Lav en hjemmeside

Lav en hjemmeside | Komplet dansk guide

Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Vil du gerne lave din egen hjemmeside? Så er du kommet til det helt rette sted! Vi har her sammensat en komplet trin for trin guide til dig, der gerne vil i gang med din egen hjemmeside. Alt du skal gøre er at følge den, og så har du en hjemmeside indenfor få timer!

Køb eller lav-selv

Nu skal denne guide godt nok handle om, hvordan du laver en hjemmeside, men inden man begynder på et projekt som dette, bør man gøre sig nogle overvejelser omkring, om det overhoved giver mening selv at lave en hjemmeside, eller om det giver mere mening at betale sig fra at få andre til at gøre det for en.

At lave en hjemmeside er nemlig ikke noget, du bare gør uden at bruge noget tid på det, i hvert fald ikke hvis det skal være ordentligt. Og står du i den situation, at du har en masse andre ting at se til, så kan det måske være en god idé ikke selv at begive sig ud i det projekt, der hedder at lave din hjemmeside selv.

Vi her herunder sammensat en række fordele og ulemper ved at lave en hjemmeside selv, da det vil hjælpe dig med at vurdere, om det måske giver mere mening for dig at få nogle professionelle til at lave den for dig.

Fordele ved at lave en hjemmeside selv:

 • Det er LANGT billigere at lave den selv
 • Det er slet ikke svært, men det tager stadig tid
 • Du vil selv være herre over din hjemmeside
 • Du får den, præcis som du vil have den

Ulemper ved at lave en hjemmeside selv:

 • Du kommer til at bruge tid på noget, du kan outsource (hvis du har travlt med andre ting)
 • Du ved dybest set ikke hvad du laver i starten, og vil muligvis tage beslutninger og lave noget, der ikke vil fungere i længden
 • Det kan være svært at oversætte og forklare ens tanker og visioner til en udvikler og få det resultat, man forestiller sig

Ud fra ovenstående punkter burde du kunne tage en beslutning om, om du er klar til at lave en hjemmeside selv. Hvis du har besluttet dig for, at det måske giver mere mening at købe en hjemmeside, kan du hoppe til vores afsnit om dette længere nede, hvor vi også giver dig nogle gode tips med på vejen, hvis du skal ud og købe en hjemmeside.

Lav en hjemmeside selv

I dette afsnit skal vi igennem en række steps, som man typisk skal igennem, hvis man vil lave en hjemmeside. Vi starter ud med domænet…

1: Domæne

Noget af det første du skal tage stilling til er, hvilket domæne du vil have. Domænenavnet kommer til at følge dig og din hjemmeside fremover, og derfor er det vigtigt at vælge et godt domænenavn fra starten.

Her er et par tips til at vælge et domænenavn, du vil være glad for nu og i fremtiden. Har du allerede fundet det perfekte domænenavn, kan du skippe dette trin.

Keep it simple

Keep It Simple!

Dit domænenavne må ikke være for langt og kompliceret. Bliver det for langt, bliver det for svært at huske, og det kan tilmed set helt underligt ud, hvis for mange ord kombineres i navnet.

Tag f.eks. redofficescanofficeshop.dk, som er Red Office´s webshop. Navnet er aaaalt for langt, “office” står to gange, og skulle man skrive det direkte ind i en browser for at besøge hjemmesiden, så ville man næsten med garanti skrive et eller andet forkert.

I stedet bør du forsøge at holde det så kort som muligt. Prøv eksempelvis at tænke i to stavelser, da det er nemt at huske for de fleste.

Kigger man på flere af de store brands, så bruger de heller ikke mere end 2-3 stavelser i deres domænenavn:

 • Netflix
 • Skoda
 • Sony
 • Samsung
 • Volvo
 • Vestas

Osv..

Undgå bindestreg samt æ, ø og å

Der er nogle enkelte ting, som du bør undgå, når du vælger dit domænenavn.

F.eks. bør du undgå de danske specialtegn æ, ø og å, da “internettet” ikke er specielt godt indrettet til disse.

F.eks. bliver æblewebshoppen.dk til xn--blewebshoppen-2fb.dk, når man besøger siden i en browser.

Hvis en kunde vælger at dele noget fra denne shop på de socialemedier, så bliver linket vist som xn--blewebshoppen-2fb.dk, hvilket det nok er de færreste, der har lyst til at klikke på.

Hvis du absolut skal bruge f.eks. æ, kan du købe et domænet med både æ og ae. og viderestille domænet med æ til det med ae. På den måde vil man lande på din side ligegyldigt om man skriver det med æ eller ae.

Du bør også undgå bindestreger i dit domænenavn.

Bindesteger er nemme at snige ind, hvis det domænenavn man havde udset sig ikke er ledigt, men man risikerer altså, at folk lander hos konkurrenten, hvis man køber et domæne, som ligner deres, bare med en bindestreg.

Vælger du f.eks. domænet billige-bukser.dk, fordi billigebukser.dk er optaget, så vil du næsten med garanti sende kunder/besøgende til billigebukser.dk, fordi folk glemmer bindestregen. Så hvis du kan, så undgå bindestregen. Køber du desuden et domæne, hvor man potentielt kan indsætte en bindestreg, så køb både det med og uden, så du sikre at andre ikke køber et domæne, der ligger for meget op ad dit.

Vi ved godt at vi her er voldsomt dobbeltmoralske for billig-webhosting.dk er netop med bindestreg, og vi ærgrer os også over det her dag!

Pas på med at binde dig i domænenavnet

Når du vælger dit domænenavn, skal du tænke fremad og ikke binde dig i et navn, der ikke kan bære det, din hjemmeside eller webshop skal indeholde om 3-4 år.

Det kan f.eks. være, at du gerne vil sælge t-shirts på dit domæne, og derfor virker tshirtshoppen.dk perfekt lige nu. Men hvad nu hvis du på et senere tidspunkt vil sælge sko og trøjer? Så er tshirtshoppen.dk knap så smart.

Det er derfor vigtigt, at du ikke binder dig for meget i dit domænenavn, og forsøger at vælge noget, der også fungerer med andre varer / emner.

Køb domænet, sådan gør du

Et domæne i sig selv kan ikke bruges til ret meget. Hvis du vil have en hjemmeside eller webshop på dit domæne, så skal du også bruge et webhotel. Heldigvis er det sådan, at det her med også at få tilknyttet et webhotel til dit domæne sker helt automatisk, når du køber dit domæne.

Hos de fleste domæne+webhotel-udbydere fungerer det på den måde, at du fremsøger det domæne, som du gerne vil have, og herefter vælger du, hvilket webhotel som dette domæne skal knyttes til (mere om det i næste afsnit).

Du kan herunder bruge vores domæne-værktøj til at søge på de domænenavn-ideer du har, for at se om der evt. skulle være noget, der er  ledigt.

Du kan desuden prøve vores køb domæne funktion her på siden, som sammenligner priser på domæner hos flere forskellige udbydere.

En anden lille detalje omkring domæner er, at du faktisk ikke ejer dem, du lejer dem på ubestemt tid. Så når du køber et domæne, så er det kun dit, så længe du betaler den årlige domæneafgift (60 kr inkl. moms på .dk  domæner). Danske domæner styres i øvrigt centralt af punktum.dk, hvor du også vil få en bruger, når du lejer et .dk domæne.

2: Webhotel

Som allerede beskrevet, skal du bruge et webhotel sammen med dit domæne, for at få en hjemmeside, blog eller webshop på domænet.

At vælge webhotel kan være lidt en jungle, for hvad har man lige brug for?

Her på siden er vi eksperter i webhoteller, og vi laver stort set ikke andet end at skrive om og anmelde dem.

Kort fortalt, så skal du ikke købe alt for dyrt og stort fra starten. I modsætning til et domæne, kan du altid skifte eller opgradere dit webhotel, hvis det ikke lige var det rigtige valg fra starten.

Herunder har vi lavet en tabel med en række kendte danske webhotel-udbydere, som alle tilbyder solide webhoteller. Du kan klikke videre og se, om der er nogle af dem, der kunne være noget for dig.

Webhotel Priser
nordicway webhotel 9 kr./md.Første år 29 kr./md.Efterfølgende år 110 kr.Oprettelse 914 kr.Over 3 år LÆS MERE OM nordicway
Netsite webhotel 60 kr./md.Første år 60 kr./md.Efterfølgende år 0 kr.Oprettelse 2160 kr.Over 3 år LÆS MERE OM Netsite
Simply.com webhotel 5 kr./md.Første år 66 kr./md.Efterfølgende år 0 kr.Oprettelse 1644 kr.Over 3 år LÆS MERE OM Simply.com
DanDomain webhotel 16 kr./md.Første år 161 kr./md.Efterfølgende år 99 kr.Oprettelse 4155 kr.Over 3 år LÆS MERE OM DanDomain
Scannet webhotel 99 kr./md.Første år 209 kr./md.Efterfølgende år 99 kr.Oprettelse 6303 kr.Over 3 år LÆS MERE OM Scannet
Data senest opdateret: 05.04.2024

Når du vælger dit webhotel, anbefaler vi helt grundlæggende følgende:

 • Min 3 GB plads. Hjemmesider fylder ikke ret meget, og det giver ikke mening at betale for en masse plads du ikke bruger (50 eller 200 GB er f.eks. voldsomt meget) – det er bedre at opgradere, når du får brug for det.
 • Ubegrænsede domæner/hjemmesider på samme webhotel. Har man først lavet én hjemmeside, kan man hurtigt få blod på tanden og lave flere. Vælg derfor et webhotel, hvor du kan have flere domæner og hjemmesider på samme webhotel – så du ikke skal ud og købe et webhotel mere, til hver ekstra hjemmeside du laver.
 • Dansk support. Hvis det er første gang du arbejder med hjemmesider osv. så vælg en udbyder, der tilbyder dansk support – det er altså bare nemmere!
 • WordPress support. De fleste vælger i dag at lave deres hjemmeside eller webshop med WordPress (mere om det i næste afsnit), og det kan derfor godt betale sig at vælge et webhotel, der understøtter dette.
 • Gode anmeldelser. God service og support er alfa omega, når man laver en hjemmeside for første gang. Kig derfor efter webhoteller med gode kunde/bruger anmeldelser på f.eks. Trustpilot og Google My Business

Derudover er der noget som SSL, ubegrænset trafik og webmail, men det har alle webhoteller i dag, så det vil du stort set altid få med.

3: Vælg din platform

Nu har du købt dit domæne og dit webhotel, og du er nu klar til rent faktisk at lave en hjemmeside. Men hvordan gør man så lige det?

Det første du skal gøre at at vælge den platform, som du ønsker at anvende. Her er grundlæggende 3 muligheder. Enten bruger du et CMS, koder den fra bunden eller køber dig til en betalt hjemmeside-tjeneste.

Herunder gennemgår vi de enkelte muligheder og linker til en række gode steder, hvor man kan komme i gang.

Hjemmeside med CMS

WordPress CMSCMS står for Content Management System. Det er således et system til at styre indhold (tekst, billeder, menuer osv.) på din hjemmeside.

Et CMS installeres på dit webhotel og forbindes til dit domæne. De fleste steder har de en såkaldt 1-klik installation, hvor du med et par kliks kan installere et hav af CMS´er på dit domæne+webhotel, og det er derfor rigtig nemt at komme i gang med.

Der findes et hav af CMS´er, og her vil vi nøjes med blot at beskrive ét, nemlig WordPress, som er verden mest udbredte og (mener mange) brugervenlige CMS.

WordPress er gratis at bruge, og du skal således ikke betale ekstra udover dit domæne og webhotel for at lave en hjemmeside.

WordPress har en nem builder, som gør det muligt at trække og slippe elementer ind på sin side, og herved bygge sin hjemmeside uden at kode en eneste linje kode. Med WordPress installerer du et såkaldt tema, som er udseendet på din hjemmeside, og herfra bygger du så videre på denne skabelon ved f.eks. at ændre farver, tilføje sider, billeder, logo mm. WordPress kan udvides nærmest uendeligt med plugins (udvidelser), og du kan således forvandle WordPress til stort set alt – f.eks. et forum, et nyhedsmedie, en webshop eller en markedsplads.

Der findes uendeligt mange guides og vejledninger på nettet til WordPress, og derfor er det yderst nemt at komme i gang. Et godt sted er f.eks. hos danske NemProgrammering.dk, som har et komplet og gratis dansk WordPress kursus, hvor du kan lære at bruge WordPress igennem en lang række videoguides.

Der findes som sagt flere CMS´er, som har deres fordele og ulemper, men er du begynder, så er WordPress altså det nemmeste at komme i gang med!

Vi har også skrevet lidt om, hvilket webhoteller, der er gode til WordPress her.

Kode fra bunden?

kode hjemmeside selv

Vil du gerne lave ALT selv, og har du tiden til det, så kan du også kode din hjemmeside fra bunden.

Der findes i dag mange forskellige sprog (programmerings-sprog), som du kan lave din hjemmeside med, men for at kunne lave det helt grundlæggende, skal du i hvert fald kunne HTML og CSS.

HTML bruges til at strukturere din side, mens CSS bruges til at style din side med farver, former osv. På NemProgrammering.dk har de også gratis kurser i begge disse.

Udover HTML og CSS, skal man typisk også have fat i et serverside-sprog, så du f.eks. kan hente data ud fra en database. Her bruger mange PHP eller .NET, men det er en religion, hvad man lige foretrækker.

Vi kan desværre ikke give dig en opskrift her på, hvordan du koder din egen hjemmeside fra bunden, da det kræver, at du lærer en masse inden. Men hvis du er interesseret i det, så findes der masser af guide og kurser der ude – også mange gratis!

Selvom det tager tid at lære, så vil du med tiden være rigtig glad for, at du har lært dig selv at kode. Du vil f.eks. kunne rette en masse ting på din hjemmeside, uden at skulle have hjælp fra freelancere, og du vil kunne lave unikke funktioner til din hjemmeside, som ellers ikke var mulige.

Vælger du at bruge WordPress, vil det stadig give god mening at lære grundlæggende HTML og CSS, da det vil gøre det muligt for dig at lave tilretninger, der ligger udenfor de muligheder WordPress som standard tilbyder.

Overvej en hjemmeside-tjeneste

En tredje mulighed er at anvende en såkaldt hjemmesidetjeneste. En hjemmesidetjeneste er en løsning, hvor du både køber webhotel, domæne og hjemmesidesystem samme sted. Du køber altså en form for fuld pakke på abonnement, hvor du bruger udbyderens hjemmeside-system til at lave en hjemmeside med.

Denne løsning er dog betydeligt dyrere, end hvis du selv køber webhotel, domæne og installerer et CMS. Derudover vil du være bundet til deres hjemmeside-program, og har dette ikke lige den funktion eller mulighed, som du ønsker, så kan du ikke få det på din hjemmeside. Her er et CMS som f.eks. WordPress mere fleksibelt, da du her kan udvide og opsætte det, præcis som du vil.

Det gode ved en hjemmesidetjeneste er dog, at det er nemt at komme i gang med en hjemmeside, og du skal ikke tænke ret meget over de tekniske detaljer.

En populær dansk hjemmesidetjeneste er bricksite.dk, som mange danskere vælger at bruge.

4: Få besøgende på din hjemmeside

En ting er at lave en hjemmeside, noget helt andet er at få folk til at besøge den.

Besøgende på ens hjemmeside kommer nemlig ikke af sig selv, langt de fleste finder dig i stedet igennem Google, hvis du altså bliver vist på noget de har søgt på.  At være på Google er dog ikke nok, og ligger du ikke på side 1, så vil der ikke være ret mange, der kommer forbi din side.

Man siger typisk:

Et godt sted at gemme sig, er på side 2 i Google

Og det passe faktisk rigtig godt, for det er de færreste, der nogensinde når til side 2 i Google, når de søger.

For at komme frem i søgeresultaterne, så folk finder din side, skal du hen og arbejde med søgemaskineoptimering, også kaldet SEO.

SEO er en række teknikker og teorier designet til at gøre din hjemmeside mere attraktiv overfor Google. SEO er dog et meget stort og omfattende emne, og vi kan ikke dække det hele i denne guide.

Du skal blot vide, at det er det, der skal til, hvis du vil have besøgende på din side. Du kan blandt andet lære SEO på NemProgrammering.dk, hvor de har et rigtig godt SEO kursus for begyndere.

Herunder kan du se den første video i kurset:

5: Tjen penge på din hjemmeside

Nu har du lavet en hjemmeside, og du har måske også fået en masse besøgende på den. Kunne det måske være sjovt også at tjene nogle penge på den?

Hvis det er en webshop du har lavet, så giver det sig selv, at du skal tjene penge på de produkter du sælger. Har du ikke allerede valgt et shop system, og bruger du WordPress, så er det oplagt, at du bruger WooCommerce til at lave din shop.

Men har du lavet en blog eller noget andet, hvor det mere handler om indhold og ikke produkter, så er det måske ikke altid helt indlysende, hvordan du kan tjene penge på din hjemmeside.

Her kommer derfor et par ideer:

 • Bliv affiliate
  • Som affiliate tjener du penge, hver gang du henviser til et produkt eller en ydelse, som en af dine besøgende køber. Det fungerer på den måde, at du på din hjemmeside linker til udbyderens produkter, og hvis en af dine besøgende klikker og køber noget, så får du en kommission af en slags.
 • Opsæt banner-reklamer på din side
  • Bannere, f.eks. via Google AdSense er nemme at opsætte, men du skal virkelig have mange besøgende, før du tjener nævneværdigt på det. Bannerreklamer på en hjemmeside kan også virke lidt useriøst og spam-agtigt, så giv det lige en ekstra overvejelse, inden du begynder på dette.
 • Bliv mikro-influencer
  • Skriver du om noget meget specifikt på din hjemmeside eller bevæger du dig indenfor en helt bestemt niche, så findes der måske virksomheder, som sælger produkter til netop denne niche, som gerne vil betale dig for at nævne dem og deres produkter. Det er i hvert fald værd at undersøge, og der findes faktisk mikro-influencer bureauer der ude, som kan hjælpe dig med at komme i gang, hvis de mener, at det du laver er interessant nok.
 • Tag imod donationer
  • Er det du laver mega fedt, eller er det i den gode sags tjeneste, så kan du muligvis få dine besøgende til at donere til dig og din side, så du kan fortsætte det gode arbejde. Du kan blandt andet med Paypal opsætte donationsknapper på din side.

6: Få hjælp til at komme videre

Når man laver en hjemmeside, vil man på et eller andet tidspunkt løbe ind i problemer eller udfordring. Herunder finder du en række gode sider, hvor du kan finde hjælp indenfor forskellige emner:

 • wpmanualen.dk  – Komplet dansk manual til WordPress
 • stackoverflow.com (på engelsk)- Et rigtig godt community, specielt hvis du vælger at udvikle din hjemmeside selv
 • wp-danmark.dk/forum – Stort dansk WordPress forum
 • Ivækst.dk – Her tilbydes en række seminarer og guides til f.eks. at starte online-virksomhed og lave hjemmesider

Køb en hjemmeside

Skal du, i stedet for at lave en hjemmeside, hen og købe en hjemmeside, så får du her en række værdifulde tips med på vejen.

Hvad skal det koste

Noget af det første du skal være opmærksom på, når du køber en hjemmeside, er prisen. Prisen på en hjemmeside kan variere utrolig meget, og det hele handler om, hvad du har brug for, og hvad dine krav er.

Helt generelt kan man dog sige, at en simpel statisk hjemmeside med billeder, tekst og måske en kalender eller kontaktformular, ikke skal koste mere end 10.000 ex moms. Men igen, det er svært at sige, for hvis du vil have en designer til at designe alt fra bunden og ikke bruge nogle standard temaer eller skabeloner, så kan det alligevel hurtigt blive dyrere.

Ønsker man en webshop, bør man kunne holde sig indenfor 20.000 ex moms, hvis man aftaler med den der laver shoppen, at man selv står for at oprette produkter osv. Her skal udvikleren blot stå for at lave selve siden og dens design (som gerne må laves udfra f.eks. en købt skabelon for at holde prisen nede), og det burde ikke koste mere end 20.000 ex moms.

Men igen, så kan prisen hurtigt stige, hvis du har nogle specielle funktioner, som du ønsker udviklet. Generelt kan man sige at jo mere specialsyet din side skal være, jo dyrere bliver den.

Har du modtaget et tilbud på en hjemmeside, er det bedste du kan gøre at spørge en der ved noget om hjemmesider, om prisen er fair eller ej. Du kan også prøve at sende tilbudet til andre udbydere, og spørge om de kan matche eller gøre det bedre. Husk dog på, at andre udbydere altid vil kritisere andres tilbud/priser, og derfor skal du tage deres kritik med et gran salt.

Husk desuden ikke at oplyse, hvem der har givet dig tilbuddet, da et tilbud typisk kun er tiltænkt dine øjne.

I forhold til prisen, kan det desuden aldrig anbefales, at du køber en hjemmeside på et abbonoment, da du typisk kommer til at betale alt for meget for siden på den måde og samtidig binder dig til en udbyder, hvor du muligvis aldrig kommer til selv at eje din side 100%.

Tjekliste

Vi har her lavet en generel tjekliste, som du kan bruge, når du køber en hjemmeside:

 • Går grundigt i tænkeboks inden du indhenter tilbud, og lave en grundig og gennemgribende specifikationsliste. Det vil sikre, at leverandøren ved hvad de skal lave, og kan sætte en realistisk pris. Jo mere konkret du er i starten, jo færre overskelser vil der komme efterfølgende.
 • Køb aldrig en hjemmeside på abbonoment. 
 • Spørg altid efter referencer, så du kan se noget af det, udbyderen har lavet før. Tjek evt. også udbyderen på Trustpilot og Google My Business og andre steder, hvor man kan skrive anmeldelser.
 • Aftal en fast pris med specifikke punkter og funktioner, der skal indgå.
 • Spar evt. penge ved selv at oprette sider og indhold. Forslå evt. at bruge nogle standard skabeloner, så det hele ikke skal designes fra bunden.
 • Sæt en fast deadline for aflevering af hjemmesiden samt konsekvenser for, hvad der skal ske, hvis dette ikke overholdes.
 • Aftal en bug-fix periode efter siden er leveret, hvor du kan melde fejl ind, som skal rettes.
 • Forsøg at få 1 eller 2 års mail-support på siden inkluderet i prisen (Der vil altid være ting der skal opdateres, eller noget der ikke virker som det skal)
 • Vær realistisk – du får ikke en side der kan det samme som Amazon.com for 10.000 kr.

Vores generelle erfaring er desuden, at man typisk får en betydeligt bedre service og pris, hvis man vælger en freelance-udvikler eller mindre bureau, end hvis man vælger et stor bureau, hvor man blot blive en af flere hundrede kunder.

Hos Billig-Webhosting.dk samarbejder vi med udvikler-teamet hos NemProgrammering.dk, som laver nogle flotte sider og levere en fænomenal service, til en pris, hvor de fleste kan være med. De arbejder dog kun med WordPress, som er verdens mest udbredte og mest populære hjemmeside-system. Læs mere om mulighederne hos dem her: WordPress hjemmeside

2 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere populære artikler

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...

Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...


Hosting guiden 2024

Vores komplette guide til hosting markedet 2024 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...

Nyheder

Prisen stiger igen – denne gang hos one.com

Det er ikke længe siden at Simply.com hævede deres priser og nu har deres største konkurrent i Danmark gjort det samme. One.com hæver nemlig prisen på blandt andet deres begynder pakker, så den fremover koster 59 kroner om måneden i stedet for de 49 kroner om måneden den hidtil har kostet. Vi har fået meldinger […]

... Læs nyhed

2024-05-30

Duelhost | Anmeldelse, priser og alternativer

Ovejer du Duelhost som dit nye webhotel? Læs vores anmeldelse af Duelhost og bliv klogere på dem inden du køber.... Læs nyhed

2024-01-15

Simply.com hæver priserne frem mod 2024

Det er kun et år siden, at vi sidst kunne berette om, at Danmarks største udbyder af webhoteller Simply, hævede priserne. Nu er det dog sket igen, og Simply har hævet priserne på henholdsvis deres Basic og Standard suite. Prisstigningerne ser således ud: Basic suite: 56 kr/md, hæves til 66 kr/md Standard suite: 93 kr/md, […]

... Læs nyhed

2024-04-03

E-studio | Anmeldelse, priser og alternativer

E-studio er et populært dansk webhotel. Læs vores anmeldelse af e-studio og bliv klogere på deres priser, alternativer og meget mere.... Læs nyhed

2024-05-15

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

Overvejer du at bruge Hostinger som dit nye webhotel? Læs vores anmeldelse, inden du køber og blive klogere på b.la. priser & alternativer... Læs nyhed

2023-09-22

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

Er du en af de uheldig hos Azerocloud/CloudNordic, som har mistet sin hjemmeside, emails og alt data. Se her, hvordan du kommer videre.... Læs nyhed

2024-04-03