Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Joomla webhosting
Sådan vælger du den rettet hosting til din hjemmeside!

Når du skal vælge webhosting til din Joomla hjemmeside, så er det ikke helt lige meget, hvilken hosting-pakke du vælger og hos hvilken udbyder. Det er nemlig ikke alle webhosting-firmaer som kan køre Joomla lige godt, ja faktisk er der nogen af dem som slet ikke kan køre det.

I denne artikel vil vi først og fremmest anbefale dig en webhosting-udbyder til Joomla, som vi ved, opfylder alle kravene til dette CMS, og herefter beskrive hvilke krav der netop skal opfyldes for at et webhotel kan drive en Joomla hjemmeside.

På Billig-Webhosting.dk anbefaler vi nordicway som webhosting til Joomla hjemmesider. Det gør vi fordi, at vi med sikkerhed ved, at deres webhoteller opfylder alle de ting der skal til for kunne køre Joomla problemfrit.

Hvorfor så lige nordicway?

Der findes fire punkter som typisk skal være opfylde hos et webhotel for at det kan køre Joomla CMS. Disse fire punkter gennemgår vi nedenfor. Hvis det webhotel du har udset dig opfylder dem alle, så kan du roligt købe webhosting til Joomla der.

PHP og MySQL

Joomla er bygget på teknologierne PHP og MySQL. Derfor er det et krav til et webhotel, at disse teknologier er tilgængelige og at de kan køres via webhotellet. Der findes webhoteller som tilbyder pakker, hvor der ikke er inkluderet PHP og MySQL samt webhoteller som slet ikke anvender disse teknologier. De anvender istedet .NET (Microsoft teknologier), hvilket ikke vil kunne fungere til Joomla.

Derfor skal du sikre dig, at dit webhotel har PHP og MySQL og at det ikke er .NET teknologierne der driver webhotellet. Dette er ofte noget du kan læse dig til på udbyderens hjemmeside. Hvis det ikke er helt tydeligt, så skriv eller ring til dem - de kan hurtigt forklare dig hvad du har brug for.

Joomla Support

Dette er som sådan ikke et krav, men en rigtig god ting at have med, hvis man ikke selv er it-nørd. Der er nemlig en del ting, som skal spille sammen mellem dit webhotel og Joomla, for at det hele virker optimalt. Derfor er det ofte en rigtig god idé, at vælge et webhotel som kender Joomla og som er vant til at yde support på det. På den måde sikre du, at hvis din Joomla hjemmeside kører ustabilt, så kan webhotellets supportere hjælpe dig med at lokalisere problemet specifikt for Joomla og måske endda løse det for dig helt gratis.

Alternativet er, at din udbyder blot fortæller dig, at det er din hjemmeside der er et problem med, og at webhoteller fungerer som det skal, og så må du selv finde frem til problemet selvom det måske rent faktisk kan spores tilbage til webhotellet. Brug Trustpilot til at finde frem til udbydere med en god kundesupport og service. Dette har vi skrevet mere om her: Bedste webhoteller ifølge Trustpilot.

1-click-installation

Hvis du ikke er it-ekspert eller har programmeret før, så er en 1-click-installation på dit webhotel en virkelig god funktion. Den gør det nemlig muligt for dig, at installere Joomla med blot et enkelt klik, og derved komme i gang med din hjemmeside helt uden at kode en eneste linje kode. Har du derfor ikke allerede lavet din hjemmeside og først skal i gang med Joomla direkte på dit webhotel, så købe et webhotel der har en 1-click-installation til Joomla, da dette vil gøre det 100% nemmere at komme hurtigt og godt fra start.

Moderne og hurtige databaseservere

Joomla´s hjerte er den databaseserver som det kører på. Hvis databaseserveren er gammel, ikke-opdateret eller overbelastet af for mange andre hjemmesider der kører på den, så vil du måske opleve at din Joomla hjemmeside kører langsomt. Det er webhotellets ansvar, at vedligeholde og opdatere deres databaseservere, og det er derfor vigtigt når du vælger Joomla webhosting, at du vælger en udbyder, som har nogle nye og hurtige servere og som ikke er overbelastede fordi udbyderen har for mange hjemmesider og webshops kørende på dem på samme tid.

Dette kan være lidt svært at undersøge i praksis, men prøve at spørge på diverse fora om folks erfaringer med den givne host, der er sikkert nogen der kan fortæller dig om de har oplevet problemer eller ej. Hos nordicway har vi selv prøve at køre diverse CMS´er, som var afhængige af hurtige databaseservere, og vi oplevede absolut ingen problemer.

Rabat på Joomla webhosting

Måske har du allerede bestemt dig for, hvilken webhosting-udbyder du gerne vil købe hosting til. I så fald, vil det måske have din interesse, at tage et kig på vores tabel nedenfor. Her finder du nemlig en række rabatkoder til forskellige Danske udbydere af webhosting. Typisk har vi også en rabatkode til de udbydere vi anbefaler, så tag et kig i tabellen og spar lidt penge på dit webhotel-køb.

Udbyder Rabatten Rabatkode
nordicway webhotel 67% rabat rabat-nordicwayDin rabatkode VIS RABATKODEN!
DanDomain webhotel Halv pris 1. år rabat-DanDomainDin rabatkode VIS RABATKODEN!
cHosting webhotel 20% rabat rabat-cHostingDin rabatkode VIS RABATKODEN!
Simply.com webhotel 3 mdr. gratis webhotel rabat-Simply.comDin rabatkode VIS RABATKODEN!
Scannet webhotel Halv pris 1. år rabat-ScannetDin rabatkode VIS RABATKODEN!
Azehosting webhotel 30% rabat rabat-AzehostingDin rabatkode VIS RABATKODEN!
WPhosting webhotel 25% rabat på webhotel rabat-WPhostingDin rabatkode VIS RABATKODEN!
Netsite webhotel Gratis oprettelse rabat-NetsiteDin rabatkode VIS RABATKODEN!
e-studio webhotel 20% rabat rabat-e-studioDin rabatkode VIS RABATKODEN!
Hostinger webhotel 78% rabat på hosting rabat-HostingerDin rabatkode VIS RABATKODEN!
Yayhosting webhotel Gratis oprettelse rabat-YayhostingDin rabatkode VIS RABATKODEN!
Duelhost webhotel Halv pris på hele ordren rabat-DuelhostDin rabatkode VIS RABATKODEN!
Data senest opdateret: 28.02.2024

Webhotel nyheder

Duelhost | Anmeldelse, priser og alternativer

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Hosting guiden 2024

Vores komplette guide til hosting markedet 2024 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...

Kategorier

Alternativer

Diverse

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

WordPress