

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

503 fejl & 508 fejl (Resource limit / Service Unavailable) hos Simply

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Hosting guiden 2023

Vores komplette guide til hosting markedet 2023 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...

Kategorier

Alternativer

Diverse

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

WordPress