Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Yayhosting rabatkode
Spar penge på dit webhotel med denne Yayhosting rabatkode!


Med denne rabatkode får du: Gratis oprettelse

Alt hvad du skal gøre er at trykke på "VIS RABATKODEN!", og når du kommer til kassen hos Yayhosting, så indtaster du rabatkoden, som vil blive vist i feltet nedenfor.

VIS RABATKODEN!

Om Yayhosting og deres rabatkode

Yayhosting webhotel
Pris 15 kr. / md.normalpris
Intropris 15 kr. / md.første år
Oprettelse 0 kr.
Plads 10 GB
Trafik Ubegrænset
Domæner Ubegrænset
1-click-install Ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.7/5 ★
Få rabat! Gratis oprettelse
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 05.04.2024

YayHosting tilbyder en moderne hostingpakke, som giver dig adgang til lynhurtige servere med masser af fordele. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, uanset om du ønsker at oprette et nyt domæne eller overføre et eksisterende. Oppetiden er på over 99,5 %, så du får adgang til en pålidelig og stabil forbindelse, som sjældent oplever nedbrud. Serverne er danske, og sikkerheden er helt i top med både backup og restore til alle kunder.

Serverne bruger cPanel-kontrolpanelet, hvorfra du kan styre dit webhotel. Det giver mulighed for at administrere alle dine domæner og subdomæner, oprette flere postkasser og holde styr på kodeord. Alle servere drives af LiteSpeeds webserver, som er en af de førende servere på markedet, når det gælder performance.

Via YayHosting kan du også få adgang til 1-klik-installation direkte fra cPanel. Her kan du downloade og installere mere end 450 velkendte systemer såsom WordPress, Magento, Joomla og Prestashop. Skulle du have spørgsmål eller opleve problemer, kan du også kontakte kundeservice via både livechat på hjemmesiden eller via telefon og e-mail.

Hvem står bag YayHosting?

YayHosting er ejet og drevet af e-studio, en virksomhed, der har flere webhoteller og hostingløsninger i Danmark. Virksomhedens hovedsæde er beliggende i den midtjyske by Kjellerup lidt uden for Silkeborg og har altså rødder i Danmark. Derfor får du også adgang til danske servere med danske IP-adresser.

Serverne befinder sig hos Global Connect i Skanderborg, hvor sikkerheden er helt i top. Der bruges udelukkende IBM-servere, hvilket sikrer en lynhurtig og stabil forbindelse med minimal nedetid. Der er altid adgang til reservedele og nødservere, så din forbindelse er sikret, hvis der skulle opstå strømsvigt eller andre problemer med serverne. YayHosting er altså en dansk virksomhed med danske servere – og selvfølgelig også en dansk kundeservice.

Én løsning – skalerbar til alle

Hos YayHosting tilbydes der én hostingpakke til alle kunder. Pakken kan skaleres, så den passer til både større og mindre hjemmesider med hver deres individuelle behov. Du kan dermed få en god løsning, uanset om du driver en mindre personlig blog eller en stor webshop med mange besøgende hver dag.

Hostingpakken har navnet MyHotel, som koster fra 15 kr. om måneden. Med MyHotel får du adgang til alt dette:

  • lynhurtige servere
  • 10 GB plads
  • ubegrænset trafik
  • ubegrænsede databaser
  • ubegrænset antal domæner
  • ubegrænsede mailkonti
  • gratis SSL
  • 30 dages backup.

Løsningen giver dig altså adgang til en lynhurtig og sikker forbindelse, hvor du ikke skal bekymre dig om nedbrud eller andre tekniske problemer. Du får desuden mulighed for et ubegrænset antal domæner samt ubegrænset trafik og gratis SSL-certifikat. Fordelen ved MyHotel er desuden, at du har mulighed for at op- og nedskalere pakken løbende, så den passer perfekt til dine behov på ethvert tidspunkt.

Hvad siger kunderne om YayHosting?

De lynhurtige og stabile servere samt en brugervenlig og enkel løsning skaber en høj tilfredshed blandt YayHostings kunder. Virksomheden høster masser af ros på Trustpilot, hvor deres score ligger på 4.7 ud af 5 stjerner, altså næsten en perfekt vurdering.

Kunderne fremhæver især, at løsningen er brugervenlig og ganske nem at komme i gang med at betjene. Derudover får supporten masser af ros for at være både tilgængelig og hjælpsom i forhold til både større og mindre problemstillinger. Det fremhæves også, at kundeservicen er mere tilstedeværende og forstående over for kunderne i forhold til mange af de større og mere internationale webhoteller.

Hvorfor bruge en rabatkode hos YayHosting?

Med en rabatkode hos YayHosting kan du få adgang til den skarpeste pris på webhotellet. En rabatkode kan i nogle tilfælde give dig adgang til nedsatte priser eller en ekstra god pris i en periode.

Hvorfor anvende rabatkoder i det hele taget, når man køber hosting?

Der er mange gode grunde til at anvende rabatkoder, når man køber hosting. Først og fremmest giver rabatkoder dig adgang til lavere priser og bedre kampagner. Det er ikke alle hostingudbydere, der tilbyder bedre priser med en rabatkode, men det er altid værd at kigge efter rabatkoder, inden du køber adgang til en hostingpakke.

Vil du gerne vide mere om YayHosting? Læs vores anmeldelse af Yayhosting her

Webhotel nyheder

Prisen stiger igen – denne gang hos one.com

Duelhost | Anmeldelse, priser og alternativer

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Hosting guiden 2024

Vores komplette guide til hosting markedet 2024 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...

Kategorier

Alternativer

Diverse

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

nyheder

Plugins

SSL

WordPress