Azehosting | Anmeldelser, priser og alternativer

Azehosting | Anmeldelser, priser og alternativer

Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Azehosting er en dansk hosting-udbyder, der har været på markedet siden 2012. I denne artikel tager vi et nærmere kig på Azehosting, hvor vi blandt andet vil kigge på anmeldelser, holdet bag Azehosting, priser, alternativer og meget mere.

Azehosting anmeldelse: Opsummering

webhotel fra Azehosting Score:7/10
Pris:39 kr./md. (billigste pakke)
Fordele:

Fair priser
Dansk udbyder
cPanel kontrolpanel

Ulemper:

Uoverskueligt kontrolpanel
Til tider langsom support

Kan man få rabat hos Azehosting? Herunder finder du en rabatkode til Azehosting (hvis der findes en)...

Udbyder Rabatten Rabatkode
Azehosting webhotel 30% rabat rabat-AzehostingDin rabatkode VIS RABATKODEN!

Lyder Azehosting som et webhotel for dig? Du kan allerede nu besøge dem og læse mere om deres produkter herunder:

Besøg Azehosting

Lad os starte med at kigge nærmere på priser og pakker hos Azehosting.

Azehosting priser og pakker

Azehosting har MANGE pakker – se bare her. Der er virkelig meget at vælge imellem – næsten for meget.

Du kan herunder se, et overblik over deres billigste pakke samt om vi har en rabatkode til den lige nu.

Azehosting webhotel
Pris 39 kr. / md.normalpris
Intropris 39 kr. / md.første år
Oprettelse 99 kr.
Plads 30 GB
Trafik Ubegrænset
Domæner Ubegrænset
1-click-install Ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.3/5 ★
Få rabat! 30% rabat
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 05.04.2024

Azehosting har haft travlt, da de oprettede deres pakker, og samlet set kan vi tælle mere end 30 forskellige pakker, som spænder fra almindelige webhoteller til reseller-produkter.

Prismæssigt er Azehosting i den billigere ende, men du kan sagtens få dig et dyrt webhotel med maser af plads og ressourcer.

Helt generelt synes vi prisen hænger fint sammen hos Azehosting, og du får en del for pengene, hvis man sammenligner med flere af de større udbydere på markdet, som de seneste år har skruet op for prisen og ned for kvaliten.

Personligt er vi ikke vilde med alle disse muligheder – det virker uoverskueligt. Specielt hvis man ikke har arbejdet med hjemmesider og køb webhotel før, har man ingen idé om, hvad man har brug for, og hvad man bør købe. Her ville det være rart med nogle få pakker, hvor man så kunne vælge den mindste som en start.

Har du andre webhoteller i tankerne, kan du udover den rabatkode du finder til Azehosting her, også finde rabatkoder til andre udbydere. Disse finder du her.

Azehosting anmeldelser

Et godt sted at starte, når man leder efter anmeldelser af AzeHosting er Trustpilot.

Her har Azehosting overvejende gode anmeldelser og en pæn score.

En bruger skriver f.eks.:

Jeg er yderst tilfreds med Azehosting, de har en super hosting service til fornuftige priser, samt levere de en super kundeservice, og svarer hurtig hvis man har brug for hjælp.

Anmeldelser som disse er der mange af, og det er også vores generelle indtryk af Azehosting, hvor vi selv har været kunde i mange år.

Der dog også dem, som er knap så tilfredse. En kunde skriver f.eks.

Rent produktmæssigt er løsningen rigtigt god – ingen indvendinger på dette. Hurtige servere og fleksible løsninger fra 19 kr. pr. måned til flere tusinde for dedikerede servere. Har testet løsninger i begge ender og de køre super.

Supporten bag er dog lidt langsom, nogle gange ikke eksisterende og ikke nødvendigvis særligt serviceminded. Hvis Azehosting optimerede deres kundesupport og var mere imødekommende overfor partnere, så havde de markedet for sig selv i mine øjne.

Da vi selv blev kunder hos Azehosting tilbage i 2015-2016 var vores oplevelse med supporten helt eminent.

Vi fik svar inden for få timer, og vi følte virkelig, at der blev taget godt hånd om os. Med tiden er der dog sket lidt, måske fordi de har fået flere kunder, men svar tiden på supporten er desværre ikke helt hvad den har været.

Den er stadig ok hurtig (indenfor 5-6 timer), men det er efterhånden sjældent, at vi får svar indenfor nogle få timer – hvilket man måske ville forvente, når det drejer hosting af folks virksomheder og webshops.

Kontrolpanelet hos Azehosting

Azehosting bruger cPanel som kontrolpanel, som er et 3. parts system med RIGTIG mange muligheder.

Vi er rigtig glade for cPanel og har det på flere af vores webhoteller. Vi må dog nok også erkende, at cPanel kan være ret overvældende, når man første gang står med det. Tag f.eks. et kig på det her kontrolpanel:

Azehosting-konrtolpanel

Der er masser funktioner og muligheder, og listen stopper ikke ved det du ser ovenfor. Hvis du scroller længere ned er der mere!

Lærer du dog cPanel at kende, så vil du med garanti blive glad for det – det er i hvert fald det kontrolpanel, som vi har prøvet, som giver dig mest kontrol over dit webhotel. Derfor egner cPanel sig også rigtig godt til folk, der ved hvad de laver og godt kan lide at “fintune” deres webhotel.

Det gode ved cPanel er også, at det er et kontrolpanel, som mange udbydere i udlandet og så anvender. Det betyder, at det er rigtig nemt at finde hjælp til det, da der er lavet et hav af guides og video-tutorials til det. Danske nordicway bruger f.eks. også cPanel og de har lavet en masse videoer, som viser, hvordan du bruger det hos netop dem.

På et tidspunkt eksperimenterede Azehosting også med Plesk som kontrolpanel på nogle af deres servere, men det ser ud til, at det er stoppet igen, og nu er det udelukkende cPanel webhoteller de tilbyder.

Azehosting alternativer

Som tidligere beskrevet, så anvender Azehosting primært cPanel som kontrolpanel til deres webhoteller.

Hvis man derfor gerne vil finde et alternativ, hvor flytningen er så smertefri som mulig, giver god mening at lede efter en anden udbyder, som også anvender cPanel.

Her findes der et par gode alternativer på det danske marked.

Vi kan f.eks. nævne nordicway.dk og cHosting.dk , som begge er to gode alternativer til Azehosting, hvis man gerne vil fortsætte med cPanel eller bare gerne vil have et produkt der ligner det man har hos Azhosting, men måske billigere.

Hvis du allerede er kunde hos Azehosting eller hvis du har udset dig en pakke hos dem, som du gerne vil være sikker på at du ikke får bedre/billigere andre steder, så kan du med fordel bruger vores værktøj herunder.

Her kan du vælge de parametre der er vigtigste for dig, og sammenligne en lang række udbydere på baggrund af netop dette. Det det f.eks. er vigtigt for dig, at prisen er helt i bund, kan du vælge det som din primære faktor og få udbyderne sorteret efter det.

Hvad ønsker du at sammenligne hos webhotel-udbyderne?
Vælg hvad resultaterne skal sorteres efter (du kan vælge maks. 2):

swipe webhotelSwipe for at se fuld tabel

Hvem er Azehosting?

Vi har selv haft flere webhoteller hos Azehosting igennem mange år efterhånden, og har skrevet til deres support mange gange, og det er altid den samme person, som svarer, nemlig Haiko. Det har altid været Haiko, så for os er Azehosting = Haiko.

Det er sket én gang, at vi har været i kontakt med en anden, hvor det drejede sig om nogle regninger, men her er vores tese, at det var revisoren, vi skrev med. Når man slår Azehosting op på CVR.dk, kan man se at det er ejet af Haiko Schürer og Thomas Rasmussen. Thomas har vi som sagt aldrig snakket med, så det virker til at Azehosting i høj grad er en one-man army med Haiko i spidsen.

Azehosting har kontor på Hornevej 7 i Kastrup. Der er umiddelbart ingen udenlandske ejere, så her får du et webhotel med 100% dansk ledelse, adresse og ejerskab.

Hvor har Azehosting servere stående?

Azehosting har mange servere. I skrivende stund ser deres serverliste sådan her ud:

Servere Azehosting

Vi ved med sikkerhed, at Azehosting har servere hos Hetzner i Tyskland, da det er der vi er placeret med vores webhotel. På et tidspunkt havde Azehosting på deres Reseller løsninger også servere i Danmark, hos Curanet (som i øvrigt er ejet af Team Blue, som også ejer Simply og Dandomain), men vi er usikre på, om de stadig har dette. Faktisk blev vi for nogle år siden flytte til en dansk server, men på grund af tekniske udfordring blev vi hurtigt flytte tilbage igen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere populære artikler

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...

Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...


Hosting guiden 2024

Vores komplette guide til hosting markedet 2024 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...

Nyheder

Prisen stiger igen – denne gang hos one.com

Det er ikke længe siden at Simply.com hævede deres priser og nu har deres største konkurrent i Danmark gjort det samme. One.com hæver nemlig prisen på blandt andet deres begynder pakker, så den fremover koster 59 kroner om måneden i stedet for de 49 kroner om måneden den hidtil har kostet. Vi har fået meldinger […]

... Læs nyhed

2024-05-30

Duelhost | Anmeldelse, priser og alternativer

Ovejer du Duelhost som dit nye webhotel? Læs vores anmeldelse af Duelhost og bliv klogere på dem inden du køber.... Læs nyhed

2024-01-15

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

Det er kun et år siden, at vi sidst kunne berette om, at Danmarks største udbyder af webhoteller Simply, hævede priserne. Nu er det dog sket igen, og Simply har hævet priserne på henholdsvis deres Basic og Standard suite. Prisstigningerne ser således ud: Basic suite: 56 kr/md, hæves til 66 kr/md Standard suite: 93 kr/md, […]

... Læs nyhed

2024-04-03

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

E-studio er et populært dansk webhotel. Læs vores anmeldelse af e-studio og bliv klogere på deres priser, alternativer og meget mere.... Læs nyhed

2024-05-15

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

Overvejer du at bruge Hostinger som dit nye webhotel? Læs vores anmeldelse, inden du køber og blive klogere på b.la. priser & alternativer... Læs nyhed

2023-09-22

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

Er du en af de uheldig hos Azerocloud/CloudNordic, som har mistet sin hjemmeside, emails og alt data. Se her, hvordan du kommer videre.... Læs nyhed

2024-04-03