Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Surftown webhosting anmeldelse 2023
Få det fulde overblik over Surftown!


Data senest opdateret: 01.12.2023

Surftown er et af Danmarks største og bedste udbydere af webhoteller. De har været på de Danske marked i mange år, og faktisk så er Billig-Webhosting.dk også hostet hos Surftown. Derfor giver det også rigtig god mening for os at lave en Surftown anmeldelse, da vi selv har været kunde hos dem i mange år, og således kender deres webhoteller ud og ind.

Webhotel hos Surftown - kort fortalt

I tabellen som du ser på denne side vises en række grundlæggende features og specifikationer for det billigste webhotel hos Surftown. Indholdet i denne tabel vil danne rammen for vores gennemgang af Surftown i det efterfølgende.

Surftown er en webhoteludbyder, som tilbyder nogle af Danmarks billigste webhoteller. Det er ikke de billigste, men de ligger i hvert fald i den billige ende. Du kan købe et webhotel hos Surftown for kun kr. per måned, hvilket må siges at været til at overkomme for de fleste. Derudover kommer der en omkostning i forhold til oprettelse på kr., hvilket også er ganske ok for et billigt webhotel i hostingbranchen.

Det billigste webhotel hos Surftown er typisk mere end rigeligt for både små og mellemstore hjemmesider. De GB plads er f.eks. mere end rigeligt, med mindre du har en hjemmeside med flere tusinde billeder og film. Prøv bare at tænk på, hvor mange billeder og filer du skal have liggende i en mappe på din egen computer, før end at du når de 10 GB - det er mange! Mange flere end du nogensinde får uploadet til din hjemmeside...

Der er dog et lille "men", for hvis du planlægger at starte en webshop med mange hunderede produkter, og hvert produkt skal have 2-3 billeder, der flyder 2mb hver, så kan det godt være, at de 10 GB slipper op. I det tilfælde tilbyder Surftown et større webhotel med langt mere plads - dog også til en anden pris.

Udover pladsen får du også en mængde trafik, du kan have på din side. Med det mindste webhotel hos Surftown får du trafik, hvilket også er ganske betragteligt. Trafik måles i GB, fordi hver besøgende medfører, at der skal hentes en vis mængde data ned fra webhotellet. Du kan se på det på den måde, at hver gang en besøgende vil se en af dine sider, så skal webhotellet overføre siden til den besøgendes browser.

Siden fylder x antal kb (kilobyte), og derfor angives trafik i GB, da det således er et udtryk for, hvor mange gange dine sider kan hentes ned og vises til de besøgende. I den forbindelse er trafik mere end rigeligt for de fleste, da hjemmesidefiler typisk kun fylder nogle få kb.

Med Surftowns billigste løsning medfølger følgende antal domæner: . Når man køber et webhotel, medfølger der typisk et antal domæner. Webhotellerne har dog lidt forskellige måder at tolke antallet på. Nogle skriver, at der er ubegrænset domæner, hvor det i virkeligheden betyder, at ja, der er plads til alle de domæner du ønsker, men du skal betale ekstra for at få dem tilknyttet. Andre, heriblandt Surftown, angiver det antal domæner, som du kvit og frit kan knytte til webhotelkontoen, i dette tilfælde .

Der er dermed ikke sagt, at du ikke kan få flere domæner på webhotellet, men du skal nok regne med at betale en smule for det. Opgraderer du til en større webhotel hos Surftown, vil du også få mulighed for flere domæner på webhotellet. Har du derfor en ambition om flere hjemmesider eller webshops i fremtiden, kan det være en god idé at opgradere til et større webhotel fra starten af.

Hos Surftown tilbyder de det, man kalder for en 1-click-install. En 1-click-install gør det muligt for dig med kun et enkelt klik at installere CMS´er som f.eks. WordPress, Joomla, Prestashop eller phpBB. Så har du bygget en hjemmeside, et forum eller en webshop i et af disse systemer, så kan det godt betale sig at vælge en webhoteludbyder som Surftown, som netop tilbyder disse 1-click-installs.

Service og kundetilfredshed

Et vigtigt parameter når du vælger webhotel, er kundetilfredshed. Det er utrolig vigtigt, at du vælger en udbyder, som er god, og ikke mindst hurtig, til at hjælpe med de problemer der nu måtte opstå med dit webhotel. Man kan spørge sig selv, hvad er et billigt webhotel værd, hvis min side er nede hele tiden og jeg ikke kan komme i igennem til udbyderens kundesupport? Mange ville nok svare "intet". Derfor skal du vælge en udbyder, som med sikkerhed yder god kundeservice og har et godt og stabilt webhotel.

En rigtig god måde at finde ud af, hvor godt en webhoteludbyder performer på kundetilfredshed, er ved at slå dem op på Trustpilot. På Trustpilot er det nemlig brugerne af webhotellet selv, der skriver anmeldelserne, og det er derfor "first hand" erfaringer, du får her.

Surftown scorer ud af 5 på Trustpilot, hvilket må siges at være rigtig fint i webhotelbranchen. En bruger skriver f.eks. om Surftown i en kommentar:

Kilde: Trustpilot, 2023

Fantastisk service, support og kundepleje. Deres support svarer hurtigt og godt, de forlader ikke chatten før dit problem er løst, de tager det meget seriøst. Surftown har også gode priser, og løsninger til forskllige behov. Alt i alt et super godt sted at have sit webhotel.

Anmeldelsen ovenfor stemmer fint overens med det indtryk vi har af Surfotwn som værende et af de bedste webhostingselskaber på det Danske marked lige nu.

Webhotel nyheder

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

503 fejl & 508 fejl (Resource limit / Service Unavailable) hos Simply

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Hosting guiden 2023

Vores komplette guide til hosting markedet 2023 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...

Kategorier

Alternativer

Diverse

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

WordPress