Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Hostinger er et relativt nyt webhotel på det danske marked, og det er først for nyligt, at de for alvor er begyndt at markedsføre sig overfor de danske forbrugere. De har dog været på det internationale marked i mange år, og startede helt tilbage i 2004 i Litauen.

Lad os starte med en kort opsummering af Hostinger, hvorefter vi kan dykke ned i hvem de egentlige er, og hvad de kan tilbyde dig som webhotelkunde.

Hostinger opsummering

webhotel fra Hostinger Score:6/10
Pris:88 kr./md. (billigste pakke)
Fordele:

Rigeligt med plads
Egen hjemmesidebygger
Gode anmeldelser på Trustpilot

Ulemper:

Umuligt at gennemskue prisen
Ikke NVMe SSD diske
Ikke Dansk support & guides
Begrænsning per mail-indbakke på 1 GB

Kan man få rabat hos Hostinger? Herunder finder du en rabatkode til Hostinger (hvis der findes en)...

Udbyder Rabatten Rabatkode
Hostinger webhotel Spar 78% rabat-HostingerDin rabatkode VIS RABATKODEN!

Lyder Hostinger som et webhotel for dig? Du kan allerede nu besøge dem og læse mere om deres produkter herunder:

Besøg Hostinger

Lad os starte med at kigge på de positive sider af Hostinger.

For det første får du rigeligt med plads på selv deres mindste pakker.  F.eks. får du lige nu 100 GB plads på deres Premium pakke og mulighed for at have op til 100 hjemmesider på samme webhotel. Selvom du får meget plads, skal du dog være opmærksom på, at det ikke er de hurtigste hardiske, du kommer til at ligge på. På deres Premium pakke er det nemlig almindelige SSD diske og ikke NVMe diske, hvilket som sådan er ok, hvis hastigheden på din hjemmeside eller webshop ikke er så vigtig. Er det dog vigtigt, at dine sider og scripts loader hurtigt, så er det klart en god idé at vælge et webhotel eller pakke, hvor du får NVMe SSD diske.

Hostinger webhotel
Pris 33 kr. / md.Første år
Oprettelse 0 kr.
Plads 100 GB
Trafik Ubegrænset
Domæner Ubegrænset
1-click-install Ja
SSL Gratis SSL
Trustpilot
score
4.6/5 ★
Få rabat! Spar 78%
Rabatkode KLIK FOR AT SE
Link til rabat VIS
RABATKODEN!
Data senest opdateret: 22.09.2023

Generelt synes vi, at det er rigtigt fedt, at du kan have lige så mange hjemmesider på samme webhotel, som du vil, noget som danske nordicway også er blevet populære på at tilbyde. Der kommer dog en lille smule grus i maskineriet, når man kigger på, hvordan begrænsningerne på mail ser ud. Her ville man nok forvente, at når der var ubegrænset hjemmesider, så ville man også få ubegrænset mails.

Og det får du som sådan også, idet du kan oprette op til 100 mailadresser. Problemet er dog, at du på disse mailadresser har en pladsgrænse på 1 GB per mailkonto. Det betyder, at du ofte vil skulle rydde op i din indbakke for at holder dig under grænsen, og du vil ikke kunne sige, at du f.eks. gerne vil bruge 10 GB på én bestemt mailkonto og resten til din webshop eller hjemmeside. Hos andre cPanel udbydere på markedet er det ofte sådan, at du selv kan bestemme, hvordan du vil udnytte din plads, om det så er at bruge 5 GB på én mailkonto of resten på din hjemmeside eller fordele pladsen mellem 2-3 mailkonti, men sådan er det altså ikke hos Hostinger, hvor der er en øvre grænse for, hvor store dine indbakker må blive.

Hostinger har som så mange andre også deres egen hjemmesidebygger. Dette er en rigtig god ting for de kunder, som gerne vil hurtigt i gang og ikke ønsker at tage stilling til / sætte sig ind i, hvilket system de skal bruge. Ulempen (for kunden) ved et hjemmesidesystem som er forbundet til det webhotel man vælger er, at man ikke vil kunne skifte webhotel uden at skulle starte forfra med sin hjemmeside, da hjemmesiden og det system den er lavet i er bundet til webhoteludbyderen.

Der er dog ingen der tvinger dig til at bruge deres hjemmesidebygger, og vi vil nok råde dig til at vælge noget andet, f.eks. WordPress, som nemt kan flyttes til en anden webhoteludbyder, i tilfælde af, at du skulle blive træt af Hostinger.

Hostinger har utrolig mange anmeldelser på Trustpilot, dog primært udenlandske, da de er til stede i stort set hele verden. Derfor er det svært at vurdere, hvor glade de danske kunder er for dem, men generelt virker det til, at folk der køber webhotel hos Hostinger er relativt tilfredse.

Generelt er det svært at vurdere, hvor godt det vil være for dig som dansker at købe webhotel hos Hostinger. Hvis du er vant til at arbejde med IT og ofte benytter dig af udenlandske tjenester, så er Hostinger sikkert et udmærket valg, som du helt sikkert bør prøve af, men hvis det er første gang du bygger en hjemmeside eller måske bare ikke er så skarp til IT, som du måske har været, så er Hostinger nok ikke det rette valg, fordi de ikke tilbyder dansk support og deres guides er på engelsk. Generelt så anbefaler vi et webhotel med dansk support, da det bare er lettere på alle punkter. Er man typen, som gerne vil klare tingene selv, kan det desuden anbefales at vælge en host med danske guides, da det vil gøre det nemmere for dig at forstå problemerne og de mulige løsninger.

Priserne hos Hostinger

Priserne hos Hostinger er vi simpelthen nød til at kommentere på, for det er mildest talt meget ugennemsigtigt og meget vildledende.

For det første er alle deres priser opgivet UDEN moms, også selvom du handler om privatkunde. Derfor skal du være opmærksom på, at der pålægges 25% ekstra på prisen ved kassen i forhold til de priser, du ser på f.eks. deres forside.

Hostinger har også altid et tidsbegrænset tilbud, som står og tikker på deres side. Vores oplevelse er dog, at det pågældende tilbud, der tilsyneladende burde udløbe, blot fortsætter, og dermed ikke er rigtig tidsbegrænset. Det her med counteren er således bare en gimmick, der skal få dig til at slå til med det samme.

Kigger man nærmere på prisen, så kan selv vi have svært ved at gennemskue, hvad man egentlig kommer til at betale, hvis man vælger f.eks. deres Premium pakke som eksempel:

Først ser vi en pris på 99,99 kr. – der står ikke noget om hvad dette indebærer. Er det en oprettelse eller er det normalprisen per måned?

Man sparer tilsyneladende 78%, men hvordan fremkommer denne besparelse? Hvis man selv regner efter, så må det være fordi normalprisen er 99 kr./md., og så får man den til 22, hvilket svarer til en besparelse per måned på 78%.

Her skal man dog læse det med småt, og gør man det, vil man hurtigt kunne finde ud af, at for at opnå denne rabat per måned, så skal man binde sig i 48 måneder, altså 4 år! Det i øvrigt også kun, hvis du binder dig i 4 år, at du kan opnå de her 3 gratis måneder.

Når de 4 år så er gået, vil du ikke få de 78% rabat igen, men du vil heller ikke betale de 99 kr./md., nej du kommer til at betale 49,99 kr./md – hvor kommer det tal fra?

I alt det her meldes der heller ikke noget om, hvordan dit webhotel vil blive fornyet. Vil Hostinger forsøge at forny det 4 år mere til 49,99 kr./md.? Hvis det er tilfældet, så skal du godt nok huske at opsige, hvis du ikke bruger dit webhotel, for ellers kan Hostinger hurtigt trække flere tusinde kroner for den fornyelse – dog først om 4 år, når du har glemt alt om, at du rent faktisk har et webhotel hos dem.

Helt generelt er vi på ingen måde imponeret over denne måde at prissætte et webhotel på.

Deres webhotel er generelt ganske udmærket, men du skal dæleme se dig for, inden du køber hos dem, da prisen er umulig at gennemskue, og du vil hurtigt kunne komme til at føle dig snydt.

Alternativer til Hostinger

Er du helt vildt hooked på Hostinger, så synes vi helt sikkert, at du skal prøve dem af. Du kan evt. benytte vores hostinger rabatkode, når du køber.

Er du dog, som os, en smule skeptisk i forhold til prissætningen, kan det måske være en idé at overveje en af de mange (100% danske) alternativer, der findes.

Vi kan f.eks. nævne nordicway.dk og Simply.com , som begge er to gode alternativer til Hostinger, hvis man gerne vil have et produkt, der ligner rigtig meget, og som har mange af de samme funktioner og muligheder, men hvor priserne er lidt nemme at forstå og hvor supporten og virksomheden bag er dansk.

Herunder har vi lavet et værktøj, hvor du kan vælge de parametre, der er vigtigst for dig, og sammenligne en lang række udbydere på baggrund af netop dette. Hvis det f.eks. er vigtigt for dig, at prisen er helt i bund, kan du vælge det som en af dine primære faktorer og få udbyderne sorteret efter det.

Hvad ønsker du at sammenligne hos webhotel-udbyderne?
Vælg hvad resultaterne skal sorteres efter (du kan vælge maks. 2):

swipe webhotelSwipe for at se fuld tabel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere populære artikler

Billigt Webhotel

Leder du efter markedets billigste hosting-løsning? I denne artikel giver vi dig en sorteret liste over de billigste webhoteller i Danmark. Læs mere...


Køb domæne | Sådan gør du!

Vi har her lavet et værktøj, hvor du kan teste, om et domæne er ledigt og efterfølgende se, hvad det koster at købe det hos en lang række danske domæne-udbydere. På den måde kan du både teste ledigheden samt købe domæne det sted, hvor det er billigst! Læs mere...


Webhotel Priser

Har du brug for at finde og sammenholde priser på webhoteller? Så læs denne guide og få et samlet pris-overblik. Læs mere...


Rabatkuponer til webhoteller

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge når du skal ud og købe et webhotel? Vi har her lavet en samling af alle de rabatkuponer der findes til webhoteller lige nu. Læs mere...

Professionelt webhotel til f.eks. erhverv

I denne artikel kigger sammenligner vi en række professionelle webhotelpakker, til dig som f.eks. driver en virksomhed eller ønsker plads til flere hjemmesider på samme webhotel. Læs mere...


Trustpilot-score oversigt

Du finder her en samlet oversigt over, hvordan de forskellige hosting-udbydere er blevet anmeldt på Trustpilot og hvilken score de har fået. Læs mere...


Kom godt i gang med et webhotel

Her finder du en kort beskrivelse af, hvordan du hurtigt, nemt og uden problemer kommer i gang med hosting via webhoteller. Læs mere...


Hjemmeside Hosting

Har du en hjemmeside som du gerne vil have hostet? Så lad os guide dig igennem hjemmeside-hosting-junglen! Læs mere...


Hosting guiden 2023

Vores komplette guide til hosting markedet 2023 her i Danmark. Brug guiden til at komme godt igang med hosting. Læs mere...

Nyheder

Hostinger | Anmeldelse, priser og alternativer

Overvejer du at bruge Hostinger som dit nye webhotel? Læs vores anmeldelse, inden du køber og blive klogere på b.la. priser & alternativer... Læs nyhed

2023-09-22

AzeroCloud ramt af ransomware angreb | Løsninger og alternativer

Er du en af de uheldig hos Azerocloud/CloudNordic, som har mistet sin hjemmeside, emails og alt data. Se her, hvordan du kommer videre.... Læs nyhed

2023-08-24

503 / 508 fejl – Resource limit / Service Unavailable hos Simply

Oplever du også 503 eller 508 Resource limit reached hos Simply? Læs med her og find ud af, hvad du kan gøre for at løse det.... Læs nyhed

2023-08-15

Woocommerce vs Shopify

Læs mere om fordele og ulemper ved WooCommerce og Shopify og bliv klogere på, hvad du bør vælge til din webshop.... Læs nyhed

2023-08-08

Sådan tager du manuelt backup af din WordPress side

Stoler du heller ikke på diverse backup-plugins eller for den sags skyld den backup din webhotel-udbyder tager for dig? Bare rolig, du er ikke alene, og det giver faktisk god mening selv at tage en manuel backup af sin WordPress side af og til. Har du en manuelt backup, er du nemlig sikker på at […]

... Læs nyhed

2023-07-06

Netsite webhotel | Anmeldelse, priser og alternativer

Overvejer du Netsite som dit nye webhotel? Læs med her, hvor vi kigger på anmeldelser, priser, alternativer og meget mere... Læs nyhed

2023-09-22