Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Hostinger rabatkode
Spar penge på dit webhotel med denne Hostinger rabatkode!


Med denne rabatkode får du: 78% rabat på hosting

Alt hvad du skal gøre er at trykke på "VIS RABATKODEN!", og når du kommer til kassen hos Hostinger, så indtaster du rabatkoden, som vil blive vist i feltet nedenfor.

VIS RABATKODEN!

Om Hostinger og deres rabatkode

Hostinger webhotel
Pris 33 kr. / md.Første år
Oprettelse 0 kr.
Plads 100 GB
Trafik Ubegrænset
Domæner Ubegrænset
1-click-install Ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.6/5 ★
Få rabat! 78% rabat på hosting
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 01.12.2023

Hostinger er en stor international udbyder af hosting og webhoteller med mere end to millioner kunder verden over. Virksomheden opererer et stort globalt netværk af servere placeret i USA, Storbritannien, Frankrig, Indien, Singapore, Brasilien, Litauen og Holland. Det betyder, at du som ejer af en hjemmeside kan få din side indlæst på mindre end et sekund verden over. Ud over dette får du adgang til en oppetid på over 99,9 %, så du ikke skal bekymre dig om nedbrud, som får din hjemmeside til at gå ned.

Med status som en stor international virksomhed har Hostinger sørget for at opbygge nogle af de mest brugervenlige og intuitive værktøjer. Disse kan hjælpe dig godt på vej mod at opbygge lige præcis den hjemmeside, du drømmer om. Du får nemlig adgang til et opbygnings- og administrationsværktøj, hvorfra du kan opbygge din hjemmeside og administrere dine domæner, e-mailkonti osv.

Med hjemmesideopbyggeren kan du få masser af hjælp til at opbygge din hjemmeside med adgang til masser af skabeloner, AI-værktøjer og træk-og-slip-funktioner. Desuden får du med hosting hos Hostinger adgang til en stærk sikkerhed med moderne sikkerhedsløsninger. Endelig tilbydes der også en stærk service og support med adgang til kundeservice døgnet rundt.

Den mindste webhotel-pakke hos hostinger koster pt. 33 kr/md, hvilket hverken er helt billigt eller dyrt, og de ligger sig derfor lidt i midterfeltet rent prismæssigt.

Historien bag Hostinger

De første skridt mod etableringen af virksomheden fandt sted i 2004, hvor en gruppe unge iværksættere startede et firma med navnet Hosting Media i Kaunas, Litauen. I 2007 og 2008 lancerede virksomheden to webhoteller, og i 2011 blev webhotellet Hostinger lanceret sammen med hPanel, som blev internet designet af virksomheden selv.

Siden starten i 2004 er det kun gået én vej for virksomheden, som i dag har mere end 1.000 ansatte på verdensplan, og som i 2020 var det hurtigst voksende webhotelfirma i verden. Hovedsædet er stadig placeret i Kaunas i dag, mens der også er åbnet kontorer i landets hovedstad, Vilnius, samt i Larnaca på Cypern. Direktionen er stadig besat af litauere, og virksomhedens CEO er i dag Arnas Stuopelis.

Disse servicer kan du benytte

Hostinger er meget mere end bare et webhotel, da du som kunde får adgang til en lang række fordele og servicer. Der tilbydes flere pakkeløsninger, som er tilpasset forskellige behov. Dermed kan du finde en løsning til din hjemmeside, uanset om du har en personlig blog, en webshop eller noget helt andet.

Alle pakker inkluderer gratis domæner, gratis e-mail, ubegrænset gratis SSL og ubegrænset båndbredde. Derudover kan du som minimum få op til 100 hjemmesider og op til 300 hjemmesider, hvis du vælger en større pakke.

Med i købet får du også en administreret WordPress-hosting med en lang række funktioner og servicer inkluderet. Den brugervenlige hjemmesideopbygger uden kodning giver dig dertil mulighed for at opbygge din egen hjemmeside på en nem måde, uden at du behøver at lære, hvordan man koder og bygger den op. Uanset hvilken løsning du vælger, får du også en høj sikkerhed med firewalls, malwarescanner, adgangsadministrator og privatlivsbeskyttelse af dine domæner.

Du har selvfølgelig også adgang til service og support, uanset hvilket køb du foretager. Det inkluderer en support, der er åben døgnet rundt, samt adgang til globale datacentre.

Hvad siger kunderne om Hostinger?

Med flere millioner kunder verden over er Hostinger en af de hurtigst voksende udbydere af webhoteller. Det skyldes ikke blot, at de tilbyder nogle af de bedste og mest moderne løsninger inden for hosting. De har nemlig også formået at skabe løsninger og servicer, som har skabt stor tilfredshed blandt deres kunder.

På nuværende tidspunkt har virksomheden en score på 4.6 stjerner ud af 5 på Trustpilot og modtager også rosende ord hos deres internationale kunder. Der er altså tale om en populær udbyder af webhoteller og hosting.

Hvorfor bruge en rabatkode hos Hostinger?

Med en rabatkode til Hostinger kan du få adgang til de bedste løsninger og planer til den stærkeste pris. Virksomheden tilbyder en række tilbud med stærke rabatter og skarpe introduktionspriser til nye kunder.

Hvorfor anvende rabatkoder i det hele taget, når man køber hosting?

Det er altid en god idé at være på udkig efter rabatkoder, når du køber hosting. Hvis du finder en god rabatkode, kan du nemlig få adgang til de skarpeste priser, mens nogle rabatkoder giver dig en eksklusiv pris.

Webhotel nyheder

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

503 fejl & 508 fejl (Resource limit / Service Unavailable) hos Simply

Læs også

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...


Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Hosting guiden 2023

Vores komplette guide til hosting markedet 2023 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...

Kategorier

Alternativer

Diverse

Domæne

Guides

Hosting

Infografikker

Plugins

SSL

WordPress