Firma bag UnoEuro overtager Surftown

UnoEuro bliver til Surftown

Firmaet Combell (tidligere kendt som Zitcom Group) , som blandt andet står bag hostingselskaberne UnoEuro, Dandomain og Scannet, har købt Surftown, et af danmarks ældste og bedste kendte hostingselskaber.

Opkøbet kommer ganske kort efter, at Zitcom også erhvervede sig det daværende MeeBox, et andet hostingselskab på det danske marked. Da Zitcom i sin tid købte MeeBox blev eksisterende Meebox kunder flyttet til UnoEuro, og det er således spændende hvad der denne gang kommer til at ske med de eksisterende Surftown kunder. Zitcom opkøbte iøvrigt også We10 fornyligt, så der er ved at ske en klar konsolidering på markedet.

Surftown vil fortsætte som selvstændigt brand i blandt andet Sverige, grundet en meget stærk markedsposition i dette land, men i Danmark er fremtiden mere usikker.

På Zitcom.com skrives der blandt andet:

Vi er enormt stolte og glade for at kunne føje Surftown til vores voksende portefølje af hostingvirksomheder. I Combell er vores målsætning at blive den leverandør, som små og mellemstore virksomheder i Europa henvender sig til, når de flytter deres forretning online. Med tilføjelsen af Surftown, der er kendt for sin gode support og dygtige medarbejdere, er vi kommet endnu nærmere den målsætning, ikke mindst fordi Surftown står stærkt på det svenske marked.

Er du Surftown kunde og ønsker du potentiel ikke at blive flytte til UnoEuro, kan du her se over oversigt over dine andre muligheder for hosting på det danske marked.

 

  Skrevet af: Redaktionen     11-04-2018     Skrevet i: Hosting

11 Kommentarer

 • Claus siger:

  Bumping up an old thread !!

  Her et år efter tilbyder Surftown.dk PRÆCIS de samme produkter, som dem hvis kunder blev flyttet over til UnoEuro sidste år, Så jeg undrer mig over, hvad hele den øvelse egentlig gik ud på?

  I øvrigt har jeg lige migreret resten af mit gamle Surftown engagement over på Azehosting, da UnoEuro vil have betaling per domæne, so os der havde 10 domæner, da UnoEuro tog over, nu skal betale 10x abonnement for at fornye – nogo 🙁

  • Redaktionen siger:

   Hej Claus,

   Det er en god observation, og vi har også undret os over, at Surftown ikke redirecter til UnoEuro endnu. Det må simpelthen være fordi at der stadig hentes rigtig mange kunder ind via Surftowns side, og at disse kunder måske ikke ville købe noget, hvis de blev sendt direkte videre til UnoEuro.

   Forsøger du dog at købe noget hos Surftown får du en pæn besked om, at det altså er hos UnoEuro at tingene forgår nu 😉

   Vi er også selv flyttet fra Surftown til Azehosting, da vi også havde 20+ domæner og ikke ønskede at betale for 20 enterprise suits hos UnoEuro.

   Mvh.

  • Redaktionen siger:

   Hej Claus,

   Jeg har netop talt med en medarbejder hos UnoEuro, og det er faktisk ikke helt korrekt, at du skal betale for 10 webhoteller, hvis du f.eks. har 10 domæner.

   Da du blev flyttet til UnoEuro har du ret i, at det så sådan ud, da de matchede hvert domæne til et nyt produkt hos dem. Det var også det der forvirrede os.

   Men du kan faktisk godt samle flere domæner på ét og samme webhotel hos UnoEuro, og derved drive flere domæner og hjemmesider fra samme webhotel.

   De eneste begrænsninger er, at du kun kan have e-mail adresser på hovedomænet. Altså hvis dit hovedomæne er hjemmeside.dk, så kan du have hej@hjemmeside.dk, bogholder@hjemmeside.dk osv., men hvis du også har et tilknyttet domæne f.eks. hjemmeside2.dk, så kan du ikke have en email som f.eks. hej@hjemmeside2.dk – her skal du istedet oprette mail-alisaer.

   Derudover er det et begrænset antal databaser, pt. 2 på basic suite og 15 på enterprise, så hvis du vil have en separat database til hvert site, sætter dette selvfølgelig en begrænsning. Du kan dog sagtens køre flere sites på samme database, hvis det ikke er et krav fra din side, at have en dedikeret database til hvert site 🙂

   UnoEuro gjorde mig desuden opmærksom på, at det ikke er deres hensigt at hæve prisen x 10, men at matche prisen du havde hos Surftown. Skulle der derfor være nogle i samme situation som dig, skal de være velkomne til at ringe til UnoEuro og tage en snak med dem.

   Mvh.

 • Christian siger:

  Og det er bare blevet så dårligt efter overtagelsen med manglende mulighed for flere domæner på samme webhotel etc…
  Nu tager de som udgangspunkt at der kun må være et domæne og så dns for resten…
  Sitrebuilder er også væk og …..

  • Redaktionen siger:

   Hej Christian,

   Ja for nogle så er det desværre et dårligere produkt de flyttes til hos UnoEuro. Vi er i disse dage også ved at flytte vores sites til Azehosting (vi var tidligere hos Surftown), da det setup vi fik tilbudt hos UnoEuro ikke matchede det vi havde hos Surftown med flere domæner / sites på samme webhotel.

   Du kan evt. tage et kig på Azehosting som et alternativ. Vi er flyttet til et VIP 1 webhotel.

   Mvh.

 • Jonas siger:

  er det stadfæstet at surftown fortsætter som brand i sverige??

 • Frank siger:

  nogen ideer til hvem man kan bruge i stedet?? UnoEuro er et langt langt ringere produkt end Surftown…..

  • Redaktionen siger:

   Hej Frank,

   Ja der er desværre ved at opstå en monopol-situation på hosting markedet. Der er dog stadig gode alternativer til UnoEuro og Surftown. Prøv f.eks. at tage et kig på cHosting eller Azehosting.

 • Vayu Robins siger:

  Mener i ikke zitcom.com. I henviser vist til forkert firma navn flere steder i artiklen. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Nyt fra bloggen

Flyt domæne | Sådan flytter du et domæne til et nyt webhotel

Internetdomæner | Hvad er det, og hvor køber jeg dem?

VPS hosting | Priser, danske udbydere og meget mere!

Sådan tilknytter/opsætter du et domæne mere på din UnoEuro konto

ASP webhotel | Se priser og find den bedste udbyder her!

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...

Kategorier

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

Uncategorized

WordPress